- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #28967 üzenetére
Az árkülönbözet 3x-os és a 80%-át várod tőle?
A különbség nagyjából annyi, hogy a 240-es hangja nem testes és egy kicsit talán fedettebb a hangzása. De ettől én még nagyon szeretem mert tök jó relax hangja van és tulajdonképpen meg van neki mindene, az igazán mélyeken kívűl.(#28969) Bodz Ha nálad a pénzük, és az importőrnél a fejes a raktárban, akkor mi a bánatért utalja vissza a pénzt?
Szerintem miattuk rendelték be a cuccot...
-
contaxg
veterán
Bocs, de én egy személyes kedvencemet ajánlottam. Napi több órát használjuk a családban a legnagyobb elégedettséggel. Ezenkívűl van még kb. 10 nagyjából hasonló áru csak úgy mellettem, de nem gondolnám azt, hogy azokról kellene beszélnem.
Ezzel a 840 kontra vs. K500 összehallgatással az a gáz, hogy az egyik egy nyitott a másik egy zárt fejes. Akinek alapból egy nyitottra nyitottabb a füle
, annak a egy zárt fejes nem biztos, hogy beragyogja az éjszakát.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #28861 üzenetére
Kint voltak a Hangfoglaláson, de nem hoztak semmit ki ebben a témában.
Nem akarotok lájkolni a Facebookon?
(#28864) Ákos97
Mindkettőknek igaza van. A Bert a pro termékeket és az Absolut a Consumer piacot látja el. Ez a pl Beyernél is más-más kézben van.
(#28864) Ákos97
Már 7 van??? -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #28810 üzenetére
Johnny Cash - Hurt !!
-
contaxg
veterán
válasz
contaxg #28807 üzenetére
Visszajött az SRH240 és megfüleltem újra, de nekem nem tűnik fel rezonancia keltette torzítás a zenében.
Ettől függetlenül nem egy basshead füles, de roppant zenei, nyílt hangja van. A meghallgatás egy HRT MSII+&Canamp duóval történt.(#28809) Jimanszky
Schawo autózik a városban. -
contaxg
veterán
válasz
schawo #28792 üzenetére
Feltehetően azért vásárolt egy többszörös Ki nyer ma zenei játék győztes SRH240-et mert borzasztóan szereti a Shure berezonálását Mozart vagy Beethoven alatt.
Ez lett a családjuk másodfülese egy Beyer T1 mellett!
-
contaxg
veterán
Jelenleg egy helyen értékesítenek kimondottan nem professzionális célra Shure fejhallgatókat. Azért a Superluxost is érdemes lehetne megfülelned ezek mellett.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
Ákos97 #28735 üzenetére
Ez egy jó döntés lehet
!
A Beyer DT990 is elég jó szerintem rockra .(#28740) ntomka
Értsd: Schawo szerint a Grado loudnesses
A 440-es neutrális, de dögös.
Megyek... nyomok is egy kis Nailbomb-ot vele!!Van benne mély bőven....hát de nem ez a dolga??
De itt mindig sokat nyom a latba, hogy ki milyen forrást, erősítést használ. -
contaxg
veterán
válasz
schawo #28639 üzenetére
Látod pedig nekem meg ez a kedvencem!
Számomra ennek a legszerethetőbb a tere és ezzel még az utcára is ki lehet merészkedni. Komolyzenét imádok rajta hallgatni! Dubstepre valóban a 440-es a jobb!szakibá...
Mihez kell neked ilyen erősítő??(#28642) bajnokpityu
Mármint a 240.
Szerintem egy zseniális darab az áráért!
Egy jól megválasztott erősítővel nagyon élvezetes kis cucc lenni. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #28570 üzenetére
Egyébként utállak, de gratulálok!...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #28457 üzenetére
A konkurenciánál biztosan!!
-
contaxg
veterán
válasz
schawo #28439 üzenetére
Igaz! Megyek feléd!!
Bontatlan kell vagy demó?
A 240-nek nyugodt és nagyon sokáig hallgatható hangja van (nekem). Háttér rádiózásra imádom. A 440-es inkább dubstepereknek és rockereknek ideális. Olyan energiával képes a zenét lesugározni, hogy érzem ahogy remeg a fejemen a szerkezet.
Kis adrenalin bomba, de még így is semleges, színezetlen a hangja (nekem).
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #28412 üzenetére
Mint írtam, nincs olyan tuti hang nálam, hogy nagyon kelljen jobb kábel a GAC3-nál.
Schawo
Az utolsó sorod, 3 befutójának sorrendjével egyetértek! -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #28386 üzenetére
Dudikáé a dicsőség!
Az új RCA csatik is elég jók.
Ma raktam össze egyet magamnak és ez jobb mint a Kácsás dugók. Az én rendszerem nem olyan jó, hogy jobb kelljen ennél a kábelnél. -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #28315 üzenetére
Akkor ezt a ötletet ültessük át mondjuk az épülő kecskeméti Mercedes gyárra...
-
contaxg
veterán
válasz
dudika10 #28280 üzenetére
A nyakamat teszem rá ha elmész a Heedesekhez és azt mondod, hogy Neked életed vágya egy Canamp, de nincs rá annyi, akkor is segíteni fognak. A magyar piacot mindig is más kalap alá vették. Mivel kb. 25 éve itt élnek és mozognak ismerik a helyzetet, de másolókkal nem hiszem, hogy árversenyre fognak kellni.
Dave
Természetesen nem fogok elnézést kérni a bunkó stílusod miatt.
Remélem ezzel kérésed szerint teszek... -
contaxg
veterán
DT880 vs. SRH840,
Valószínűleg a többségnek a DT jönne be.
Én nem tudom, hogy melyiket szeressem!! -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #28169 üzenetére
Egyszer volt nálam egy Harmonic Tech Magic Link Two kábel ( a hirdetésben egy One van). Nekem tetszett!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #28060 üzenetére
OK! Elvileg még van esély a módosításra. De ha nem, akkor nekem úgy is van 2pár 840-es párnám, tehát már is tudok adni ha kell.
Ha meg nem jön be a terved akkor meg jó lesz nekem tartaléknak.. Mit gondolsz?
-
contaxg
veterán
válasz
HollyBoni #28049 üzenetére
Beyer DT235
Ma végre meghallgattam!!!
(#28056) bigmasterg
Átírtam a rendelést mert rájöttem, hogy a 840-es párnája azonos minőségű mint a 440-é, csak nagyobb. Viszont a 240-hez műbőr párna van és ezért ezekhez pont passzol a 440 párnája. A 840-et egyébként tartalék párnával szállítják. Ettől függetlenül az egyenes kábel szerintem hasznos lesz! Nem gond??(#28058) katonam
Rámegy a 840 párnája mindegyikre csak egy picit lötyög. Jó a 440-es párnája szerintem a 240-re. Finom puha bőr és éppen csak egy picit hangolja el a 240-es hangját, nem is rosszul! -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27963 üzenetére
Ezt hívják kutya hűségnek!!
Nagyon jó gazdi lehetsz, ha így követ téged!! -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27718 üzenetére
Debrecen egyáltalán nem hülyeség.
Budapest után talán az egyik legjobb döntés lehet egy második üzletnek!(#27720) bajnokpityu
Az ingyenes parkoló is jó szempont. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27715 üzenetére
Debrecen is és a metró könyéke is jó ötlet!
Van még itt egy At füles ami érdekes lehet és árban is lentebb van mint az említettek közül néhány.
"As with the Beyerdynamic T 50 p, a remote and mic would be handy, but for £100 you simply can’t buy on-ears that sound better than this."
-
contaxg
veterán
Inkább attól függhet, hogy miként passzoltatod a fejedre. Ebből a 240-es kapacitál a legjobban, mivel ennek nem forgatható a hangszórója. A többit elég könnyen be lehet lőni. Persze aztán lehet, hogy a fejforma, méret is számit.
Remélem valaki felvállalja ezt a cikket ha már többeket is érdekel. Én a 240-est szeretem a legjobban, mert jól lehet vele utcán zenét hallgatni (Bartók rádió).
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27625 üzenetére
Hát ez érdekes történet... nyersen a 440-es "basszibb" mint a 840-es!
Viszont a 440-es párnája ua. mint a 240-esé csak éppen valódi bőrből van.
Esetleg lenne valakinek kedve egy kis összefoglalót írni erről?? -
contaxg
veterán
Shure SRH440 in da house!!!
-
contaxg
veterán
válasz
ntomka #27457 üzenetére
Itt vannak ezek az At fülesek amik nagy része hordozható és zárt, de viszonylag kicsi és összehajtható, stb. Ha gondolod vidd el, próbálgasd (a te ízlésedben, itéletedben hiszek).
Még akár egy jó cikk is összejöhetne belőle!!(#27494) schawo
A Shure görbék érdekesek, már csak azért is mert a 240 és a 840 is neutrális. Csupán annyi a különbség, hogy a nagyobb modell hangja testesebb. A 240-es habzsolja a Canamp testes karakterét, viszont a 840-est már nem kötném rá, de a Lavry-ra annál inkább! Hogy mit kötnék a 440-re?? Valószínűleg egy Apogee-t!(#27511) melko
Örömmel látlak egy előre megbeszélt időpontban.(#27516) Schawo
Most nincs nálam 440, de ez kb 1 óra alatt megoldható...
Esetleg be is járathatnád ha már itt lesz. -
contaxg
veterán
válasz
Nertpaelg #27405 üzenetére
A Schiit nem igazán jött össze, de ha összejön az egy azaz 1 darabnál komolyabb mennyiség, akkor talán hajlandók lesznek válaszolni a levelekre. Árakat Balukától kérj, mert ebben Ő a kompetencia.
DEJVID
A Valhaláért nem sok a 91k, mert ha a listaárát felszórzod a magyar Áfával máris 93k környékén jársz. -
contaxg
veterán
válasz
katonam #27352 üzenetére
A DT880-t utoljálra valahol 55eFt környékén vitte el tőlem slfln, magyar garival, 0km, stb. A Shure 840 simán ez a kategória lehet (bár én csak a T1-et ismerem) és annak csupán egy 50-es az ára, némi ajándékkal. A Shure a legvacakabb jelről is képes zenét varázsolni. Biztos megéri a kavarás??
Az eBay-en nagyon megszívattak pár hete. A vásárolt cuccot a krapek soha nem adta fel, nyitottam egy case-t amire kegyesen megjelent a Paypal-on a visszautalás, de amikor a Paypal egy hétel később megterhelte a krapek kártyáját, már nem volt semmi rajta. Így visszamentem az ebayhez és újra jelentettem, amit most éppen kivizsgálnak de szerintem túllépték a saját maguknak megszabott határidőt is a válaszadásra.
-
contaxg
veterán
Az SACD egyszerre hordozza a hi-res és a 44.1 kHz-es anyagot és így a masteringje is ua.
Üdv a denevérek táborában!
mert_csokis
Jó értelemben stúdiós és neutrális és sokáig hallgatható!
De ha nagyon basshead vagy akkor lehet, hogy ez nem a te utad. Van basszusa de nem egy Dr Dre!Idővel fejpárna tuninggal érdemes kacérkodni, mert úgy nem nyomja a fejet és jobban szellőznek a fülecskék.
Utcán is szoktam hordani...volt, hogy gyerek sereg követett és röhögött rajtam.baluka26
Aha!! Persze!
A Macbook Air-t még megértem...Shufny
Az elég ciki ha egy zenemúvet egy ilyen CD-re más maszteringel nyomják át. Szerintem simán lekonvertálják a hi-res-t 44.1-re miután végeztek. Ha belegondolsz nem is túl költséghatékony 2x elvégezni ua.-t a munkát. -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27271 üzenetére
OK, majd ajánlom meghallgatásra itt is.
Bár engem az sem zavar ha ketten leszünk Shure fanok!Shufny
Nekem tökmindegy...
Egyenlőre ezek vannak az érdekkörömben.Ha a mastering más akkor konvertálj le egy 96kHz-est 44.1-re.
Máris azonos lesz a mastering. -
contaxg
veterán
válasz
ndever #27264 üzenetére
Bevallom nem jutottam még el odáig, hogy betankoljak az olcsóbb Beyerekből és így nem tudok Neked erre pontos választ adni. Viszont át kellene ismét gondolnod, hogy mire kell pontosan, milyen kialakítást szeretnél, milyen eszközökkel hallgatnád, stb. mert elég ötletszerűnek tűnnek a választásaid.
Az AD300 egy kifutó modell és az itteni srácok nem is szeretik, tehát a helyedben meggondolnám ezt. A DTX910 pár ezressel drágább mint a DT710 és még bőven 20eFt alatt van, de a srácok ezekért sincsenek oda, ha jól emlékszem.
Ők a Superlux-ot szeretik és azok általában 10-13 körül jönnek ki. Én a Shure legkisebb fülesét imádom, főleg egy kis tuning után. Ez kb. egy 20-as, de ezt még nem hallotta senki raktam kívűl így ezzel a véleményemmel nem vagyok túl hiteles.Talán érdemes még pár vásárlói oldalt is átkutatni véleményekért
-
contaxg
veterán
válasz
schawo #27242 üzenetére
Ha hülyeségeket ajánlanék egy idő után senkit nem érdekelne a véleményem.
Pl. Itt van nálam féltucat Audio-technika,,, mondtam ezekre azt, hogy ilyet kell venni? Pedig ebben az ársávban vannak! Pár hétig járatom, használom őket és utána lehet, hogy ajánlani fogom valamelyiket.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #27239 üzenetére
4200Ft az ára. Rém egyszerű volt a csere...
kpetyke
Az éppen említett Shure fülesekből a SRH240 pont ezt tudja max. összegnél kevesebbért.. A Shure fülesek hihetetlen jó ár/értéket képviselnek. Profi cuccok!
Aktív témák
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest