- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
jozsi252 #9159 üzenetére
2 pines (vagy 3) madzag, csatlakozoval. Nem kellett forrasztani.
Kicsit kell azert kezugyesseg, az akku ra van egy ketoldalu ragasztocsikkal rogzitve a nyakhoz. Eleg masszivan tart. En eloszor felhasitottam a foliat a regi akkun, igy az akku kijott, utana konnyebb volt lehamozni a foliat a ragasztorol.
Meg vigyazni kell szetszedeskor a hatlapot ovatosan kell leszedni, mert a hangszoro a hatlapon van, vigyazni kell a madzagja rovid, nehogy elszakadjon. (Ez is csatlakozos, szoval szerelesnel mar nem fog zavarni)Update: Ez Mio C710 digi walker tipusu keszulek, bocs multkor rosszul emlekeztem. Viszont szerintem ugyanugy megoldhato a tieden is
-
Prime110
aktív tag
válasz
jozsi252 #9150 üzenetére
Nem is rossz választás, Primo tényleg sok helyen felüdülés a kissé koros iGO8 után, hovatovább a TTS már egymagában egy rohadt jó dolog.
C520-ast még használod? Ha tényleg a gyári program van rajta akkor respect, hogy így használod, mert akkor még a hivatalos Mio SD-kártya is 2009-es térképállományt tartalmazott és azóta nem is jött rá semmi. Kár is érte...
-
cidalain
veterán
válasz
jozsi252 #9150 üzenetére
Garmin 66 LMT-ben van TMC szerintem, meg talan a masikban is amit irtal.
Emiatt van a nagy arkulonbseg.
Az 54 LM-ben nincs, es igy maris azonos az arkategoria.
Hogy most melyik a jobb terkep, azt nem tudom. En Miorol valtottam Garminra, mert a mio borzaszto volt a terkep frissitese, legalabbis az 5-6 eves keszuleken. -
cidalain
veterán
válasz
jozsi252 #9146 üzenetére
Nem világos miért kerül ennyibe ez a Navon, 670-es is ugyanezt tudja, 5-tel olcsóbban. Szerintem ebben sincs TMC, legalábbis nem írják.
Mi alapján esett erre a választásod?
Nem vagyok egy nagy szakértő, a kinézett típus sem volt a kezemben, (más Navon viszont igen), de azért ennél nagyobb név a szakmában a Garmin, és a Mio is:
-Esetleg Garmin nüvi 54 LM? Nem IGO van rajta, de könnyű ráállni. ez is full EU + élettartam frissítés. Ez is akciós most ugyanott 40-ért elhozható.
-Vannak még MIO-k is ennyi pénzért, az sem IGO-s, de full EU + élettartam frissítés az is. -
snowdog
veterán
válasz
jozsi252 #7617 üzenetére
De ha Windows CE OS van rajta, akkor miért nem lehet Wayteq-et IGO-val kapni?
Erre a válasz igen egyszerű. A többi iGO-t tartalmazó géphez képest azért olcsó a Wayteq, mert nem vette meg az iGO license-et. Ezért nem lehet rajta jogszerűen iGO termék.
Mert inkább a Sygic-al kötöttek licensz megállapodást?
Szerintem nem kötöttek velük megállapodást, hanem a Sygic készített olyan programot, ami bármelyik WinCE gépre telepíthető. Az NNG meg nem árul ilyen terméket, ők az előtelepített programokat preferálják, ehhez viszont gyári szerződés szükséges. Ez meg emeli a termék árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest