- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! A nejemnek vettem régebben egy MGCOOL Band 2-t.
Nagyon elégedett volt vele,a mai napig megvan neki. A gond az,hogy nem találom a manualt,amit küldtek vele azelőtt. Természetesen másik telefonnal szeretné most használni,és kellene az App hozzá. Sajnos nem találok olyat,amivel ismét működő képes lenne. Mivel másik email címe van,a Play-ből nem tudom előcsalni a könyvtárból a régi megfelelő appot. Narancssárga hátterű volt a kezelő felülete az appnak. Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!! -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
A páromnak kb két hónapja vettem egy MGCOOL Band 2-őt,tetszik neki.Nekem is bejön,mivel nincs vastag csuklóm,és az óra alakúak amúgy is elég vastagok,nagyok átmérőben. Gondolkodom magam számára is egy ilyen karkötőn,de,hogy a telefonok ne zavarodjanak össze,vagyis az én telóm ne össze-vissza a két karkötő között váltogasson,én egy MGCOOL Band 3-at néztem ki. [link] Ahogy a páromét próbálgattam,hogy milyen értesítésekre reagál a band 2,a hívásokkal nincs gond,ékezetes neveket szépen mutatja. Viber-re,Gmail-ra nem jelez.Üzemidő jónak mondható,1 hétig elmegy nála. Band 3-al van valakinek tapasztalata? Értesítések ezen már jobban átjönnek? Vagy valami alternatíva ez helyett?Lényeges a vízállóság,és az infókat ne elforgatva mutassa,mint egy fenti hsz-ban pl. a Lenovo G02.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest