Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz falabu88 #49919 üzenetére
Szia! Én a Cooper&Hunter Arcticját fogom "kipróbálni"! (C&H CH-S12FTXLA-NG Arctic NG)
Elég jókat találtam róla az az igazság. Gree kompresszora van, a kompresszorral nem is szokott hiba lenni, viszont c&h-nél panelhibára sem találtam panaszokat arcticnál. Érdemes esetleg megnézni, akinek van, általában dícséri. Gondolom hangban nem szabad sokat elvárni tőle, mivel úgy oldja meg az elfogadható COP értékeket, hogy tekeri a kültérit és a beltérit elég szépen. Előnyei: olcsó, van csepptálcafűtése így nem kell attól félni hogy szétfagy (igaz trágya, gagyi vezérlése van a csepptálca fűtésének mint az összes kínainak, bekapcsol 0-5 fok alatt már valahol, és zabálja az áramot, ha kell, ha nem!), elfogadható COP értékek magasabb ventifokozatoknál, tud halk is lenni ekkor viszont már nem jó a COP, meghibásodási rátája nagyon alacsony. Pár hét múlva remélhetőleg tudok nyilatkozni róla saját tapasztalattal, 2 daikin után ő lesz a harmadik klímánk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan Philips homerun 7100 robotporszívó 5 év garanciával
- Besder 5MP WiFi/LAN ONVIF HIBÁS!!
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest