- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz BitRider #26674 üzenetére
Minden viszonylagos.... USB mikrofon? Hűha...... Őőőőőőő..... Ok. Amúgy a MIDI billentyűk java is használ USB-t is. Azaz simán kommunikál a géppel hangártya nélkül is. Most kicsit körül néztem itthon, de gyakorlatilag nincs olyan MIDI billentyűzetem (vagy más MIDI vezérlőm) itthon, amihez kéne a hangkari MIDI portja. Mindegyik plug'n play USB kapcsolattal (is) megy. Pedig akad itthon pár ilyesmi is.... Hangszórót ilyen pénz megközelítéssel felesleges túllihegni. Talán az Eris széria, ami bele férhet. Bár a 3.5 azért inkább egy tartalom fogyasztásra való hangfal. A többi is.... De talán kevesebb kompromisszummal. Ha valami normális kell belépő szinten, akkor a Kali Audió LP6 egy egészen jó cucc. Adam Audiot én a ribbon magasak miatt nem szeretem, de ettől másnak még beválhat. Stílustól függően esetleg KrK (erősen R'nB világ) jöhet számításba. Vagy marad egy jobb fejes, ha valóban hallani is akarja, hogy mit csinál... Mivel ez az alapja minden zenei tevékenységnek, pont ezen biztosan nem érdemes spórolni. A hangfal azért is kényes téma, mert nagyon nem mindegy hol és hogyan használja valaki. Lehet a szobába jól szól, amit csinál, aztán leviszi a kocsiba és a fejét vakarja, hogy mi van eltolva.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest