- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
chicco30 #44806 üzenetére
Szerintem dudika10 megbízható, használd nyugodtan.
(#44814) kammerer
De hát hogy mondhatsz ilyet? A wikipedia az abszolút megbízható információ forrása. -
-
-
dudika10
veterán
válasz
chicco30 #44416 üzenetére
A legpraktikusabb egy egyszerű erősítő. Ez biztosan jó lesz ha picit körbejárod, hogy neked mire is van szükséged.
A legolcsóbb pedig az átalakítózás és reménykedés abban, hogy pont jó lesz.Te kérdezted mi a legolcsóbb, én csak leírtam.
(#44414) kali: én is valami hasonlót írtam szerintem.
-
dudika10
veterán
válasz
chicco30 #44402 üzenetére
Kinyírja? Ki mondott ilyet? Nem találkoztam még ilyennel, bár tény, hogy egy fejhallgató teljesen más terhelést jelent, mint egy erősítő.
Nem akarok semmit mondani, mert el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol kinyírja, de az nagyon szélsőséges.A minőség és hangerő, és ahogy Bodz mondta, a hangerőszabályzás jelenthet problémát. Az első kettő vagy elég vagy nem, TV-től és fejhallgatótól függ. A hangerőszabályzást viszont párszáz forintból meg lehet oldani (nincs értelme minőségről beszélgetni ezen a szinten, jó az a párszáz forintos megoldás).
Erősítőt meg pár ezer forinttól lehet már kapni.
Neked a belépő kategóriából is a belépő modellek megfelelnének.
Kérdezd meg bkercso-t, hogy mit tud ajánlani olcsón.
De kapsz kis erősítőket fiio márkanévvel is különböző kivitelekben, amik elemmel/akkuval működnek.
És még van pár olcsó alternatíva...
Kifejezetten fejhallgató erősítőre van szükséged, nem pedig hangfalakhoz gyártottra!(#44406) contaxg: milyen fejhallgatót milyen minőségben?
A T70-et nem arra kell kötni.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest