- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
zsoika #58905 üzenetére
A szennyviz nem opcio, ez a lakas egyik kulso fala, es azon a falon nincs vizesblokk, tehat korbe kellene vinni a szoban.
Az utcara meg nem akarom kiengedni a vizet, szoval ezert lenne jo olyan megoldas, ami elparologtatja.
Vagy ha ilyen nincs, akkor legalabb gyujtse bentre. -
Jenne
őstag
válasz
zsoika #58507 üzenetére
Szia!
"...Olvastam itt a topikban hogy a Polar nagyon hangos...hááát, gyakorlatilag hangtalan..."
Már csak az a kérdés, hogy meddig? Közelben van egy kis vegyesbolt, oda (is) sokszor szoktam bemenni vásárolni. Második nyara a Polarnak, igaz több hónapos nyári (reggeltől estig) működéssel, de zavaró hangja lett. Zizeg és nyekereg ...és fújja a levegőt nagyon, szinte huzat érzet, a vevőket zavarja. Ha alacsonyabbra teszik a venti fordulatot, akkor meg alig hatékony a hűtésben. Rákérdeztem, mi történt? Megvan a kötelező karbantartás, maszek üzlet, de a szerelők azt mondták ez ilyen sajnos, egy idő után. Nem is szívesen tesznek fel mostanában, mert sok hasonló panasz jön be a Polarra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest