- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
csati777 #65951 üzenetére
Nekem 17.5, de így sem elég nagy a G400. Lehetne 1-2 centivel hosszabb és szélesebb. Gondolom formára ugyanaz, mint ez a G403. Jobbat sajnos még nem találtam ezeknél. A G602-t próbáltam azt hiszem tavaly, de annak pocsék volt a fogása, meg zavaró volt a sok gomb az oldalán. Kösz az infot!
A G900 nem kétkezes egér?
-
ribizly
veterán
válasz
csati777 #64852 üzenetére
Szerintem nem is kell róla komoly teszt. A G900 az egyik legjobb egér a piacon. Ahhoz képest minden téren vagy maradt vagy fejlődött (nem lett nehezebb, jobb kapcsolók, wireless charging, ...). Szóval csak jó lehet.
Ami persze plusz költséget is jelent, hiszen venni kell hozzá egy olyan padot, ami támogatja az új feature-t.
Egyébként nem tudom mennyivel drágább, de ha mondjuk 5k-n belül van én tuti az újat venném. Ha attól nagyobb a különbség, akkor már egyéni preferencia kérdése, hogy az a plusz kényelem mennyit ér. -
-
ribizly
veterán
válasz
csati777 #60793 üzenetére
Nem is értem. Végre itt egy gyártó, aki felismeri, hogy mire lenne kereslet és lemásolja azt.
Csinál hozzá egy jó kis szoftvert, egy korrekt leírást, ahol sok másik gyártóval ellentétben végre pontos és részletes specifikációt is ír...
Erre beleszaladnak ebbe a laser sensor hülyeségbe...
De miért??? Pedig már elkezdtem volna nézegetni az árát, de így... -
e-newsee
addikt
-
-
válasz
csati777 #40794 üzenetére
Ezt nem elhinni kell. Ez tény. Azt ugye belátod, hogy nem ugyanaz egy nehéz fizikai munkát végezni és egy egeret huzogatni, emelgetni. Ránézésre nevetségesnek tűnhet, de nagyon is veszélyes tud lenni. Az amikor nehezedre esik egy lengőajtót benyomni mert úgy fáj a csuklód mint a rosseb, akkor azért nem így gondolnád.
Lehet, hogy a nehéz egér könnyűnek tűnik egy átdolgozott nap után, de az még akkor is messze van az egészségestől.
-
jeni
félisten
válasz
csati777 #39703 üzenetére
korábban néztem azt is. Az 1 -e feletti volt az első kiválasztott abból a márkából.
A Kana V2 az még nincs raktáron,készletet várnak abból. Még variálhatók.
TESORO is gagyi? -
-
-
-FLY->
őstag
válasz
csati777 #38933 üzenetére
Func a nagyobb és régebbi név a szakmában, még gyerek voltam mikor ők már javában gyártottak(sajna nem tegnap voltam gyerek), régi profik körében megkerülhetetlen név volt. Egyik góliát sem ismeretlen, forgalmazzák mind2 egeret itthon. Tanácsot majd adnak a többiek is, én azt venném amelyik mellett több érvem szól, kényelem pl nagyon fontos nekem. Meg a másik része, hogy ami pontatlanság egy FPS-ben feltűnik, az lehet láthatatlan egy RTS-ben.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
csati777 #38907 üzenetére
Nekem régi kormányomról olyan szinten minden lekopott (kb. 2 évig használtam, intenzíven, viszont tudom, hogy nekem előszeretettel izzad a kezem), hogy néha nem tudtam mit nyomok ETS2-ben.
(mondjuk 8000-be került, úgyhogy annyiért benne volt a pakliban, hogy nem lézernyomatott
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest