- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz
Berci77 #59450 üzenetére
Túl olcsó az árukereső, ilyet se hallottam még, tudnád mennyiért veszik a klímákat, hanyatt vágnád magad.
Sok klímás most is 60 70 telepít alapszerelést. Menekülj tőlük
Haier Nebula Nordic ez még marhára tud fűteni ,jó nagy gép, japán kompresszorral, ne az árukereső árat nézd -
Asike
csendes tag
válasz
Berci77 #59450 üzenetére
A Fiscer nordic például egy az egyben Midea oasis plus csak át van matricázva. Japánból kb mind drágább ami fűtésre optimalizált. Bár ahogy olvastam a senzirával is fűtenek egész teleket. Valószínűleg azért mert tényleg a valósághoz közelibb a teljesítménye ami rá van írva. No meg akkora telek nincsenek már mint 20-25 éve.
-
poli27
veterán
válasz
Berci77 #59450 üzenetére
Ők az árukeresős árnál olcsóbban veszik, tehát már nem áll meg a duma, hogy túl olcsó.... Szerintem keress másikat is, és kérj ajánlatot onnan is...
80e ft ért is vannak alap telepítések, 100e az már igencsak magas árban sztem.... pláne hogy még a klímát is viszi, és azon is keres 50-70e ft ot kb.... -
valakky
aktív tag
válasz
Berci77 #32764 üzenetére
(#32684) BoneDragon
hozzászólásban írt árakat, 175 ezer volt a Daikin, a Polar meg 140. De lehet, nettó árakat írt.
Szerintem egy ideje a forgalmazók ügyelnek arra, hogy a neten ne legyen árletörés, sőt átestek a ló túlsó oldalára, így valószínűleg a legtöbb esetben nem mérvadó annyira, hogy a webshopokban mennyi a Daikin, Gree és társai.
Érdemes megkérdezni cégeket, hogy milyen árban van náluk és micsoda. Úgy is az a legjobb megoldás, hogy az teszi fel, aki eladja. -
arcitec
addikt
válasz
Berci77 #32764 üzenetére
Vegyed a Daikin Ftxf-et.Halk a kültéri,a beltéri sem hangos, profi klímás egyik ajánlata.FTX35J3 elvileg már nincs.(csak nekem
). Nézz körül ,vannak helyek, ahol pl kérjen ajánlatot emailen ,telefonon, én sem listaáron vettem(jóval olcsóbban), de ezen lehetőségeket sokan nem tudják, csak veszik a listaáras magas beszerelési költségen , pedig abból is van afa mentes szerelő,aki jóval olcsóbb tud lenni. Ilyen egy világ ez,résen kell tudni lenni, no meg némi szerencse.Bár most már lehet ha várnál őszig még jobban járhatnál...
U.I: Én speciel a wifit felejteném, még olcsóbb úgy ...
-
Chaser
legenda
válasz
Berci77 #32731 üzenetére
nem igazán értem a spúrkodást', attól mert kiadó lakásba lesz legyen 20-40e ft-tal olcsóbb és akkor jó lesz? az a berendezés, amit elviekben vígan lehet használni 10 évig vagy tovább? gondolom nem havi 20-30e-ért adod ki a lakást
az mondjuk örvendetes, h egyáltalán klímán gondolkodsz, de akkor már sztem nagyon kár néhány tízezrest spórolgatni, emberek fognak ott lakni, valószínűleg díjaznák h egy kifejezetten halk készülékről van szó, ami akár lehet wifis is 10e ft-ért, ha nem szerelteted be
ma is volt szerencsém egy lakáshoz amit ki fognak adni, hát az a taknyolás felújítás címszó alatt pffffffffffff, mellette levő "gyönyörű" lakást is láttam mert beinvitáltak, én max úgy laknék bennük ha nekem fizetnek ( :
bocs, csak nem igazán tudom ezeket a dolgokat megérteni -
windy
tag
válasz
Berci77 #32728 üzenetére
Ebben az árkategóriában én is a Daikin FTXF gépet választanám.
Mondjuk nekem van most a raktárban egy alkalmi vétel. Egy vadonat új Fujitsu ASYG12LUCA tipusú berendezésem, melyből a beltéri egység fel lett szerelve egy ügyfélnél, de meggondolta magát, és LTCA-t kért helyette. Egy percig sem ment a gép, tehát nullkilométeres, a kültéri egység még original csomagolású, a beltéri is vissza lett rakva a dobozába. A készülék listaára 429.000 forint, az árukeresőn 375.000 forint a legalacsonyabb ára. A nálam lévő berendezést nagyon egyedi áraon 299.000 forintért oda tudom adni. Ha valakit érdekel....keressen privátban...
-
windy
tag
válasz
Berci77 #15091 üzenetére
Vannak már 19 dB/zajszintű beltérik is, és szerintem tényleg az a lényeg, hogy csendes legyen. Egy babaszobában jól elhelyezett, csendes klíma, ami leheli csak a levegőt, nem okozhat semmilyen problémát a babának, a levegőt szűri, ha kell, pl. fürdés után pillanatok alatt meleget csinál,, szóval van sok előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest