Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

válasz TeeJay #79845 üzenetére

Én pl úgy érzem, hogy a 3.5kW klíma erős túlzás a 20-25nm szobára.
    Nem is baj, mert lazán lehűt a kívánt értékre (ház szigetelés és műanyag ablakok, redőnyök és oldalsó padlás fal szigetelése és felső padlás dupla új fajta uveggyapot azért érződik!) és kellemes a levegő, de az zavar, hogy most is itt vagyok és érzem mikor kapcsol le venti módba, mert kellemetlen szagot tolja...

A fogyasztás meg nem érdekel különösen, a napelem rendszer legalább ki van használva! Érdekességképpen este nézem 9-kor a fogyasztást (12hr) és tuti nem lesz sok... :N

Alsó TLC klíma külső egység (9. telepítették) is 1 csővezetéken folyik a víz és ez nem sikerült olyan jól, mert alatta is folyik! Fogom jelezni a klímás szakinak, hogy javítsa..mert elég gáz, hogy a teraszon (járólap) folyik és áll a viz ablaktól a korlátig. :U

[ Szerkesztve ]

◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

• bolic

őstag

válasz TeeJay #79845 üzenetére

Nem kell fűteni, ott van a központi fűtés, ugyanis a 2016-os Comfort Plus fűtési üzemmódban hőtágulással recseg-ropog, azért nem ajánlatos használni a fűtést, eddig csak hűtés megy. :F

Kérdezem, mi az a Gree távirányítón bal felső sarokban lévő nagy F szimbólum, mi az? A klímás valamit bele égetett és nem lehet eltávolítani. :Y Ez lenne a Cold Plasma vagy I FEEL funkció van aktiválva? Eddig észrevettem, hogy többé már nem fújt büdös levegőt minden reggel bekapcsoláskor a légkondit. :Y

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Új hozzászólás Aktív témák