- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliee
senior tag
válasz
szoltan70 #24304 üzenetére
+1
Leírtad a lényeget 😀
Nem szerverszobában lakunk, vagy az egyenlítő mentén, hogy igazán sokat kelljen használni.
Fűtésre is felejtős, ha meg tudod másképp oldani, azt használod, mivel a folyamatosan áramló levegő egyszerűen nem komfortos.
Persze minden témán lehet pörögni, de... -
mrzed
senior tag
válasz
szoltan70 #24034 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Meg tudnád mondani, hogy a kültéri alá rakott rezgéscsillapító gumibakot, vagy csak gumialátétet?
Nálunk túl közel lesznek a szomszédhoz, a ház hátuljára lesznek felszerelve, nem akarom, hogy zavarja őket. Bár két éve nem lakik ott senki, de előbb-utóbb csak lesz majd valaki. -
maxxenergie
senior tag
válasz
szoltan70 #23461 üzenetére
Nekem talán jóindulattal ha a kinti hajlítást is beszámolom talán 2M (1,8 cca..). Nekem is az erkélyen van a kültéri és néma beltéri is hangtalan eddig én is elégedett vagyok vele.
Ez a WIFI akkor nem véletlen marad ki mindegyikből... ezzl sumákolnak A Webklímánál holott még külön telefonon is megígérte a srác benne lesz de már három esetről tudok amikor ehhez nem volt a csomagban az "ajándék WIFI" Gondolom bepróbálkoznak mindenkinél, ha már 1 ember nem szól 10-ből már megérte... na mind1 azért kíváncsi leszek mikor kapom meg még jó hogy a számlán is rajta van amit én kaptam a szerelő számláján már pl rajta sem volt a WIFI ..... ERRE FIGYELJETEK !
Előző tegnapi HSZ-om kérdéseire valaki esetleg tud választ
Két kérdés :
- Teljesítményt befolyásolja, hogy a Kültéri és a beltéri között 1,5 M a csövezés tehát nem tették hosszabb csővel spirálba a kültéri mögé, vagy ennek csak a zaj miatt van jelentősége, hogy ne rezonáljon a beltéri a kültéri miatt .... hozzátenném még nem rezonált direkt figyeltem ... csak a kérdés van valami hátránya ezen kívül hogy viszonylag rövid a csövezés ...
- Garancia 1+4 év kell valamit tenni a +4év miatt regisztrálni stb... vagy automatikus MIDEA-nál ha hivatalos szerelő jelen esetben Webklíma alvállalkozói szerelték a cuccot
-
Male
nagyúr
válasz
szoltan70 #22421 üzenetére
Esetleg az erkély alá betenni? Ha két olyan tartó között elfér... akkor mégsem a bejárati ajtó fölött lesz (oké, nem esik az ember fejére, de valahogy mégis rosszul érzi magát az ember ha át kell menni alatta... legalábbis ha magamból indulok ki, ezért utálom a villanybojlerek elhelyezését is a fürdőben ahogy szokták a kád fölött meg a wc fölött... ), és látványra is úgy tűnik el a legjobban.
-
Zoliee
senior tag
válasz
szoltan70 #22245 üzenetére
Neked legyen igazad, illetve ne legyen gond a géppel. (általában nem is szokott)
DE: ha most 1 hónapra vállal telepítést, akkor szerinted mikor jönne ki garis problémára, ami neki ingyen meló lenne. (nincs haszna a gépből eladáskor)
Azért olcsóbb 20al, mert egy érdi kertből árul...
Nem beszélve az alvállalkozóról, aki jövőre mondjuk utolérhetetlen lesz, vagy megszűnik a cég.. -
maxxenergie
senior tag
válasz
szoltan70 #22243 üzenetére
Zoliee : Ha újabb modelt adnak ennyiért mint a régi akkor felőlem majd kérem a Stick-et is mellé akkor már
Persze akkor is inkorrekt viszont ez a Klíma mindenhol 170-nél indul...
Az jó akkor lehet mással szereltetem nem várok több mint 1 hónapot van ismerős kíváncsi leszek erre így....
-
Zoliee
senior tag
-
maxxenergie
senior tag
válasz
szoltan70 #22240 üzenetére
Nah közben szerkesztettem de már jött is válasz KÖSZI
.. Ha ez is olyan jó vagy jobb akkor felőlem bár ehhez meg nincs Wifi abban az is csábító volt..
De akkor ez is nagy kamu összes kifutott nulla darabos Klíma fent van az oldalukon és még egyedi árajanlot is adnak arra ami már 1 hete sem volt
-
maxxenergie
senior tag
válasz
szoltan70 #22236 üzenetére
Igen tegnap kértem ajánlatot és kaptam is erre rá ma megrendeltem 149900-ért még ugyan azóta nem írtak vissza, mert előre utalással menne a fizetés... Kíváncsi leszek akkor erre....
És ezt is MA-12N8D0-SP Blanc 2018 - R32 150.000-ért ajánlották ??
Mert elég vicc lenne hogy adnak egy ajánlatot olyanra ami nincs is .... ne ha nincs akkor rendelem máshonnan találtam igaz az 158.000 már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest