- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
anett1985 #39985 üzenetére
[link]de azért kérdezz rá mielőtt megrendeled ahogy néztem ugyanaz mint az ftxf
-
válasz
anett1985 #24907 üzenetére
Igen, azt néztem, ráadásul nettó 20k, és azt írják évi 2 karbantartás kell. Az úgy elég drága.. Mindegy, egy ajánlatot megér, aztán majd eldöntöm.
Közben találtam egy másik céget, itt vannak 40km-re, 26 éve működnek, és ingyen kijönnek felmérni. Csak írják, hogy a mostani időszakban kitudja mikorra férek bele.. Egy telefont ez is megér, főleg, ha akarom vissza is hívnak. Viszont náluk nincs Daikin, Fujitsu van, meg Fisher.
Neked is köszi mindent Core2duo6600
-
ThodEE
őstag
válasz
anett1985 #22126 üzenetére
Az hogy melyik mennyire tud leszabályozni úgy néz ki nagyon típus függő, pl :
DAIKIN FTX25J3+RX25K
Szabályzás hűtés: 1.3 – 3 kW
Szabályzás fűtés: 1.3 – 4 kWDAIKIN FTX35J3+RX35K
Szabályzás hűtés: 1.3 – 3.8 kW
Szabályzás fűtés: 1.3 – 4.8 kWDAIKIN FTXB50C+RXB50C
Szabályzás hűtés: 1.63 – 6.2 kW
Szabályzás fűtés: 1.17 – 6.6 kWTehát a 2.5kW és a 3.5kW közt minimumban semmi különbség az 5kW meg tud kevésbé fűteni mint a 2.5kW szóval szerintem nem kimondható hogy a leszabályzás csak a megjelölt hűtéskapacitástól függene
-
A8Lang
csendes újonc
válasz
anett1985 #22110 üzenetére
Ez nem kw kérdése.
A kw-nak csak annyiból van jelentősége, hogy mennyi idő alatt hűti le az adott helységet.Egyébként én sem a nappaliban, sem a hálóban nem tudnám az ajtóval szembe rakni /ahogy itt a "nagytudásúak" mondták/ mivel mindkét helységben pont ablak van az ajtóval szemben.
Tehát bármelyik szobába is raknám, csak az az egy szoba lenne hűtve.Az előszobából viszont mivel 3 ajtó nyílik, így háromszor annyi esélye van a hidegnek a többi helység felé, mintha egyszobába lenne téve a klíma.
Ma beszéltem egy szakemberrel, aki szerencsére megerősítette, hogy jól gondolkodtunk.
Szerinte a 3 ajtón keresztül (feltételezve persze hogy nyitva vannak) mindig lesz annyi légcserélődés folyamatosan, hogy nem fog lekapcsolni a klíma és nem is kell extrém hidegre venni.
Azt mondta, hogy 1 klíma esetén ő is oda javasolta volna.Na ennyit az itteni sok "szakértőről"...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest