- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
igen ezt valahol láttam én is nem néz ki rosszul csak nem tudom ebbe az árkaegóriába melyik a legjobb választás
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
nem kell nekem két dolog.igy is 4 telefont kell mindennap magammal cipelnem.még egy ötödik meg egy 6 cucc na az már sok.a kabátom meg nadrágom már igy is súlyosabb mint én
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
igen egybeépitettet szeretnék mert akkor mindig két cuccot kell agammal vigyek(pl túrázni megyek)akkor meg nem sok értelme lenne.
-
djtoomi
addikt
nálam mondjuk siemens kiesik.volt már siemens mobilom vagy 3 darab,siemens monitorom,siemens tévém,siemens hagnfalam mind szarrá ment 2 hónap után.az a yakumo nem néz ki rosszul de még nem igazán olvastam a yakumo márkáról.mennyire megbizható?
-
djtoomi
addikt
Én mostanában készülök venni GPS-t de nem tom milyet.Leginkább olyat szeretnék ami egyben pda is.Nem néztem eddig sokat de azt tudom hogy első számú feladata akocsiban való navigálás lenne.a keret 80000 magyar forint.ti mit ajánléotok?nem baj ha egyben pda is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Egészséges életmód
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest