- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
contaxg
veterán
Én a füllhalgatókról nem olvasok és mivel másképpen gondolom: örülök, hogy hallgatsz
Tegyék meg a téteket
Legyen az AD900-ad a tét!De contaxg is erről beszélt nem? Szinergia.
Egy közép-alja fülest egy 400 dolláros erősítővel nekem nem tűnik túl szinergikusnak.
A színergia nem így méretik... -
contaxg
veterán
Szerintem az egészre...
Ha lenne 1000 dollárom, akkor vehetnék 950dolláért egy DAC/erősítőt és keresnék a maradékból egy olyan fülest, ami színergiában van a forrásommal. De olyat, hogy 950-ért veszek egy fülest és keresek 50 zöldhasúért egy hozzá való forrást és ez még jól is szól, sőt jobban mint az első verzió...ne haragudj, de nem tudom elképzelni. Pedig próbálom!
Az utolsó esetben nem fogsz mást hallani, mint a forrásod hibáit egy elég jó eszközön át! Valószínűleg ez nem lehet túl nagy élmény... Viszont vannak olyan olcsó fülesek, amik ellenkező esetben, egy jó forrásra kötve - megfelelő párosítással - képesek átlépni saját kereteiket!
A legjobb persze a közel azonos kvalitású, megfelelő színergiájú párosítás lenne. Ez viszont ritkán jön össze, mert ezt úgy lehetne a legjobban megoldani, hogy egyszerre vásárolod meg a fülest a forrással, hosszas válogatás után. Ehhez képest mindenki vásárol mindent és a legfontosabb értékmérő az, hogy olcsó legyen vagy valami nagyon jó vétel.
Na ebből kb. szigorúan kutyagumi lesz az eredmény...szerintem. -
contaxg
veterán
Ez nékem egy Superlux-nak tűnik...
Egy kicsit meg van színezve, de talán felismerhetők a gyökerek.
-
contaxg
veterán
Neked nem az Amazon fogja postázni hanem a kereskedő cég. A dobozon elvileg az Amazon neve meg sem lesz említve.
Sőt! Volt olyan, hogy az angol Amazonon vásárolt amazonos cuccra, magyar áfát számolt az Amazon és a németektől küldték az akciós termék csomagját, míg ez a termék a német Amazonon egyáltalán nem volt akciós!
-
contaxg
veterán
Na arra a 2 hétre kiváncsi leszek. Nekünk majdnem 2 hónap lett belőle.
Állítólag holnap hozza a futár!
Az Aqua egy számítástechnikai forgalmazó és szerintem fogalmuk sincs fejhallgatokról.
Persze megrendelik és leszállítják. Ennél több nem is kell ebben az esetben!
Azért drukkolok, hogy összejöjjön minél hamarabb!Aki esetleg beszél Schawo-val legyen kedves szólnineki, hogy feltettem neki egy kérdést a reggeli órákban és még nem kaptam rá választ.
Köszi előre is!baluka26
De Ők valahogy nem.... -
contaxg
veterán
válasz
schawo #24295 üzenetére
Szerintem több embernek van igénye pl. normális bőrszínre egy képernyőn, mint jó hangra. Az utóbbit az agyunk valószínűleg jobban tudja tolerálni...
Az a gáz, hogy a DAC-od 5V--os(?) tápja angol hálózati csatikkal érkezet (valószínűleg). Nem tudom, mert bliszterezve van és nem bontottam ki. Az eBay-en láttam egyet és ezért igen valószínű, hogy így van. Lehet kapni UK/Continental adaptert 1-2 fontért. Vegyek egyet?
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #24279 üzenetére
Köszi! Milyen jó, hogy van egy a családban. Gőzöm sincs, hogy jell kezelni.
Soha nem értettem az okos mobilos teszteket, amikor lehúztak egy telót ,mert nincs benne EQ.Én ezzel úgy vagyok, hogy hála az égnek, hogy nincs benne!!
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Tegnap landoltam a fejemen egy Dr.Dre füles...
Viszont a B&W P5 legalább hallgatható, de közel sem ér annyit mint amit kérnek érte.
-
contaxg
veterán
válasz
p_adam #24036 üzenetére
Így puhítottam be a SRH240 párnáját!
Rátettem a bekapcsolt Canampra pár napot, mintha a fejemen lenne, és azóta sokkal jobb a komfortja! Valószínűleg a melegtől jobban puhul a bőr.
Hangbeli változásról nincs tapasztalatom, de szerintem baromi jó kis cucc.
Főleg ha megtalálom az ideális helyzetet a fülem körül.Tegnap egy Mozart operát halllgattam rajta és hibátlan volt!
Precíz hang és meglepően jól szól olcsó eszközökről is.
Ezzel még az iPod-ot is képes vagyok hallgatni... egy ideig. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23994 üzenetére
Próbáld ki szerintem a Lehmann-nal, de előtte pelust tegyél magadra.
Igaz, hogy nem hallottam együtt ezeket, de a Lehmann-nak elvileg passzolni kellene hangilag a HD800-hoz, ahogy összerakom a fejemben a két eszköz hangját.Szuper sávszélek, dinamika, hűvős, gyors hangzás. Ez csak jót hozhat ki a HD800-ból!!
-
contaxg
veterán
Szolgálati közlemény!
Most tettem be az otthoni kártyámat a telcsibe és jó pár SM között felfigyeltem a következőre:
2011/08/05 15:42:22
"Szervusz! Megérkezett a 2db Beyer füles!
Hétfőn beszéljünk ha lehetséges!...." -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23978 üzenetére
Csak a kirakatokban lehet látni leginkább, vagy talán az észak-londoni külvárosokban. De arra nem volt kedvem menni ellenőrizni a feltételezésem...
Az utca (metró) embere Apple füldugót használ.
A tömegeknek teljesen megfelel valószínűleg.... -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23976 üzenetére
A Shure SHR240 az egyedüli aminek nem cserélhető a kábele.
Utcán tök jól néz ki!!! Lehet vele "villogni"!Még mindig áll az utazási terved erre felé??
Csúzlit hozzál! Olcsón lehet vele mostanában Dr. DRE füleseket szerezni vele!! -
contaxg
veterán
Én tudok 15-ért normálisat, de szerintem már a többiek már tudják mire gondolok.
A Thomann drága, szóval az ár ne zavarjon meg!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23727 üzenetére
Az Audioengine otthon van és a TV megy vele. Az a "házimozi" hangszórónk!
Ezt 10 font 50 pennyért vettem és kb 10-11 éves lehet. Hagszóróvezetéket nem kaptam hozzá, így a "ládákat"nem tudtam még kipróbálni.
-
contaxg
veterán
Nekem is egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a Shure fülesek igen jó darabok. Főleg ha nem rózsaszín ködbe burkolt, mesterséges, cukorral mázolt világot szereti valaki. Olyan zenét még nem találtam amivel az SHR240 ne szólt volna jól. Ebben benne van a tegnap esti élő közvetítés a Royal Albert Hallból vagy Nicole Scherzinger - Right There poppanása is.. de még sorolhatnám!
Tegnap vettem egy Hifit magamnak (minden évben veszek egyet).
Ez egy nagyon komoly darab, ez egy Aiwa XS-G5-ös!Egy kicsit elszámoltam magam. Mini hifinek néztem és ez már bizony midi méret. A fejhallgató kimenete sem 3.5-ös hanem 6.3-as! Elég jól hajtja a kis Shure fülest. Így most kapcsolgatok a Canamp és ez között... ( játszik a gyerek...
)
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23571 üzenetére
Vagy abban a freki tartományban a Sluxnak van egy beszakadása
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23566 üzenetére
Ha teheted a Canamp-ot soha ne kapcsold ki!
Legalább egy óra a bekapcsolástól, mire beindul a hangja.Nekem az SRH240-el nagyon teccik!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #23528 üzenetére
Felháborító, hogy nincs a FAQ-ban a noMono, mint upcoming possibility!!
-
contaxg
veterán
válasz
attiati #22899 üzenetére
Azt nem tudom, hogy melyikben van, de azt tudom, hogy melyikben lesz!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22870 üzenetére
A jelenlegi gazdája is pont erre használja.
-
contaxg
veterán
válasz
#68216320 #22828 üzenetére
Már pár napja írogatok róla, hogy a Shure SRH240 egy elég jó kis zárt füles telefonhoz, laptophoz. Reggel a BBC3 klasszikus zenei rádiócsatornát hallgattam rajta, most Eminem: Recovery albumán borzolgatom az idegeimet. Olcsó, jól szól mobil cucokkal, hangszigetelése sem rossz. Nekem bejön!
Valószínűleg ezt viszem el útra magammal. Az MSII/Canamp lesz a forrás hozzá. Ez a kis trió nagyon együtt van és nem válogat a zenék között és nem igényel nagy helyett a csomagoláskor.
Összefogok gyűjteni egy csomó fülest 20-25eFt-ig bezárólag, keresek neki valamilyen helyiséget és akkor mindenki megtalálhatja majd a kütyüjeihez a legjobbat...
-
contaxg
veterán
válasz
szaszayanou #22746 üzenetére
Egyértelműen!!
bigmasterg
Csúszik a gép indulása?? -
contaxg
veterán
válasz
szaszayanou #22742 üzenetére
Jól sejted!
Talán 130-140k lesz a vége?? De inkább nem tudom...nem akarok hülyeséget mondani! -
contaxg
veterán
válasz
Motion_Blur #22738 üzenetére
Az ATH-AD300 20k körül megoldható és elég jó kis füles az áráért.
A HD518-at nem ismerem.szaszayanou
A Canamp II egy teljesen új dolog lesz. Érdekessége a két dobozos kivitel: egyik táp, másik az erősítő. Külön azért lesz, nálam hogy hallgathassátok! -
contaxg
veterán
válasz
fi:zi'k #22734 üzenetére
Vagy esetleg!
Mivel a 64 ájró már maga több mint 17k és még a postai is vagy 10-20 ájró gondolom.Megbeszélhetjük! Úgy is van itt kábel Neked!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22704 üzenetére
A Hivox új kütyüi szerintem elég jól meghajtották a HD800-at.
Másik újdonság, hogy hamarosan kapunk egy Heed Canamp II-öt hallgatózásra a gyártótól.
Továbbá körbenézhetsz a japán kínálatok közt is, mert lesz egy beszerzőm Tokióban.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22696 üzenetére
Milyen DAC-ot használsz ezekhez a fülesekhez?
-
contaxg
veterán
Meg fogjuk azt is hallgatni, megígérem!
Azért nem hoztam most mert.
1. Mert feleslegesnek találtam venni vmit. utazás előtt.
2. Pont ennyi cash volt nálam mikor egészen más témában, de éppen arra jártam.
A basszusa, a teljes hangképe az iPodon döbbenetesen eltalált. Árban is ehhez a csoporthoz van igazítva.baluka26
Csomagolhatom?
A barátnőd szerintem csinosabb még ennél is!bigmasterg
Ezzel hajtani egy K1000-et? -
contaxg
veterán
válasz
Shufny #22682 üzenetére
Jó lenne ha meghallgatnátok ezt a Shure-t egy iPodon! Azt hiszem nagyon meglepődnétek! Egy pici bajom van vele, hogy a párnája viszonylag kemény, de már két nap után is érezhetően lágyabb mint nyers állapotában.
Ez írják róla Headroom-on:
"Efficient 38 Ohm impedance and 107dB sensitivity ratings allow this headphone to be paired with most portable players like iPods, MP3 players, and laptop computers without necessitating a dedicated headphone amp."Eddig olyan zenét nem találtam amivel rosszul szólt volna, kivéve ha rossz volt maga a felvétel. A Beyerdynamic DT235 lesz hamarosan nálam is és össze lehet majd hallgatni ezeket. Ja még mindig nincs hír a DT880-ról...
-
contaxg
veterán
Ezt külön Balu kedvéért....
Ez a hölgy is érdekes?? -
contaxg
veterán
válasz
wmarci #22674 üzenetére
Pár napja járatom és nagyon jó fejhallgató.
Pl. Mellettem beszél valaki és nem hallom hangját...helyette viszont hallom a fuvolás összes rezdülését a felvételen (most éppen Vivaldit hallgatok rajta)Meglepően neutrális a hangja és dinamikailag is OK.
Nálam megtudod fülelni, sőt venni is (14500Ft).Baluka
Tudtam, hogy téma lesz!!!
Egy csinos modell hölgy, akinek jól áll Shure SRH240-es! -
contaxg
veterán
Maradjunk annyiban, hogy az a szabály, hogy nincs szabály!
Soha nincs két egyforma eset (max. hasonlók). -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22623 üzenetére
Nagyon világos könnyen hallgatható hangja van és elégséges basszussa. Nekem bejön!!
Zártsága ellenére sincs "zárt" hangjaA PortaPro kényelmesebb..viszont ez annyira szűri a külvilágot, hogy ha valaki mellettem dumál hozzám, egy kukkut nem hallok. Az áráért ami nem egészen 14eFt meg egy kicsi, szerintem rendben van! A hang balansza ennek is rendben van.
A K500 baromi jó füles!!
-
contaxg
veterán
válasz
szabolcs1975 #22597 üzenetére
Ez meiyik okos bolt volt?
Kérdés: Coldplay-Parachutes albumán az első felvételről van valakinek olyan verziója ami nincs túlvezérelve? Mert amit eddig hallottam (vettem), az mind torz volt.
-
contaxg
veterán
Ma pár percig élvezhettem egy ATH-W1000X fülest!
Igen...volt basszusa! -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22544 üzenetére
Volt egy régi fejhallgatóm amiről levágtam a kábelt és összeforrasztottam a hangszóró vezetékkel. Most kezdetem el járatni a SRH-240-et...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22516 üzenetére
Passzoltam...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22514 üzenetére
Mert olyan kellemes brummogást hoz a rendszerbe, ami nem tolja az arcodba azt a tényt, hogy az emberiség egyik legprecízebb hangú fülesét hallgatod... Élvezed, hogy birtokolod ezt, de az igazi hangjával, karakterével szerintem nem szeretnél együtt élni.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22493 üzenetére
Én nem értem ezt... a Canampról hallgatom 2. napja a 2x300W-os dobozaimat, hibátlanul és a K1000-et meg nem hajtja meg??? Nem forrás gond van nálad??
-
contaxg
veterán
válasz
Blackhole13 #22462 üzenetére
Hol van az az eladó K500? Hátha gyorsabban csapok le rá..
-
contaxg
veterán
Figyi, egy perc alatt ki fog derűlni mikor kinyitod a csomagot és bedugod.
Ha brummogós hangja van a Bravo-nak, akkor sok jóra nem számíts.
De bármi lehet!!!Az a 20 éves minitorony 1000 német (mai áron kb. €500-550) volt 1990-ben!
Egy baja volt így utólag, a szűk a sztereó színpad. A Beyer nagyon jól pakolja a teret, ha jól pakolják neki.Ma délelőtt búcsúként, nyomattam vele egy kis Nailbomb-ot!!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22376 üzenetére
Nekem az első jön be meg a fejhallgató!
-
contaxg
veterán
Csak egy rock-blues lemezt, de azon remek volt!
Viszont meglepően jól kiszolgálja egy 20 éves minitorony a JVC UX1.
Ennek elég lineáris a karaktere és így jó balanszban van a 990-es testes jellegével.Ezt akár egy titkos tippnek is veheted!
bigmasterg
Akkor valószínúleg az iPod nem a transzparencia éllovasa -
contaxg
veterán
válasz
Shufny #22371 üzenetére
Talán egyszer minden össze fog jönni..
Most éppen a HRT MSII-vel és a Canamp párossal járatom a DT990-et.
Rendesen változott a hangja..szép lassan megjöttek a magasak is ezzel a tere is változott természetesen.Kipróbáltam egy iPodon, bár ne tettem volna.
Magasak el, bumm-bumm beköszönt.
De ebben feltehetően az impedancia is ludas. -
contaxg
veterán
Szólt mint atom! Nem egy válogatós fajta.
Vato Gonzalez-Badman Riddim-je nagyon bűntet rajta...
Úgy van basszusa, energiája, hogy mint egy komoly szélessávú hangdoboznak Állati jó!Egyébként klasszikus darabokon, operákon is zseniális!
Azt hiszem megtaláltam a PortaPro utódokat a Beyerekben.Shufny
Sajnos rosszul...
Remélem, azért megjön hamarosan -
contaxg
veterán
A DT880 mellett (ami remélem hamarosan meg fog jönni) egy SRH940 érdekel benneteket hallgatózásra?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest