- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Zsolty001 #60500 üzenetére
teljesen felesleges hűteni az SSD-t, nekem még egyszer se ment 32 fok fölé a hátlapra szerelve. a noti HDD múltkor volt 43 fokos, az már kevésbé tetszett, de azoknál ez se durva érték, laptopban kapnak többet is.
(#60503) NikoXXX1991: a felső részhez nem adnak porszűrőt, amit oda tudnál rakni, ha kiveszed valamelyik takaró elemet. kb. ennyi.
(#60501) ElBartimaeus: a gyári hűtő megfelel, csak alapjáraton is olyan hangja van, amitől én megőrülök, de valóban, inkább rendes házat vegyél először, aztán majd később másik hűtőt. ha a HA árazásból indulok ki, ami kb. 17-18K, akkor nem rossz vétel ennyiért az Ai-6, én is nézegettem, mikor házat kerestem, szerintem megvehető, bár nem egy mai darab, de elég jól mgcsinálták anno. esetleg NZXT S340-et találhatsz még hasonló árban, vagy újonnan kicsit drágábban Thermaltake Core V31
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Zsolty001 #60500 üzenetére
Nekem egy évig a HDDk és a ház oldallapja közé volt benyomva az SSD és semmi baja nem lett, szóval úgy érzem ilyen házban se lesz baja.
Meg mondjuk most előbbitől függetlenül, szerinted csinálnának ilyen konstrukciós házakat (pláne több gyártó is), ha megsütné az SSD-ket? -
fogtunder
nagyúr
válasz
Zsolty001 #60497 üzenetére
ha rendesen meg van csinálva a porszűrés a házon (márpedig a P400-on és a V31-en meg van), akkor csak a porszűrőket kell takarítani, a ház belsejébe nem nagyon fogsz nyúlkálni. amúgy a P400 nagyon jól szerelhető, könnyű benne dolgozni és rendezni a kábeleket, a V31-nek kicsit jobban variálható a belseje és jobban szellőzik, meg vízhűtésre sokkal alkalmasabb.
nálam a GTX970 Strix terhelés alatt ilyen 70-72 fokon megy sima P400-ban, ennél a V31 szerintem jobb hőfokokat produkálna, mert nincs korlátozva az első beömlő, de az nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest