- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nem, a pattogás a kártya (ill. az opamp) miatt van. Nekem a TLE-k egyszer csinálták pár percig, utána elmúlt. Ráadásul ezt a problémás PCI-ban. Ha továbbra is lesz, cserélj PCI slotot. (Nekem a másikban semmi gond nem volt). Na a 2082 vs. 2142-re kíváncsi leszek, örülök, hogy rendeltél
szerk: ilyet találtam - "No opamps sound definitely better than LM4562, TLE2082 or TLE2142. I can’t say for sure, but I think TLE2082 and TLE2142 sound different from LM4562, at least I’ve noticed more details with them."
Ok, ne aggódj, nekem is hamar elmúlt. Kivéve az OPA2107-tel, az marha instabil volt
Lehet erre a jelenségre értik, hogy az opampoknak is be kell járatódnia. Nyilván baromság a hagyományos értelemben, de talán az első pár perc számít. A jelek szerint a TLE2082 hasonló lesz a 2142-höz, de majd megmondod. A lényeg, hogy a JFET a király
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Politika
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest