- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmihaly
tag
Szerintem állítani kellene neki, az általam látott összes gree és klón klímája állította.
Lehet még nem érte el a leszabályzott üzemállapotot, vagy koszos a kültérije.
A szervíz leírás szerint 38mm széles a kondenzátora, ami jobban tartja a koszt magában.
Az én régi klímámban is 38mm-es, és mosáskor ragadós iszap szerű kosz jön le róla, úgy hogy szemre tisztának látszik.
Ha új a gép akkor csak nem érte el a leszabályzott állapotot.
Kapcsold be folyamatosra és kb 1 nap után nézd meg. Biztos leszabályoz.[ Szerkesztve ]
-
rmihaly
tag
Az a 20 óra semmire se elég. Be kell kapcsolni, és had menjen -bár mostmár nincs mit hűteni/fűteni így kitapasztalni se tudod.
Ha a benti venti visszavesz, az csak azért mert már a beállított hőmérséklet közelében van. Ezt követően szabályozna vissza, egészen a minimum teljesítményig - ez lakástól függően 20-40 perc mire szépen be tud állni a minimum értékre. Persze ekkor kell hogy a lakás is kérje a minimum teljesítményt, különben ki-be kapcsolgat. -
rmihaly
tag
Csak akkor szabályoz vissza, ha a legkisebb teljesítményen tud menni. Ha közben a kis helységben túlhűtötte magát, kompresszor leáll (benti ventilátor megy tovább).
Én úgy néztem, hogy kb 90-120mp-ig azonos üzemmódot tart. Amikor elkezd hűteni, kb 600W-on indul/ megy, majd próbál visszaszabályozni.
Mivel olyan 2percig megy 600W-on (ez kb 2,5kW teljesítményű hőelvonás!) Simán lehet hogy beállított érték alá hűt, tehát lekapcsol a kompresszor -ilyenkor még megy a kültéri és a beltéri ventillátor is. Majd szépen visszakapcsol, megint 600W-os kompresszor teljesítménnyel (ezért tűnhet úgy mintha nem venné vissza, pedig visszaveszi, ha tartósan kis teljesítményen megy).
Átmeneti időben fogod tudni tesztelni, kb 3-5fok kinti hőmérsékletnél fűtés üzemmódban.
Szerintem nincs semmi baja annak a klímának[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest