- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz
zsolesz010 #46907 üzenetére
No, berendeltem egy Maxell Retro DJ példányt feketében, komoly 5.100 ft szállítással együtt.
schawo, köszönöm a márka, típus ajánlást, eléggé el voltam veszve a nagy kínálatban, nem két perc lett volna mindennek utánaolvasni.A Retro DJ-ről még Logouton is írtak egy dícsérő bemutatót, teszek vele egy próbát, kb. biztos, hogy semmi bajom nem lesz vele.
schawo, (#46911) krichd1 Már csak kíváncsiság miatt: Superlux HD660-nak csak a teljesítményét/minőségét/valamijét nem lehetne kihasználni az erősítést mellőző megoldásokkal, vagy mindenképp rossz minőség lenne a végeredménye egy ilyen párosításnak?
-
zsolesz010
senior tag
válasz
schawo #46893 üzenetére
PC-ről Realtek alaplapi hangkártyáról, Mac miniről alaplapi nemtudommilyen hangkártyáról, esetenként PSP-ről. Semmi erősítés, és nem is várható, hogy lesz a jövőben.
Csak netrádió alacsony bitrátával, MP3 magas bitrátával, FLAC ritkán, sorozatok és filmek a ma népszerű kódolással, és nagyon ritkán valami játék megy.
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Általános felhasználásra kb. 9 éve nyúzok egy AKG K44-et (Akkori árából gondolom, hogy nem lehet egy nagy szám, bár én tökéletesen meg vagyok vele elégedve a mai napig. Ezt csak azért írom, hogy egyértelmű legyen, valószínűleg igénytelenebb vagyok e témában (: ), de most szükség lenne egy plusz kütyüre.
Láttam, hogy mai napig lehet kapni K44-et, muzikerben van is jó áron v2-es [link]
Annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e ennyiért vagy ennél olcsóbban jobb választás, vagy jobban járok a már ismert márkával és típussal 7.5k-ért.Köszönöm, ha tudtok valami tanáccsal szolgálni
Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest