-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Atomgeszi #42015 üzenetére
Nekem csak fűtéskor csinálta/csinálja. Volt már csavar meghúzás, szilikon zsírral kenés, teflonos szilikon zsírral fújás, gumi csapágy nyomkodás/igazítás, egyik se volt tartós megoldás. Most konkrétan csöndben van, de valószínűleg azért mert pár hete volt a féléves karbantartás és megint befújták - szétszedés nélkül - teflonos szilikon spray-el. Ez az eddigi tapasztalatok alapján 1, másfél hónapig megoldja a dolgot, de utána kezdi újra a kattogást. Hűteni pár napot hűtöttünk vele nyáron, akkor sose volt semmilyen gond, ott sokkal halkabb.
Kértem, hogy cseréljék ki ezt a gumi csapágyat, de a telepítő egész egyszerűen nem csinálja meg, ha kattog hívjam, újra befújja. A Daikin magyarországi elérhetőségére is írtam a problémával, azt mondták a telepítővel oldjam meg, ők nem tudnak segíteni.
Magánszemélyként nem tudom megvenni a kérdéses alkatrészt, amit akár én magam is kicserélnék, így kikerül az előszobába, jobb ötletem/megoldásom nincs a 13 hónap alatt, mióta megvan a gép. Remélem, hogy ez végre megoldás lesz és a Perfera olyan lesz, mint a mesében.
-
Orlin
addikt
válasz
Atomgeszi #42015 üzenetére
Nálam 2-ből egy csinálta azt is orvosolták a szerelők még másnap.
Azóta semmi baja.
Hűtésnél gondolom ugyanúgy megy a mókuskerék ami generálja a hangot.
Vagy mint nálam egy csavar nem volt meghúzva...
Másnál is szokott olyan lenni,hogy mondjuk nyomok a távkapcsolón egy gombot és kikapcsol a klíma?
Eddig a hőszabályzó gombnál csinálta random néha,de most a comfort módnál is fogta magát és kikapcsolt.
A nagyszobában és amelyik a folyosón van mindegyik csinálja néha,mint kiderült.
Mondjuk többnyire a telefonos app-on vezérlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest