Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #42062 üzenetére
Szegényebb lennék pár százezer Ft-tal
Még mindig abban hiszek, hogy ennek az árából inkább több mindent veszek, ami jó és szórakoztat. Az erősítő pl. 70 volt újan, a hangsugárzó pár 45 használtan, mindkettő entry level, de erős képviselői a kategóriának. Egy komolyabb DAC önmagában lett volna ennyi. Én a jóra törekszem, nem a tökéletesre
Na de nem tudom lejött-e a lényeg: minden, amiről eddig hallottam, a közelében sem volt ennek az egyébként belépő szintű hifi erősítőnek. Pedig ha rákérdezek, hogy mennyire jó ötlet szerintetek egy asztali erősítőről hajtani, akkor biztosan mindenki le akarna róla beszélni, hiszen az vacak, nem arra való, csak dísznek van stb. Érdekes módon a másik kettő AT-nál nincsenek szembetűnően nagy változások a források váltogatásánál, persze változik ez-az, de messze nem olyan szignifikáns a különbség, mint amit az AD900 tud produkálni.
Deadzone41: olyanról poénkodsz, amiről lövésed sincs, mert nem hallottad. Az Audinstról az AD900 vékony, méghozzá nagyon. Sőt, világos is, nagyon. A CEC-ről borzalmas volt. A Fiio E10 rendben van, de ott a magasak vannak vágva. Nem triviális a helyzete. A Denon nem dobott rá +6dB mélyet, hanem kihozta azt, amit elvileg tudnia kellene. Nincs több mélye, mint a K601-nek volt, de előtte még annyi se volt neki érzetre, mint az AD700-nak. Eddig azt hittem, leginkább csak akusztikus zenére jó, így most viszont gyakorlatilag mindenre.
Aktív témák
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest