Keresés

Aktív témák

• Petrisz

tag

válasz Petrisz #11013 üzenetére

Erre a hol hallgassunk sok fülest, közte ATH M50-et is kérdésre valaki tud választ?

Az E7-est most nézegettem. Nem túl audiofil a felállás, egy MacBook Pro és egy PX 100-as :D Annyit hallani, hogy a FiiO-t USB-n használva a hangminőség érezhetően jobb. Nekem konkrétan tágasabbnak, gazdagabbnak, részletesebbnek tűnik E7-tel a zene, az MBP-nek észrevehetően jobban dobozhangja van. Nagy tesztet nem csináltam, csak elkezdtem King Crimsont hallgatni, szóval nem az az egy kis jazzt, klasszikust, rockot, elektrot ésatöbbit is teszt.

A különbség mindenesetre elég egyértelműen érzékelhető ahhoz, hogy műfajtól és a hallgatott zene karakterisztikájától függetlenül ajánlottnak mondjam az E7-et. Hogy megéri-e ennyi pénzért? Akinek kellően vájt a füle, vagy legalábbis az elérhető hangminőség maximumára élvezne esténként, az ne E7-tel MBP-n halgasson zenét egy PX 100-zal :D Én is csak azért csinálom, mert egyrészt most csak PX 100 van kéznél, másrészt a család nem tolerálja, ha a Bowers & Wilkins hangfalakon este nekiállok a teret szépen megtöltő hangerővel zenét hallgatni :) (Sőt, a feleségem konkrétan képes időnként szobrocskákat és egyéb lakberendezési dísztárgyakat tartó állványnak használni a hangfalakat :D)

Aktív témák