- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Egy elég érdekes cikk a fejhallgatók bejáratódásáról.
A cikk szerzője egy AKG Q701-est mért meg a kibontás után többször is. Az eredmény nagyon tanulságos! -
contaxg
veterán
válasz
p_adam #19913 üzenetére
Ezekkel a vintage DAC-okkal kapcsolatban mindig az jut eszembe, hogy próbálj meg egy 1993-as számítógépen betölteni egy fullos www.index.hu oldalt.
Nagyon sokat fejlődött a számítástechnika közel 20 év alatt. Tegyél mellé egy Benchmark-ot vagy egy kicsit olcsóbb Lavry-t. Biztos vagyok benne, hogy szépen fog szólni az SF, de lesz pár olyan szempont amiben erősen le fog maradni ezekhez képest. Pedig ez a kettő sem mai csirke...
-
contaxg
veterán
Nézz körül a Gearslutz.com-on. Ott főleg profik és félprofik gondolatai, tapasztalatai olvashatók. Ebben a témában is.
-
contaxg
veterán
A Samson fülesekről mit tudtok?
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
schawo #18424 üzenetére
Szerintem egész jó az erősítője, de talán meg van a maga korlátja.
Nekem biztosan nem kell jobb! A talit várom, Ádámmal még a héten összefutunk.A képen George Cardas elmélyülten zenét hallgat!
A lánc részei: Macbook Pro, Lavry DA11, Cardas Clear ICs, Ray Samuels Audio Raptor, Sennheiser HD 800
-
contaxg
veterán
válasz
DBAtti #18407 üzenetére
Egyáltalán nem rögtön török a csúcsra.... Van már pár óra a fülemben.
A dobozaimat kb. 5 éve vettem és eszem ágában sincs eladni. Hallottam jobbat nála, de azok használtan is jó millió feletti darabok.
Jó jelforrás, tisztességes erősítéssel egy közepes hangsugárzóval/fejhallgatóval is csodákra képes. Főleg olyan esetben, amikor a fejhallgató képes kapacitálni a jóból és túl tud nőni a saját kategóriáján. Nem sok ilyen van, és szerintem a PortaPro pont ilyen! -
contaxg
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek! Betettem a kedvencek közé.
Majd körülnézek, hogy mit tudok vinni fülelésre. -
contaxg
veterán
válasz
DBAtti #18390 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Teljesen véletlenül kezdtem el fülesezni. Az éjszakai zenehallgatásom zavarta a családot. Mivel nem volt itthon más mint a PortaPro és egy Philips rádiós füles (most a füldugókról nem beszélnék inkább), kieséses alapon a Koss győzött. Két jelforrás csatlakozik egy Lavry Dac-ba, aminek a füles kimenetét használom.
Az egyik a Macbookból egy Halide Bridge SPDIF jele, a másik a műholdvevő egy optikai kábellen keresztül amin 99%-ban a BBC Radio3 komolyzenei műsorait hallgatom.Egyébként jó pénzért hajlandó vagyok a villamoson megjelenni egy K701-el a fejemen!
-
contaxg
veterán
Sziasztok,
A Koss PortaPro-t fülesemet szeretnám leváltani.
Nagyon tetszik olvasmányok alapján pl. az AKG K701.
Mennyire van közel vagy távol ez a két füles egymáshoz?
Aktív témák
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest