- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #9869 üzenetére
Én ezekről hallottam, hogy jók, olvastam tesztben, ilyenek vannak ismerősi körben,és ezekkel meg vannak elégedve. ASUS-ból asszem 2, MSI-ből már 3 VGA-t kellett gariztatni különböző okok miatt (MSI-nél a hűtés nem volt jó, meg volt momóriahibás is). Nekem volt Gainwardom, és nem volt vele semmi gond, XFX-et meg mindenki dícséri.
Most mint gyártó, és nem mint kártya volt a téma. 8800GTS-ből ezek referencia nyákos, ref. hűtős cuccok, szal teljesíményben elvileg nincs különbség az alap kiadásokban, csak garancia, játék, meg felszereltség, az OC már megint egy más téma.Én személyes tapasztalat alapján ezekben bízom. Gigabyteot sajna nem ismerem, még nem volt vele dolgom VGA terén. Ennek ellenére nekem is Inno lett, mert akkoriban egy tizessel olcsóbb volt, mint a többi, plusz sikerült rá még egyéb kedvezményt is szerezni. Innotól féltem, mert nem hallottam róla túl sok jót, de nagyon kellemesen csalódtam benne, eddig legalábbis. Mondjuk 8800GT-t tudva, hogy nem ref. nyákos, nem vennék.
Ház pedig: akkor az enyém nagyon jól szellőzött, nagyon könnyen szerelhető volt, és annak is megvolt a maga hangulata... Jó, a szoba összképébe nem nagyon passzolt.
Nagyon szép házak, amiket linkeltél, tényleg. Volt 150k-m a gépre, és inkább a teljesítményt választottam. Majd talán egyszer. -
diegho
nagyúr
válasz
EVGA 10 év gar, XFX ha agyonhúzod és bizonyíthatóan a húzásba halt bele netán ennek nyoma is marad akkor is cserélik. ezek számítanak jobb márkának mint a többi átlag. ott van még a BFG, de én nem voltam elájulva tőlük, szimpla referencia minden kártyájuk, 5év garral, ennél evga olcsóbb és dupla gar, zotac meg szintén referencia és evga árban fele gar. Többi meg sima átlag gyártó.
-
Zala81
tag
válasz
Megértelek ezek is nagyon szépek.
Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest