Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thomeef
üzenetére
Nekem a TT Core V21 is tetszik ,vagy a PHANTEKS Enthoo Evolv is.
-
thomeef
őstag
válasz
üzenetére
Egy 3-400k-s konfigot tegyünk már normális kuckóba, és használjuk ki a 30k-s keretet

Így sorban:
1. Lian Li PC-v351
2. Corsair Obsidian 250D
3. Cooltek W1 (bár ahogy nézem épp nincs raktáron itthon sehol)
4. Silverstone FT03 mini (ez már jóval túl lő a kereten, de ez már luxus kuckó, hogy legyen egy ilyen is) -
törölt tag
válasz
üzenetére
Szerintem az egyik legszebb itx ház az a TT.
Ez a Nebula nem tetszik nekem. Mármint külsőre oké, de hol kap levegőt a videókártya? Sehol. Túlmelegszik > leáll. Kb ennyi.
Olyat találtam hogy Thermaltake SD1 CA-1A9-00S1NN-00, ill. Thermaltake Suppressor F1 Window CA-1E6-00S1WN-00 Utóbbi, mondjuk hasonló a V1-hez.
Ezeknél legalább kapna levegőt a vga kari.
Nem valami hatalmas a választék ezekből, ahogy nézem. Az itx házak nagy része, netezős géphez jó max, az elégtelen hűtés miatt. -
Bnorbu
tag
válasz
üzenetére
Én a Thermaltake Core V1-et ajánlanám.
A két ház összehasonlítva:
-szélesség ugyanaz
-~50mm-el hosszabb a V1
-~50mm-el alacsonyabb a V1Árban a fele költségnél jársz így. Az első ventije nem szabályozható, ezért a csend érdekében egy CM Megaflow nem árthat, ha tud a lapod 3pin-t szabályozni. ~5k
Remélem tudtam segíteni.
-
törölt tag
Sziasztok!
A lehető legkisebb mini-ITX házat keresem. Annyi egy R9 Nano férjen el benne. Ha kis profilú tápot fogad sem nagy probléma. Nem lesz semmi húzva és keretem max. 30000Ft -
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett a Zalman Z1 Neo ház. Igaz nem vártam tőle sokat már az ára alapján sem, de egy szóval ki tudom fejezni: Ez egy sz@r.

Vékony, instabil nyeklik - nyaklik, nulla kábel management, hangos! Mivel az első két venti molex csatlakozót kapott így a szabályzásuk nem megoldott, de ebből kifolyólag legalább hűvös az összes komponens benne.
Én igazán senkinek nem ajánlom, még gondolkodok rajta, hogy visszaküldjem-e majd a 14 napon belül.
-
thomeef
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Asszonynak N200 van, én szeretem, egy kissé tényleg rezonál, de nem zavaróan. Jól szerelhető, rendkívül szellős és viszonylag masszív. Ha tetszik nyugodtan vedd. Most egy kicsit felment az ára, én még 10 körül vettem.
-
hszilard666
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Elvileg ratyi az ár/érték aránya, és a HDD- nagyon rezgeti.
-
gyurkikrisz
őstag
CM N200 mennyire ajánlott? I5 6500, GTX 950/960, 8GB RAM menne bele. Zalman Z3-ról nem írnak jókat, CM N300 meg ronda, és ha már úgyis mATX lapot veszek, akkor már miértne mATX ház.
-
hegegabi80
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Persze ez így van, csak a méret miatt lepődtem meg. Nem is áll szándékomban de ha még is rákényszerülök egy kis barkácsolással van esélyem belevarázsolni.

-
hszilard666
veterán
válasz
hegegabi80
üzenetére
Ha egy ház gyártója azt mondja hogy nem megy bele MATX akkor nem is fog.
-
hegegabi80
addikt
Ha a ház leírásában az szerepel, hogy ITX 17x17, 17x22, akkor esetleg kisebb méretű mATX lapot is bele lehet tenni? Mivel tudtommal van 17x20 méretű mATX lap is.
Az alaplapokon a furathelyek mindegyiken megegyeznek? -
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok! Elnézést az off-ért, de hátha itt hamarabb válaszra lelek, mint a gyártói topikban.
CM Storm Enforcer házba lehetséges valahogy a HDD rögzítő sín nélkül (csavarokkal) egy vinyót betenni? Kolléga sikeresen eltörte költözés közben (nem tudom hogy hozta össze), és nekem nem sikerült úgy forgatni, hogy értelmes helyen legyen a csavar"lyuk", pedig sok opció nincsen. Ezt nem lehet (pedig van ott lyuk bőven), vagy csak én bénázom ennyire? :-)
(Manualját néztük, ott sajnos csak a sínes megoldást mutatja)
-
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Egy olyan érdekességbe ütköztem, amire talán tudtok válaszolni.
BitFenix Aegis
"Radium nál az asus M5A990FX R2.0 bele teték és az atx.. 12 " x 9.6 " ( 30.5 cm x 24.4 cm )" kijelentésre leltem amit még Hencso osztott meg a ház megjelenése környékén
A ház paramétereiből kiindulva el is tudom képzelni, hogy simán belefér egy ATX
Esetleg valaki találkozott már ezzel a házzal és van e erről valami biztosabb infó, hogy tényleg elfér és biztonságos lehet e, egy ATX-es lap elhelyezése benne. -
GZB01
tag
Sziasztok !
Jelenleg egy Cooler Master K350 házam van !
Ebben vagy egy i5 4690k alapórajelen hiszen gyári hűtőm van még és egy Giga R9 280 vidikari .
Egy Zalman z9 neo jó ház lenne egy be quit ! pure rockot tervezek hozzá .
Az lenne a kérdésem ,hogy ez így jól működne ?
Jó lenne a hűtés ?
Zalman háznál jobbat 20 alatt nem lehet venni ugye ?
Köszi a válaszokat előre ! -
Mynock
tag
Intel 1151 Asrock B150 Pro4/3.1 vagy MSI B150M MORTAR
Intel 1151 intel core i5- 6500
Kingstone 2x4GB DDR4 2400 MHz HyperX Fury Black
nVidia GTX 960 4GB DDR5
Samsung 850 EVO Basic 2.5" 250GB SATA3
Western Digital 1 TB Wd10Ezexblue
Be Quite! 400W BQT l8 pure powerErre 3 versenyzőt találtam
1.Zalman Z9 Neo
2. Aerocool GT-A Window
3.Aerocool 1000 EN55293Játékra használnám.
Melyik érné meg jobban? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Milyen ITX házat ajánlanátok, amiben lehet hajtani egy combosabb konfigot is akár?
Esetleg lehetne olyn, amiben egy kisebb vízhűtést is el lehet helyezni.
Köszi!
-
Zsmester89
őstag
válasz
thomeef
üzenetére
Bizony, nagyon jók azok is, de ott is egekben vannak az árak, mint a BQ!-nél.
----
Gothmog: Persze, sokat számít, hogy milyen hardvereket pakol az ember a gépbe. Ha valami forrófejű amd megoldást választ az ember, akkor célszerű kerülni a hangszigetelt házakat. (olcsó-erős-csendes-minőségi soha nem játszik együtt
) -
Dzsozi56
tag
válasz
Demokatona
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Demokatona
üzenetére
A PWR_fan csatlakozó sohasem vezérelhető, az a venti maximumon fog menni.
A CHAsis_FAN az általában szabályozható, attól függ melyik és milyen alaplapon. -
bboyflikk
csendes tag
Sziasztok Kinéztem egy házat Egy Bitfenix Shinobi XL-t és az lenne a kérdésem, hogy jó a szellözése-e
könnyen szerelhető-e.
Egy gigabyte G1 GTX970-es
i5 4670 K Msi Z97 Gaming 3 Alaplap egy Macho Rev V.2 proci hűtővel és Chieftech 550W táppal?
Köszönöm a választ előre is -
Demokatona
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Thermaltake Commander MS-II házat vettem amiben két venti van.Mind a kettő 3 tűs.Az alaplapon a "pwr_fan" ra kötöttem a hátsót.Az elsőt a "cha_fan"-ra kössem?
Alaplapom: Asrock H81M-DGS R2.0 -
Gothmog
senior tag
válasz
prime77
üzenetére
Ha csendes házat szeretnél megfizethető áron, akkor a Be Quiet Silent Base 800-ra még nézz rá! Az ára 40 ezer alatt van, de a gyárilag hozzáadott három venti alapjáraton is igen csendes, a ház pedig alapból hangszigetelt mellé. (Tehát szemben az egyik fentebbi hozzászóló megjegyzésével, van azért a 40 ezer forintos kategória alatt is mozgó ventikkel kvázi "némán" működő ház.)
Nem biztos azonban, hogy egyéb szempontból is meg fog felelni neked a ház, így olvass utána (vízhűtés lehetőségekkel nem vagyok pontan tisztában pl.). Plusz, mivel hangszigetelt, ezért ugye a hűtési teljesítménye is elmarad az optimálistól (bár alapjáraton az R5-nél elvileg hűvösebb). Tehát, ha kifejezetten jól hűtő házat szeretnél, akkor a hangszigetelteket (pl. Fractal R4, R5, az általam itt említett Silent Base 800) felejtsd el. Tudod, nem lehet egyszerre d*gni meg szűznek is maradni, és hűtés/hangszigetelés kombóval is pontosan ez a helyzet

A ház különben - bár ennek a funkcionalitáshoz vajmi kevés köze van - a narancs-fekete színkombóban egyszerre kifejezetten elegáns és dögös! (Utóbbit anélkül éri el, hogy "olcsójános vérgémer" háznak tűnne.)
-
prime77
aktív tag
válasz
xhw.hu
üzenetére
Szia!
Hát jól megnyugtattál.
"Hangos ventik".
Ráadásul H110i GT is.
Hihetetlen összegek egyébként és egy kurva csendes ventilátort nem tudnak rátenni.
De tudom én miért,hiszen akkor hogyan adnák el a többi custom ventiket.
Éppen számoltam,hogy megveszi az ember az R5 házat.
Előre 2 db,hátra 1db ventilátor,és a vízhűtésre még 2 db.
Összesen 5 db hűtő és a legjobb és legcsendesebb a Noctua NF-A14 ULN.
8000 darabja.
40 ezer ventire meg a ház 35 ezer.
Szóval overkill.
Azért köszönöm az infót!
-
prime77
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Szia!
Igen.Nagyon az mellett vagyok én is.
Meg néztem még a Phanteks Enthoo Evolv ATX házat de hát az 55 ezer.
Tehát OFF.
Amúgy nekem mindig is a Corsair 780T tetszett fehérben.:p
Állítólag annak a ventilátorjai is csendesek.
Múltkor vadiújan 47 ezerért volt itt ph-n.
De nekem az nagyon sok.
35 ezer a maximum.
Azért köszönöm a biztatást.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ház Cserét tervezek, CM HAF-932őt váltana, semmi gondom vele, csak már kicsit meguntam, még az első széria, megjelenése óta megvan.
Két kiszemeltem lenne:
NZXT H630 Fehér, ez nagyon tetszik
Corsair Carbide 500R, bár ezzel kicsit már bizonytalan vagyok, 1 éve még 30ezer körül volt az ára, most 40 alatt sehol nem látom, annyit szerintem nem ér.
Esetleg valami más alternatíva? -
thomeef
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
"Amúgy persze 6-9e -s BQ! ventik még jobbak de hát nem is sok van ami a nyomukba ér halkság/teljesítmény/minőség alapon"
Hát azért a Noctua ventik ezzel vitatkoznának

-
törölt tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
FM2+-hoz nem kell akkora ház. Amúgy megvan még mindig

-
Zsmester89
őstag
Anno sok tesztet olvastam, de a Phanteksek meg a Fractalok jobbak voltak, ezért döntöttem az R4 mellett. Abban is már nagyon halk 14-es ventik vannak, az R5-ben pedig még annál is jobbak vannak gyárilag. Közepes fordulaton nem lehet őket hallani, feljebb meg nem tekeri őket soha a gép. Amúgy persze 6-9e -s BQ! ventik még jobbak
de hát nem is sok van ami a nyomukba ér halkság/teljesítmény/minőség alapon.
Amúgy az 550-hez képest szép visszalépés a mostani kuckód. -
törölt tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Corsair Obsidian 550D nem elég minőségi?
Szerintem nem sokat számít. Inkább a minél halkabb ventikre kell törekedni, szerintem. -
törölt tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nem sokat ér a hangszigetelés.
-
xhw.hu
csendes tag
válasz
prime77
üzenetére
Szia!
Fractal Design ventijei hangosak..
Mindegyik 40k alatti házban lévő ventik hangosak..
Ár/érték arányban talán az NZXT S340-et ajánlanám, bár javallott mindig a 7V szabályzó használata.
Kompakt vizet nem vennék, az azokon lévő ventik meg általában még hangosabbak mint az átlag. -
prime77
aktív tag
Szervusztok!
Milyen házat ajánlotok számomra a következő cuccokhoz?
Alaplap: Asus Z170-A
CPU: I5 6600k Skylake
RAM: 16GB DDR4 Hyper-X Fury CL15 (2x8GB)
Hűtő: Corsair Hydro H110i GT
SSD: Samsung 850 PRO 256GB
HDD: 1 TB WD BLACK
Táp: EVGA Supernova G2 850WOlyan házra gondoltam ami csendes,aránylag jól szellőző,és nem kell az eredeti ventilátorjait cserélni.
Fractal Design Define R5-re gondoltam de plussz hűtők nélkül.
Tehát tudtok ajánlani olyan házikót aminek az eredeti hűtői szabályozhatóak,csendesek,de aránylag jól is tudnak egy ilyen rendszert hűteni?
Ha lehet az 6600K-t 4-4.5GHZ-n akarom üzemeltetni azért is a H110i GT.
Azért kérdem mert veszek egy házat 35 ezerért,aztán bele 4-5 venti ami ismét 20-30 ezer.
Már majdnem 60 ezernél tart akkor csak a ház.Ezért kellene olyan ami az eredeti ventikkel is jó.
Ja és még annyi,hogy mindenki cseréli a 2 darab ventilátort a Corsair hűtőkön,amik egyébként sem olcsóak.
Két PWM venti + 16 ezer.Lazán van 55 ezerbe akkor a proci hűtő.(H110i GT)
Tényleg ennyire hangosak a H110i GT-nek is az eredeti hűtőventijei?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Tisztelettel!
Jani! -
Necro_Ramone
tag
Sziasztok, ATX midi házat keresnék ami megfelel három rettentő követelménynek:
- porszűrős
- belefér a dark rock pro 3 (163 mm)
- olcsóbb mint 20k(Ha nincs 20k alatti akkor nem kínlódok, veszek egy fractalt vagy egy silent base a-600at,)
Köszi!
-
Baggio04
aktív tag
NZXT S340 gyári ventik halkan üzemelnek, ha az alaplapi csatlakozókra dugjátok. Molexen nem próbáltam.
Biosban normál sebességre állítva ~500rpm. -
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Erről a házról lehet valamit tudni?
Raidmax Viper GX -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem olyan htpc házat, ami nagyon pici, (10l alatti) és lehet bele tenni 12,7mm-es laptop dvd írót, illetve teljes magasságú vga-t?
Ez nem lenne rossz, csak sajnos dvd iró nem tehető bele..
És nem tudom, hogy lehet e egyáltalán ilyet kapni még... Írtam a srácnak, de még nem reagált rá.A tökéletes számomra az lenne , ha valamilyen dvd író bele tehető lenne, és számomra nem olyan fontos, hogy teljes hosszúságú (kb 30cm hosszúságú) vga bele menjen, nekem bőven elég, ha egy gtx970 mini bele fér.

A segítséget előre is köszi!
-
atee
őstag
válasz
üzenetére
Köszi ez nekem is eszembe jutott, de nem fogok vele szórakozni ennyit.
Valamikor a 2000 évek legelején amikor az itthoni modding még sehol nem tartott. Megcsináltattam egy házat fényezővel meg ablakot vágattam az oldalára stb. Jól elszórakoztam vele.
(még ma is a szekrény tetején pihen egy dobozban mert nincs szívem kidobni) 
Ma már se kedvem se energián nincs ilyesmire.
Így marad és majd néhány év múlva talán lecserélem a házat. -
törölt tag
Külön nem nagyon fogsz találni sehol. Azt tudom javasolni, hogy első körben szedd le a komplett külső fém burkolatát. Ezután egyengesd ki a horpadt részeket akármilyen módszerrel (pl gumikalapács). Ha kész utána vidd el egy fényezőhöz és pár ezresért fújasd le vele az elemeket. Egy metál fényezés jól állna neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tipp
-
atee
őstag
Sziasztok!
Kicsit off, de ezért is van offban

Van egy H440 házam. Amit nagyon szeretek is és eszem ágában sincs lecserélni.
Viszont egy kis baleset érte az én figyelmetlenségem miatt.. szépen kiborult az autó hátsó üléséről a macskakőre miközben én a csomagtartóban matattam.
A jó hír az, hogy maximálisan rendben van minden a házon belül. Mint egy jobbfajta páncélszekrény úgy védte az alkatrészeket.
Viszont a házon nem meglepő módon keletkeztek esztétikai sérülések.
A teteje és az előlapja egy-egy sarka, gondolom a két első ütés felfogói elég rondán horpadtak.
Valamit a plexis oldallap nem is nagyon vészesen, de karcolódott (nem a plexi hanem a lemez)Szerencsére a sérülések csak esztétikailag zavaróak, de ha lenne rá mód akkor elemenként ezeket kicserélném.
(Új házat azért nem fogok venni. Akkor inkább marad háború tépázta)
Lehet ezeket esetleg külön egyessével beszerezni valahol?
Köszönöm!
-
thomeef
őstag
válasz
üzenetére
Szép ház egyébként, legalábbis kép alapján

(#57527) Tsebacsi: Dvd miatt szerintem kár kizárni egy házat ha tetszik. Azért hogy 1 évben egyszer használd bőven jó egy külső lejátszó is, de persze ez szubjektív. De házat hosszútávra vesz az ember, nem 1-2 évre, ugyhogy meg kell gondolni

-
Köszi ShellKretor! Még átgondolom, sok játékom van ami DVD-n van (wow, SC, Diablo) kellemetlen lenne DVD olvasó nélkül maradni. Emiatt fog kiesni a Define S. Lehet R5 vagy R4 lesz még a befutó a 600-as mellett.

-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok nekem mondani a Silverstone TF03-hoz hasonló formájú házakat?Bármilyen formátumhoz,illetve 300m vga hossz támogatásig.
Köszönöm. -
Ha csak win telepiteshez kell a dvd akkor en ugy szoktam hogy leveszem a haz oldalat ,es egy koteg konyvre rabaszom a dvd meghajtot amig felrakom a wint , aztan mehet vissza a dvd olvaso a fiokba.
-
rup1u5
nagyúr
-
-
Silent Base 600ról mik a vélemények?
-
válasz
üzenetére
Szolidság, letisztultság, a Define S pont jó lenne, és a legutolsó ára (28k körül) is még pont benne lenne a tűréshatárban, de ha olcsóbbér van ugyen ilyen jó vagy jobb akkor hajrá! Sajnos Define S-t nem találok sehol, vagy csak bénán keresek?
Magasságban biztos, hogy nem szeretnék 45/48 centi fölé menni, hosszúságban pedig 52 fölé. Se led, se villogó izék, de plexi oldallap. Csend, nyugalom, stb a lényeg

-
törölt tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Szolidabbat szeretnél vagy egy picit extrémebbet?
Zalman Z11 Neo ~25k
-
törölt tag
NZXT Noctis 450 cikk a szokott helyen.
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Nem egyértelmű információkat kapok arról, hogy a Xigmatek Aquila esetében az első 200-as venti helyett 1 vagy 2 140-es venti tehető be. Erről van valakinek infója?
-
Szépnapot!
Le szeretném cserélni régi CM 690 házamat, a konfigom 70%-a is maradna, csak a videókártyán eszközölnék frissítést, illetve ha megéri, vagy indokolt, vízhűtésre mennék át a levegő helyett, bár nem akarok tuningolni.
A jelenlegi konfig ez:
TÁP: FSP Raider 550W 2013.06
CPU: Intel i5-3470 2013.06
LAP: Asus P8H77-V 2013.06
MEM: Kingston HyperX Genesis khx1600c9d3p1k2/8g 1600 MHz 2x4GB 2013.06
COOLR: CM Hyper 212+ 2010 körüli
VGA: Sapphire RadeonHD7870XT 2013.06
DVD: Asus Green DVD Writer 2013.06
3 HDD és 1 SSD van benne, ezek is mind maradnak.A VGA egy Nvidia GTX960 4GB lesz valószínűleg.
A háznál ami tetszik most, az a Fractal Define S pl. csak nemtudom nem-e gond a HDD-k hűtésének hiánya, illetve hogy egy full lezárt elejű ház hogy tud jól hűteni?
Előny lenne még a halk, rezgésmentes működés.
Az ár legyen mondjuk 30k, de lehet feljebb-lejjebb menni, ha ott van tuti bestbuy vétel!
LED nem fontos, sőt. Nem szeretnék karácsonyfát
Plexis oldalfal sem kell.Köszönöm Szépen!
-
törölt tag
-
laci.csabi
tag
Sziasztok!
Mostanság tervezek házat vásárolni és két ház között vacilálok az egyik a Fractal Design Define S a másik a Thermaltake Core V41. Léghütési redszert tervezek bele. Elsősorban a letisztul formáju házak tesztszenek ha ha tudtok mást is szívesen meghalgatom.
Válaszokat előte is köszönöm

-
törölt tag
válasz
thomeef
üzenetére
Nem csak az olcsóbb kategóriát szolgálják ki, a Bitfenix Shinobi XL kb. 50 ezer, míg a Colossus házuk kb. 40 eFt, több másik fajta meg 30 ezer is megvan.
A Cooler Master inkább gyárt olcsó cuccokat, a ház kínálat fele kb. a fapados Elite sorozat.(#57503) SmiTH90's: Nem hinném hogy ebből messze menő konzekvenciát kellene levonni. Találkoztam már én is anyaghibával más gyártók termékeinél is.
Ha ötödszörre is előfordul hasonló Veled, jelentkezz és szervezünk gyűjtést a megmentésedre!
-
törölt tag
Üdv ismét!
Rendeltem a másodlagos gépemnek egy Bitfenix Neos házat. Miután kicsomagoltam a képen látható hibára lettem figyelmes. Lepattintottam az előlapot, aztán vissza, de ugyanilyen. A másik meg az, hogy az egyik hátsó lába pár milliméterrel kisebb a többihez képest, ezáltal billeg az egész. Hogy engedhették át a minőségellenőrzésen? Azt már hanyagoljuk, hogy a ventire nem jól van ráragasztva a matrica.
A Bitfenix dolgozói ennyire hogy lehetnek figyelmetlenek? A minőségellenőröket ezért fizetik?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azonkivul uj volt
Szerintem nem sokat számít. Inkább a minél halkabb ventikre kell törekedni, szerintem.

Busterftw