Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
balazsbük
tag
Arra emlékszem,hogy a sofort kaufen után voltak fizetéses kérdések de azokra egyáltalán nem mentem rá semmit sem fogadtam el utána.
De melyik számlát zárolják ha zárolják? Hiszen az e-bayen a számlám adatait csak fizetéskor kéri (vagy akkor sem?)és addig el sem jutottam.
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Fontos dologban kérném a segítségeteket!
E-bayen véletlenül rákattintottam valamire,hogy sofort kaufen de nem akarom azt megvenni és jönnek a levelek e-mailben,hogyha nem fizetek zárolják a számlámat csak azt nem tudom melyiket....
A durva az,hogy e-bayre be sem tudok már lépni mert elfelejtettem a kódot.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?Kérem írjatok nagyon aggódom most........
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Megígértem,hogy hozok az Audinstról fotókat nektek.
Még mindig nem kicsinyítettem le a fotókat és ennek az az oka,hogy ide már többen raktak fel nagyon jó fotót a termékről és nem látom értelmét annak,hogy felrakjam a rossz minőségű fotóimat ezért az ígéretem felesleges volt így utólag ezt kell mondjam.
Most megharagszotok ha nem tartom be az itt tett ígéretem?
Tényleg segítettetek és köszönettel is tartozom nektek. -
balazsbük
tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani,hogy honnan,melyik letöltésvezérlővel tudok leszedni Flac formátumú zenéket?
Ti melyiket használjátok?
Kerestem topicot ilyesmit de konkrétan erre a témára nem találtam vagy béna vagyok -
balazsbük
tag
Sziasztok!
Nos ma megkaptam az Audinst HUD MX-1 -et.
Az Audinst USB csatlakozóval csatlakoztattam a géphez.
A fejhallgatót az Audinsthoz nem a 6.3 mm keresztül csatlakoztattam hanem a 3.5 mm kimenetelen keresztül.
Az árán kívül fizetnem kellett 42 € vámot és nem áfát!
Vannak fotók igaz telóval készültek és mivel rossz megapixellel fotóztam ezért le kell kicsinyítenem őket és ide felrakni nektek.(Ígérem megcsinálom minél előbb)
Szóval annyi történt ,hogy kipakoltam bedugtam,bekapcsoltam stb a laptopom úgy érzékelte,hogy:
SPDIF illesztő (Általános USB adó)
Ez normális????Megadtam alapértelmezett eszköznek.
Az "SPDIF" név alatti tulajdonságok fül alatt a jelszint 100-on van a speciális alatt lévő beállítási lehetőségeknél ráküldtem 2 csatorna 24 bit 96000 hz-re.
A mintavételi sebessége:48.0 kHz(alapbeállítás ez)
Ez így jó szerintetek?A Foobar 2000 lejátszómon fullon van a hangerő és a gépemen is.
A gépen az IDT 92HD79B1 típusú hangkártya van(Dell.comról letöltött)és az érzékelte az Audinst cuccot de nincs semmi beállítás azon belül....
Hallgattam pár számot és ezekkel a beállításokkal annyit vettem észre különbséget,hogy tisztább és "élesebb" a hang.
Hallgattam "tuc-tuc"-os zenét és ott nem ütött akkorát a mély,hogy lenne nagyobb különbség.
Nos mit gondoltok min kellene még állítanom,hogy kihozzam az Audinst maximális erejét?
Nagyon várom a válaszokat! Bocs kicsit hosszú lett!
[ Szerkesztve ] -
balazsbük
tag
megrendeltem az Audinst HUD mx 1-et baluka26 segítségével
Már várom,hogy ideérjen
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek? Tudom már kérdeztem....
Adott egy Sennheiser HD25-1 II cucc meg egy Dell Inspiron N5010-22 gép Idt dell.comról letöltött hangkártya....
Szerintetek mennyit fog "dobni" minőségben az Audinst mx 1?
"320-as bitsebességű"zenéket hallgatok majd szerintem...Vagy az gyenge a Sennheiserhez? többet kíván?
Mert nemsokára megrendelemTényleg kérlek írtjatok mert számít a véleményetek
-
balazsbük
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Vennék Audinst HUD MX1 fejhallgató erősítő-DAC-ot(csak újat)ezt a hybrid cuccot.
Valaki tudja,hogy Ausztriában kapható-e a termék?
Vagy csak e-bayen ahol a többiek vették? -
balazsbük
tag
sziasztok!
Feljött ez a szivacsos téma olvaslak titeket.
Jobban megnéztem a fejhallgatómat amit eddig nem tettem részletesen....
Látom,hogy nekem is van benne szivacs.Gyárilag.
Ezt ha kivenném akkor mi változna?Vgay ne nyúljak hozzá az úgy a jó? Kaptam hozzá két plusz fülpárnát vagy hogy hívják hivatalosan. -
balazsbük
tag
valaki esetleg még adna tanácsot nekem fejhallgató erősítő és DAC ügyben a Hd 25-1 II-höz?
-
balazsbük
tag
Mindenkihez szól:
Kaptam sok segítséget tőletek és tényleg nagyon köszönöm. Csak sajnos mivel nem értek hozzá de nem akarok mellényúlni a vásárlással ezért még adhatnétok alternatívát és infót ha van kedvetek még írniAkkor veszek egy kombó cuccot a kérdés már "csak" az,hogy melyik kombót vegyem meg. Azzal is megelégszem ha a fejhallgatóm 90 %.-át ki tudom hozni a cuccal de persze 100 % lenne a legjobb.....
Kombó cuccok között akkor azAudist MX1 tulajdonképpen nekem egy optimális választás lenne?
Jó ezt már tudom leírtátok többen de nem merem megvenni még nem aknáztam ki a többi lehetőséget teljesen.Töröm a fejem de ha valaki szívesen dumcsizna velem erről telón én felhívom szívesen ha tud érdemlegesen segíteni egy amatőrnek
-
balazsbük
tag
válasz
baluka26 #13981 üzenetére
Szia baluka26!
Bécsben a Klangfarbe nevű boltban 149 €-ért.
149 €x 275= 40975 Ft.
Postaköltségem nem volt mert személyesen vettem meg.....Tehát akkor kaptam ha jól néztem 3 olcsóbb ajánlatot a 36000 Ft-os cuccnál.
Mindjárt átnézem őket.
A kérdésem az lenne mindenkihez ha esetleg vennék drágább erősítőt akkor a hangkártya minősége nem játszik közre? Vagy akkor is kell hozzá erősebb hangkártya?
Vagy ha megveszem az Audinst HUD MX1 akkor ahhoz nem kell külső hangkártya,elég a belső alap?Mi van akkor ha veszek egy külső hangkártyát és nem veszek erősítőt?Adtam a szarnak egy pofont ha így tennék?Az gáz úgy?:S
guppy:nem gáz,hogy két különálló cucc lesz a laptopodra kötve ha megveszed a DAC-ot?
Engem lehet zavarna,hogy olyan mint egy karácsonyfa 2 külső cuccal.....
-
balazsbük
tag
Például mi a jobb a hybrid cuccok vagy ha külön-külön meg kell vennem az erősítőt és a hangkarit vagy ha vegyesen kombinált cuccot veszek? Ebben a témában nem látok tisztán sajnos
-
balazsbük
tag
dudika10 : Köszi a választ!
Még okosodom és remélem,hogy írnak a többiek is! -
balazsbük
tag
Szép jó estét törzstagok
Sennheiser Hd 25-1 II a fejhallgatóm
Ma kicsit tovább fejlődtem a tegnapi napnál beszéltem egy állítólag hozzáértővel és tulajdonképpen most is megakadtam...
Szóval talán most már jobb kérdéseket teszek fel a tegnapinálRemélem valaki válaszol és lesz türelme hozzám légyszíííí
Nos az már világos,hogy a laptopomban kevés a kraft és vagy fejhallgató erősítőt vagy külső hangkártyát kell vennem vagy mindkettőt.... de melyiket?
Sima gépben lévő hangkártyával is el lehet érni fejhallgató erősítő használata mellett sokkal jobb minőséget mint ami most van azaz semmi extra. Vagy csak akkor ha veszek hangkártyát is hozzá?
Olyat is mondtak,mondott a "szakipar" hogy van olyan fejhallgató erősítő amihez nem kell külön külső hangkártya...
Ezekről mi a véleményetek?
El akarok indulni valamilyen helyes irányban,hogy meg tudjam veni a nekem megfelelő tartozékot a füleshez -
balazsbük
tag
válasz
baluka26 #13934 üzenetére
Tehát a csatlakozó felett van a jel és az e-SATA felirat tehát akkor e-SATA csatlakozó?
Jó lesz nekem az a sima usb-s cucc is.
Mára elrakom magam nagyon köszönöm a hozzászólásokat és a türelmet hozzám
MAjd biztosan jövök tovább okosodni és remélem,hogy majd segítetek nekem
Jó Éjt mindenkinek! Balázs
-
balazsbük
tag
Jézus megtaláltak az őstagok meg a fanatikusok itt a topicban most látom !
Már kezdem megérteni a dolgok lényegét és bocs mindenkitől ha hülyék a kérdések de hát valahol el kell kezdeni,nem?
Szóval van 30 000 Ft-om rá és tehát egy laptophoz a legpraktikusabb az egy usb-s csatlakozású hangkártya ezekszerint?
-
balazsbük
tag
Ti most szopattok látom :S Elemes hogyan lehetne?Már leesett......
-
balazsbük
tag
válasz
schawo #13902 üzenetére
schawo értem már
e ha már megvettem ezt a szupernek mondott fejhallgatót akkor ki akarom hozni belőle a tudását....Tehát mindenképpen vennem kell egy külső hangkártyát a géphez és akkor tulajdonképpen ki tudom hozni a Sennheiserből a tudását...
A kérdés,hogy van-e kifejezetten a Dell Inspiron N5010-22 laptopomhoz ajánlott jó minőségű külső hangkártya? Van ilyen?
Baluka26 Köszi szépen!
-
balazsbük
tag
-
balazsbük
tag
sziasztok!
Vásároltam egy Sennheiser Hd 25-1 II tipusú fejhallgatót.Szuperül működik,viszont szeretnék hozzá valami olyan programot amivel "ki tudom hozni belőle a tudását."
Egy Dell Inspiron N5010-22 Notebookkal használom amiben sima hangkártya van semmi extra...
Vagy mivel a hangkártyám nem extra ezért esélytelen bármilyen próbálkozás?Ugye nem?
Valakinek valami ötlete?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest