- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Shufny
őstag
Kicsúsztam az időből. Szóval pont most került szóba a hi-fi topicban a dolog és linkelték is ezt a hozzászólást. Szóval azzal már előrébb vagy, ha egy adapterrel meg tudod mérni, egy fejhallgatóval terhelve. De az még mindig csak mérés. Az fülnek nem az ÖSSZ torzítás számít.
-
kk831228
addikt
Igen biztosan úgy van hogy kiemel a telefunken ,de próbálgattam már itthon csak az a baj hogy akkor torz lesz a hang ,nem úgy mint a telefunkennel. A mély hangoknál is lágyan adja mélyet folyamatosan itthon meg lapos szinte alig van ,ha eq-zom akkor meg már csak kopog.
Majd kiderül mi lesz.(Lehet megkérem karácsonyra a telefunkent a vaterán
)
-
benvolio
őstag
Ebbe lehet valami, mert pl. én mióta /pár napja/ a Foobar2000-el hallgatom a zenét, mintha kicserélték volna a fejhallgatómat. Nagyon királyul be EQ-zható vele a hangja egyéni igényre. A Winamp szerintem sokkal gyengébb ebben. Most már a notin is igencsak élvezhetőbb lett a zene, de még azért lehet egy külső hangkártyán elgondolkozok. /az EQ miatt írtam be, hogy tényleg szükséges a használata az egyéni igényekhez/
-
dudika10
veterán
Félreértés ne essék egy másodpercig se kételkedtem a hozzáértésedben és az általad épített erősítőben, csak az RMAA-t mint összehasonlítási alapot bíráltam.
Én is próbálkoztam, de az egyik csatorna nem sikerült, mert elnéztem egy kondit, a másik csatorna viszont szépen szól, de nagyon nincs rá időm, hogy megcsináljam rendesen.
Te biztos sokkal jobban értesz hozzá mint én.Majd schawo kollega remélhetőleg ír róla valamit ha lesz ideje (sajnos meg tudom érteni Őt
) neki aztán van összehasonlítási alapja.
-
dudika10
veterán
Én személy szerint a helyedben csak a saját fülemnek hinnék, RMAA jó arra, hogy az orbitális hibákat kiszúrja de másra szerintem alkalmatlan.
Ha tudsz szerezni másik erősítőt akkor le kell ültetni elé egy ismerőst aki nem tök süket és megkérdezni a véleményét meg magad is meg kell hallgatni és az úgy már ér valamit.
Szvsz. -
Szia, nem is vettem észre, hogy írtál, bocsi. Sok PM-em van, és elkerülte a figyelmemet. Szóval a gond, hogy még nem jutott ki hozzám, és úgy fest, hogy most már nem is fog, mert két hét múlva (halleluja) jövök haza. Bocsi miatta, de így alakult. Balukának is tartozok cuccokkal, a fülest se sikerült átvenni Shufnytól. Szóval nem ellened irányul, csak egyszerűen év vége felé borzalmas mennyiségű a munka, én Romániában vagyok, öcsémre hárul rengeteg minden, 3 új projektünk van (közöttük van olyan méretű is, amit nem is látok rendesen át), most egyszerűen nincs pofám öcsémet zargatni privát ügyekkel.
Ez úton szeretnék bocsánatot kérni, és mástól is, de ha hazaérek, foglalkozok a dolgokkal (dec. 20 után, de a privátra valószínűleg csak karácsony után jut sor).
-
Nekem nagyon tetszik. Egyvalami aggaszt csak egy picit.
Látom belső tápellátással (plusz szép szűrő kondikkal) oldottad meg, hogy tisztább, stabilabb legyen a tápellátás. Nem aggódsz-e, hogy idővel elenged a forrasztás a 230V ágon. Látom, hogy a ház műanyag, de ilyen szép nagy kondik körül bóklászó 230V fázis látványos dolgokat tud művelni. Szóval a 230V-os rész hüvelyezése szvsz kicsit kevés. Nem lenne érdemes zsugorcsövet használni?Amúgy nagyon tetszik, még ez a belső tápos megoldás is, még gondolkodom kicsit, de lehet, hogy megvenném ezt tőled
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest