- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
Nekem is ilyet szereltek. Én csak akkor kapcsolom ezt be, ha egy óránál kevesebbet használom. Amúgy szerintem teljesen felesleges. Több óra használat után tök száraz. Viszont tegnap este pont elindítottam ezt a szárító programot, kimentem cigizni a teraszra és azt vettem észre, hogy nem előre fújta a kültéri hanem visszafelé. Csodálkoztam is, hogy mi a francnak megy ilyenkor. Ezek szerint SC alatt azt is átfújja.
-
Core2duo6600
veterán
Ez elvileg azt jelenti, hogy amikor kikapcsolod a klímát, akkor a beltéri ventije még x ideig forog, és utána áll le, de ha ez nem tart legalább 10 de inkább fél órán át, akkor nem ér semmit sem.
Egy genex csodán pl. blow -nak hivták, ha bemyomtad akkor kikapcsolás után minden kialudt, és forgott tovább a ventije, x percig.
Nálad is hasonló lehet.
Én ezt manuálisan csinálom a daikin fixesen, venti mód és 1 óra mulva kikapcs
éjszakai stopp nál meg nem szárad, ebben az esetben reggel adok neki 1 órát majd kikapcs. -
netpok2
csendes tag
Elméletileg a Mission -20-ig tud fűteni, bár amikor a két service manual alapján próbáltam összehasonlítani akkor nem láttam különbséget a teljesítménytáblázatban. A kettő közül én a Blancot választottam, mert 3 is kellett volna belőle, de végül elmaradt a projekt, így nem tudok nyilatkozni róla pedig kíváncsi lettem volna mit tud az itthoni Daikinhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest