- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Én is azt hittem amikor megvettem, de utána jöttem rá, hogy csak egy csicsás fordulatszám és hőmérsékletmérő. Ha veszel hozzá egy potis előlapi 4 csatornás szabályozót, akkor nem is olyan rossz, de akkor bütykölni kell, meg az árából veszel olyat ami tud fordulatot is szabályozni.
-
Jinxx
senior tag
Előnye szerintem:
-Beállítható, hogy ha egy venti megáll vagy egy bizonyos fordulatszám alá esik, sípoljon.
-Nagy látható kijelző.
-Mögé lehet építeni winyókat
-Korrekt hőmérsékletkijelzés.
-Könnyen beüzemelhető, adnak hozzá mindent
Hátrány:
-Nem szabályozhatod a ventik fordulatszámát
-A figyelmeztető sípoló hangot nem lehet kikapcsolni.
(Ez akkor gáz, ha épp csinálsz valamit, és hirtelen nem tudod mi van. Én lan partyn sz.ptam ezzel amikor felhevült a proci unreal közben.)
-Szerintem kicsit nehezen áttekinthetők a kezelőszervek és az lcd-n látható dolgok (nem függenek össze, a gombok 4 szélen vannak, a kijelzőn viszont egymás mellett sorban vannak megjelenitve az adatok, és meg kell szokni, de ez annyita nem hátrány. Engem zavart.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest