- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz TeeJay #79845 üzenetére
Én pl úgy érzem, hogy a 3.5kW klíma erős túlzás a 20-25nm szobára.
Nem is baj, mert lazán lehűt a kívánt értékre (ház szigetelés és műanyag ablakok, redőnyök és oldalsó padlás fal szigetelése és felső padlás dupla új fajta uveggyapot azért érződik!) és kellemes a levegő, de az zavar, hogy most is itt vagyok és érzem mikor kapcsol le venti módba, mert kellemetlen szagot tolja...A fogyasztás meg nem érdekel különösen, a napelem rendszer legalább ki van használva! Érdekességképpen este nézem 9-kor a fogyasztást (12hr) és tuti nem lesz sok...
Alsó TLC klíma külső egység (9. telepítették) is 1 csővezetéken folyik a víz és ez nem sikerült olyan jól, mert alatta is folyik! Fogom jelezni a klímás szakinak, hogy javítsa..mert elég gáz, hogy a teraszon (járólap) folyik és áll a viz ablaktól a korlátig.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
bolic
őstag
válasz TeeJay #79845 üzenetére
Nem kell fűteni, ott van a központi fűtés, ugyanis a 2016-os Comfort Plus fűtési üzemmódban hőtágulással recseg-ropog, azért nem ajánlatos használni a fűtést, eddig csak hűtés megy.
Kérdezem, mi az a Gree távirányítón bal felső sarokban lévő nagy F szimbólum, mi az? A klímás valamit bele égetett és nem lehet eltávolítani. Ez lenne a Cold Plasma vagy I FEEL funkció van aktiválva? Eddig észrevettem, hogy többé már nem fújt büdös levegőt minden reggel bekapcsoláskor a légkondit.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.