- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a gépembe egy R9 390-es videókártyát és mivel ez kissé megborította a házban a klíma viszonyokat ezért a régi ventilátorok cseréje mellett kicsit át kellett variálnom a gép belső elrendezését.
Ennek esett áldozatul a kb. 10 éves Audigy 2 hangkártyám is mivel kiszedtem a gépből hogy a videókártya alatt több üres hely maradjon (egy alsó ventilátor beszerelése miatt sajnos útban volt a hangkártya amit nagyon sajnálok mert nekem szuper kártya volt még most is).
Van ugyan az alaplapon integrált audió de én szeretnék inkább valami külső USB csatolós megoldást beszerezni (az talán kicsit jobb minőség mint az alaplapi integrált).
Találtam is egy ilyet [link] 15.000Ft-ért és érdekelne hogy van esetleg valakinek tapasztalata róla.Igazából csak játékokhoz kellene és nem zenehallgatáshoz így nincs szükségem több tízezres kártyára.
Szívesen venném az egyéb javaslatokat is ha ettől a Creative SB X-Fi Surround Pro 5.1 USB külső hangkártyától jobbat tudtok ajánlani max. 20.000Ft körüli összegig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest