- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Most, hogy írjátok. Jó lenne már meghallgatni a CEC-ről a moddolt Sound Art W2-ket, de mióta megvan a cec, nincsenek is egy helyen. (meg több, mint egy hónapja nem is szóltak)
Jobban belegondolva, egy tűrhetőbb hangszórós rendszerhez, csak egy pár jobb hangfalra lenne szükségem. Mondjuk hellyel és berendezéssel lenen bajom. Ilyen szempontból a K1000 csak jobb (és az élmény is kicsit közelít a hangfalashoz).Az is kérdés, hogy a CEC mihez lenne elég, mondjuk Schawo-nál az AS Minivel -az elmondása alapján- jó volt.
De ez már másik topic...KMT:
Attól, hogy még van egy komolyabb becsövezett pálya autód, még vehetsz utcai autót, sőt akár sportos utcai autót is. Pedig az sokat fog kapni pályán. -
Mert az egy teljesen más élmény. Szerintem nem vagyok egyedül. Hallgattam contaxg és bajnokpityu hangszórós rendszereit is. Elbújhatok a szőnyeg alá...
Ha valaki minden nap Ferrarit vezet, az ne vegyen Mercedest, csak mert a Ferrari jobb élményt nyújt?
Ezt a fülest hordozhatónak vettem a DF helyett, mert a DF az elmúlt 4 hétben kétszer is cserben hagyott, elengedett a forrasztása. 20 év az 20 év...
Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Fotó állvány eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest