Új hozzászólás Aktív témák

• tomcat78

őstag

válasz BitRider #26674 üzenetére

Minden viszonylagos.... USB mikrofon? Hűha...... Őőőőőőő..... Ok. Amúgy a MIDI billentyűk java is használ USB-t is. Azaz simán kommunikál a géppel hangártya nélkül is. Most kicsit körül néztem itthon, de gyakorlatilag nincs olyan MIDI billentyűzetem (vagy más MIDI vezérlőm) itthon, amihez kéne a hangkari MIDI portja. Mindegyik plug'n play USB kapcsolattal (is) megy. Pedig akad itthon pár ilyesmi is.... Hangszórót ilyen pénz megközelítéssel felesleges túllihegni. Talán az Eris széria, ami bele férhet. Bár a 3.5 azért inkább egy tartalom fogyasztásra való hangfal. A többi is.... De talán kevesebb kompromisszummal. Ha valami normális kell belépő szinten, akkor a Kali Audió LP6 egy egészen jó cucc. Adam Audiot én a ribbon magasak miatt nem szeretem, de ettől másnak még beválhat. Stílustól függően esetleg KrK (erősen R'nB világ) jöhet számításba. Vagy marad egy jobb fejes, ha valóban hallani is akarja, hogy mit csinál... Mivel ez az alapja minden zenei tevékenységnek, pont ezen biztosan nem érdemes spórolni. A hangfal azért is kényes téma, mert nagyon nem mindegy hol és hogyan használja valaki. Lehet a szobába jól szól, amit csinál, aztán leviszi a kocsiba és a fejét vakarja, hogy mi van eltolva.

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

Új hozzászólás Aktív témák