Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
Sziasztok
Creative soundblasterx G6 vagy Asus xonar AE jobb gaming, videó es zene hallgatásra egy cloud alpha fulessel?
-
huby80
senior tag
válasz Baliga Tamás #22566 üzenetére
ugyan ilyen fülesem van( alpha cloud) igaz én xonar dx el hajtom . De nálam ugy szol a legjobban ha a winbe 5.1 re állitom a xonar driverba is az audio channel-t 5.1 re állitom és az Analog Out ot állitom Headpohne ra !
Sokáig sztereora volt állitva ahogy te is javasoltad és egyszer poénbol kiprobáltam igy és meglepödtem de jobban szol igy játékba föleg egyböl észre venni ! Szoval érdemes probálgatni kinek mi... -
huby80
senior tag
válasz Baliga Tamás #22503 üzenetére
hát ha összejönnek a dolgaim én se fogok habozni
-
huby80
senior tag
válasz Baliga Tamás #22501 üzenetére
Fuu ezek már komoly hangkarik bár ha vennem kell valamit lehet az általad emlitet Creative Sound Blaster Zx et választanám ! azza talán jobb gamre nem? bár zene is sok van...
-
huby80
senior tag
válasz Sub-ZeRo #22494 üzenetére
Köszönöm srácok! Akkor igazábol az Hyperx Alpha egy jo páros a xonar dx el nem érdemes elválasztani öket Hangrendszert nem tervezek de talán egy komolyabb fülest idövel elképzelhetö! (szemezgetek egy sennheiser dsp 600 al is) Még egy kérdés a xonar dx be van beépitett fejhalgato erösitö?
-
huby80
senior tag
sziasztok
lassan 10 éve szolgáló xonar dx hangkarimat érdemes lecserelni valami ujjabra ha fejlődést is szeretnék hallani? elsősorban játék, zene.. neha film. egy hyperx Cloud Alpha fejhallgató t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest