- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
törölt tag
válasz freelanced #45946 üzenetére
De még ha legalább jól nézne ki a szörnyű hang mellé. Ehelyett inkább játékfejhallgató kinézet, amivel valamire való ízlésű ember le nem égetné magát.
-
bajnokpityu
félisten
Egyébként Ákos97 ne figyelj ide mi a vélemény az új nyitott Shureokról?
jobbak, v mások,mint a zárt ősök?mi változott?
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #45954 üzenetére
Beb@szna, ha nem lenne jobb tripla árért.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Ezek a gyönyörűszép tölgy kagylók, és az a JMoney fülpárna. Koppan az áll.
Gondolom jól is szólhatnak Lawton munkái, nem keveset kér el a modjaiértThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
jzola
tag
Amúgy nem vágom miért is jó egy 5.1 füles? mármint 5.1 nél EAX és társai előtudják stereoba is állítani a dolgot.. bár már vagy 6 éve nem játszottam már
Zenére meg ott vannak HRTF koncert felvételek.
[link]"De nyelvelnek, zsibongnak, ûznek S nekihajtanak önvesztükre Mindig új hitnek, dalnak, tûznek."
-
Dave™
nagyúr
Vettem valami elvileg nagyon jót
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Denon AH-D1100 - es füles mennyire alkalmas rock illetve metal zenéhez? Illetve a mély hangjai mennyire ütősek vagy sem?
Köszi!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
törölt tag
válasz HUNNIA1920 #45966 üzenetére
"Eléggé" alkalmas.
Bőségesek a mélyhangjai (némelyek szerint túl bőségesek), de nem annyira "ütősek", hanem inkább félig lágyak. Dinamika van benne bőven. Mélytónusú (némelyek szerint túl mélytónusú) fejhallgató.[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #45966 üzenetére
Iszonyatos mélyei vannak. Ha ezt szereted, akkor ok. Bár a stílushiz nem biztos, hogy a legnyerőbb.
Nekem fáj tőle a fülem.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
freelanced
addikt
Hali! Biztos hogy annyit változtat egy Xonar DG a Superlux HMD-660E-n hogy érdemes legyen 7k-t kidobni rá? Olvastam a neten hogy nem sokkal jobb mint az alaplapi... Mi a véleményetek a kombóról?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Deadzone41
őstag
válasz freelanced #45975 üzenetére
vegyél egyet használtan, és akkor nem buksz rajta. a sluxnak kell az erősítés, így az alaplapi cucc nagyon gyatrán szólaltathatja meg.
-
DEJVID
őstag
Úgy néz ki, jön egy UE fejhallgató. Remélhetőleg inkább UE lesz, mint Logitech, bár kissé szkeptikus vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Megjött a DT1350!!
De csak este lesz időm vele foglalkozni.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kpetyke
tag
Sziasztok,
Fejhallgatót szeretnék venni, és ebben a ti segítségeteket kérném.Ár:~10k (+-1-2k)
Főleg metalcore, hardcore, és kalsszikus zenét fogok rajta hallgatni nyitott/zárt mind1, ha több megfelelő példány is akad lehet kivinném 1x-2x az utcára is, de ez a pont már mellékes inkább szóljon jól mint h könnyen cipelhető legyenKöszi
-
Findzs
addikt
nincs valahol valamilyen teszt flac hang fájl a neten?
amit általánosságban lehetne alapul venni ?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
gondoltam van valamilyen hangfájl amit használnak
de az is igaz, hogy a saját magam által használt dolgokkal kell, hogy jól szóljon
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #45981 üzenetére
Részben..de nem eladásra. Persze én is fogom használni, de most azt hiszem átadom járatni valakinek.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
cintula187
addikt
Hi!
Szemezgetek evvel.
Nem kell leszólni, állítólag valóban javít a hangzáson.
Kérdésem, hogy szerintetek ha mobilról zenélek akkor is használ e a cucc, ha nem a külsö/hátsó boritásra ragasztom, hanem az akksira?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
bigmasterg
addikt
válasz cintula187 #45988 üzenetére
Erre nem fogsz érdemleges választ kapni.
Szerintem mindegy hova ragasztod, ugyan az lesz a hatása.A dac-omon a táp felett van ilyen ~7x10cm-es tapasz, de már így vettem, nem én raktam rá. Magamtól nem vennék ilyet, de azért le sem szedem, hogy kipróbáljam, hogy van-e különbség.
szerk.:
De ha tfh. elhisszük, hogy tényleg rezgést csillapít, akkor nem egy mozgó alkatrészre (aksira) raknám, hanem inkább alá, vagy hátlap belső felére.[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
válasz bigmasterg #45989 üzenetére
Jogos, akkor a belsőbe kéne. Ha leszeded állítólag vissza lehet még ragasztani
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
nagyúr
Ez kb olyan mint az audiofíl kábelre tett "zsugorcső".
Na erre gondoltam.
Inkább magamban tartom a véleményem.(#45992) cintula187
Azért megkérdezem őket, hátha visszaveszik ha nem tetszett.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
titán
Ez annyira olcsó, hogy ennyiért egyszerűen nem szólhat jól.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Catman
aktív tag
válasz cintula187 #45992 üzenetére
Legjobb uzlet a vilagon. Kivagok par filleres matricat, eladom sokezer Ft-ert, aztan ha a vevo reklamal, hogy nem hasznal (nem fog), csak szettarom a karom, hogy en arrol nem tehetek. Persze sok vevo hallani fogja a kulonbseget, hamar egyszer ennyi penzt kiadott erte (kognitiv disszonancia)
-
cintula187
addikt
Ez alapján meggyőző volt. Na mindegy
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
nagyúr
válasz cintula187 #45995 üzenetére
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
titán
válasz cintula187 #45995 üzenetére
Ez a legostobább weboldal, ami Magyarországon audiótermékekről szól. Ennek azt se hidd el, ha kérdez.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
ntomka
nagyúr
válasz cintula187 #45998 üzenetére
ツ Headphones on - World off
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest