- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZolkoW
őstag
válasz
kemotox #36595 üzenetére
régi rezisztíveknél szokott inkább gond lenni, hogy támasztasz mellette, és azt is érzi.. telefonoknál amióta kapacitív, azóta elég normális a felbontásuk, és le is van kezelve sok minden. pl. tapipadon is a kattintás = megérinted és elveszed az ujjad. ha rajt hagyod, azt máshogy érzékeli, semmi több nem kell,mint amit telefonoknál évek óta megoldanak.
-
-
plus44
veterán
válasz
kemotox #36447 üzenetére
Logitech mx anywhere. FOgást pedig ...jó kérdés, ennyire tényleg nem vagyok jártas a dologban, úgy hogy tessék:
Erre az egérre nagy jóindulattal sem lehet rámondani, hogy gamer, abszolút nem támasztja meg a tenyeret, ugyanakkor nem lesz feltétlenül kényelmetlen 2 óra után sem annyira. Így nézve lehet a 302 sem lehet olyan rossz.
-
fntastic
aktív tag
válasz
kemotox #36397 üzenetére
Ja olvastam, de még úgy is kevés, na jó talán 2-3 sensitivity-vel nem zavaró már annyira, de nem túl jó, úgy néztem, hogy olcsón nem nagyon kapok magas perfect control speed-es egeret.
De néztem pl Zowie EC1 evo-t 4m/s-es és 16k (ennél olcsóbban kapok 4m/s-es egeret?). Néztem róla videókat meg úgy a koncepcióját és ez tényleg nem a "9000ezerdpi ultramegadpiváltás istenszoftverdriverről" szól, hanem egy letisztult egér komolyabb játékosoknak, ezért eléggé meggyőzött.
-
törölt tag
válasz
kemotox #36272 üzenetére
Bill és Melinda Gates. Múlt év nagy részét ilyenekkel töltötték, hogy mélyszegény országok legmélyszegényebb bugyraiba mentek segíteni. Aztán kis időre átugrott USA-ba Bill, mikor Ballmer(
t menesztették) önként nyugdíjba ment és felkérték "tanácsadónak" majd vissza afrikába. Egy hét múlva már látszott az eredmény.. Na jó, off vége -
törölt tag
válasz
kemotox #36264 üzenetére
Sok tömegbázis alapú statisztika épül arra, hogy az emberek mit használnak (nem csak windows esetében; szokott lenni időről időre iOS "eszközök" vs android "eszközök" szintű összehasonlítgatás, ahogy böngészőkkel is megcsinálják ugyanezeket) Tehát olyanok, amikben nem nézik, hogy kié legális, ki warezolta, melyik céges stb. A win8/8.1 konkrétan az emberek elenyésző kisebbségének jött be, de a nagy többség a haját tépi ki a fórumokon tőle és utálja mint a sz@rt (és warezolva, "ingyen" se kell!) Szerintem az is közrejátszik, hogy drágalátos kopterállatunk Steve Ballmer volt szíves leerőltetni a bugyuta elképzeléseit egy bolygó torkán, ha fene fenét eszik is keresztülviszem alapon (bármiféle kooperáció vagy kompromisszum készségnek legalább a látszatára törekedés nélkül..) és ezt az emberek többsége khm.. nem kajolja nah. A Win10 meg azzal indult, hogy akárki küldheti azonnal a visszajelzéseit MS.-nek kis ablakból, össze is gyűlt nagyon nagyon sok és úgy tűnik szépen figyelembe is veszik. Eddig totál pozitív a cucc és nyomát se' látni a Ballmer féle diktatórikus "hangnemnek", ami a win8-at jellemezte.
Ami viszont kicsit elszomorított most
-
törölt tag
válasz
kemotox #36264 üzenetére
relevánsak abban a tekintetben, hogy az összehasonlítás tárgya éppen Windows 7 és 8. és a Windows 8 ugyanazon időszak alatt (fél év, 1 év, stb) nem reprodukálta a Windows 7 eladási számait. és ebbe még a vállalati szegmens sincs beleszámolva, mert Windows 7 megjelenésekor nem váltottak rá, régi bevált gyakorlat alapján "majd az első Service Pack és tesztelés után".
-
-
-
Scale
őstag
válasz
kemotox #36217 üzenetére
Hát ez a vicces, hogy nem tudom hogy fogom játék közben, "idleben" rásimulósan fogom, de mintha játék közben kicsit az ujjaimat behajlítanám, de sose figyeltem meg még hogy őszinte legyek, nem is nagyon van rá időm
Külföldről mennyire érdemes egeret rendelni? Főleg razerek miatt kérdem, mert kb 4-5-6 évvel ezelőtt (nem emlékszem pontosan de nagyon rég volt, mikor még cod2ztem) volt diamondback-em illetve cooperheadem is, mindkettő másfél éven belül és mindkettő tönkrement, legalábbis a bal egérgomb mikrokapcsolója mindegyiknél megadta magát pár hónap után (duplakattintés/kihagyás/stb). Szóval a razerekkel eddig nem túl nagy sikerélményem volt, a mostani mx518 meg már lassan 4 éve szolgál csak már kicsit ráuntam, meg valamiért már nem tudom 125hz fölé vinni így még inkább akarnám cserélni.
-
-
-
dobragab
addikt
válasz
kemotox #36042 üzenetére
Gratulálok, ismét sikerült összevesznetek úgy, hogy egyikőtök se tudja, hogy min.
Akár jó egér is lehet az az i-Rocks M05 és az M06, kicsit én is utánaolvasgattam OCN-en. Csak sajnos még semmi szakmait se tudunk róla, azon kívül, hogy A3090 van benne. És igen, egy nagy lutri az egész. Egy olyan gyártótól jön, ami (tudomásom szerint) még egyetlen jó egeret se gyártott, ránézésre meg kínai gagyi. (Főleg az álkróm színe miatt.) Ahhoz, hogy ajánlani tudjuk, kell valaki, aki
0. Van rá pénze, hogy csak azért vegyen egy ilyen zsákbamacskát, hogy tesztelje nekünk.
1. Ért hozzá annyira, hogy le tudja tesztelni alaposan, szakmai szempontból. (input lag, perfect control, acceleration, jitter, stb.) ->0. Ha ennyire ért hozzá, tuti, hogy van már jó egere, tehát erre nem cserélni akar, csak kíváncsiságból veszi meg.Ezután, ha pozitív a visszajelzés, és OCN-en többen megveszik, és gyűlnek a jó tapasztalatok, akkor itt már lehet egy sovány ajánlás. Mondjuk ilyenről még nem hallottam. Nem jellemző, hogy ilyen jó legyen egy tök nóném egér. Azért sovány, mert
1. nem árt, ha valaki itthonról is visszaigazolja
2. a supportról semmit sem tudunk
3. az árkategóriájában általában vannak kimondottan jó egerek is, (ennél a G100s), akkor meg ki a tököm venné meg lutriba.Mondjuk szerintem nem lenne rossz még néhány A3090-es egeret tesztelni, mert van belőlük egy rakás, és csak Kana v2 az igazán jó, meg a Zowie-k, és esetleg a KPO.
-
kokokka
addikt
válasz
kemotox #36031 üzenetére
Semmi gond
Az igazság az, hogy eddig egy wireless Microsoft irodai egérrel játszottam (nem röhögni), és gondoltam a TL8 nekem megfelelne mint első, jó egér. Ha megy a játék vele, akkor később úgyis lecserélném egy tényleg ütősre a drágább kategóriából. De tetszik a dizájnja is, okos is és a tesztek is dicsérik a YT-on.
-
-
-
törölt tag
válasz
kemotox #36008 üzenetére
Látom sikerült összezavarnia a zavart elméjével. 1. le se sz@rtuk ezt az egeret, ergo nem sz@roztuk 2. ez a szerencsetárcsa egyből támadólag (és a komplett topicra fikázóan utalgatva) reagált arra, ami meg sem történt, illetve mikor már nagyon erőltettük, ugyan monnyamámmeg hol sz@roztuk AZT az egeret, aminek "védelmében" nekiállt vergődni, személyeskedni kezdett és végül mentendő a nemlétező "ház" nemlétező "becsületét" 3. benyomott egy 3 nappal korábbi totál másik egérről szóló hozzászólást. Kb. ennyi történt. Bár lehet kihagytam valamit. Azért jó a zártosztály, mert kintről az a sok hülye nem tud bejönni. Az internet viszont nyitott és mindenféle boldog-boldogtalan flémnótás kicsikarhat magának a zagyválásaival némi figyelmet, szemben azzal, ha például úgy szocializálódott, hogy a szülei csontot kötöttek a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon vele gyerekkorában. Ez van. Okosabbak nem lettünk tőle, de legalább szépek se. Idő szempontjából viszont bukó..
-
Vanir
veterán
válasz
kemotox #36001 üzenetére
Durva értelmi szintű emberek járnak ebbe a topikba manapság.
Naszóval, kifejtem a véleményem inkább bővebben. Azért "szarozzuk le" ezeket a nóném kínai vackokat mert nóném kínai vackok. Kész, nincs mit ragozni. Bicikliből sem veszel teszkósat, ha annyi pénzből tudnál venni egy jobbat, nem?
-
törölt tag
válasz
kemotox #35977 üzenetére
Nem ő fizeti, más zsebére könnyű okosnak lenni
(#35975) SP!T: Én tudom, phenomfantom viszont mintha nem vágná a méretbeli különbségből adódó problémákat
-
-
törölt tag
válasz
kemotox #35922 üzenetére
Igen. Vagyis a v2. Valahogy úgy alakult, SS-éknél, hogy a v1-es kinzuba jó (StMicro) a v2-es kinzuba trash (Pix@r) - a v1-es kanába trash (pix@r) a v2-be meg ismét jó (Avago a3090) került. A "korszakaikat" nem vágom, de mintha a kana v1 és kinzu v2 hasonló időben jött volna ki. Vagyis könnyen lehet, hogy SS-ék gondolták 100 ft-ot spórolnak egerenként és leálltak pix@rozni. Csak éppen nem jött béfele ugye..
A kinzu v1 accele pont arra "elég"(jó) hogy baromi mozgékony legyen. Én pont a reakciókészségét imádom. Még sosem éreztem, hogy zavart volna bármiben is, "kisegíteni" viszont már kisegített forrú helyzetekben. Néha elég lehetetlen szögekből lehet vele így pontos találatokat bevinni hirtelen. Egyébként megnézheted pl. Evil-t. Manapság az egyik legjobb player és szintén v1-es kinzut használ. Vagy ott van Visje például. Ő is kinzu v1-el nyomta (sajnos már abbahagyta az "ipart"
)
-
-
eami
veterán
válasz
kemotox #35790 üzenetére
Azt ne felejtsd el hogy saját tapasztalatok vélemények megosztására lett ráböfögve. Az flame lenne ha valaki kérdez másvalaki meg válaszol rá? Van olyan aki képtelen ezt eltűrni és inkább fullba nyomja a bunkót. Aztán van akinek meg ez nem tetszik, sőt lehet szó nélkül sem hagyja.
szerk: elírás
-
atee
őstag
válasz
kemotox #35790 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy hergeljem magam!
Egyszerűen az igények és az ajánlások között hatalmas rés van!
És teljesen érthető is mindkét oldal. Viszont ne legyen már leszólva senki mert nem az ajánlottból választ... vagy épp elmondja a pozitív véleményét egy nem ajánlott egérről.
Ezért nem működik sok esetben jól a topik! És sajnálom azokat akik ide tévednek és napokig választ sem kapnak! Ha mégis akkor meg jön az, hogy ne beszélj butaságokat a wireless az szar!
Tudomásul kéne venni, hogy nem minden fekete vagy fehér! És van akinek tökéletes lehet akár az is!
A vezetéknélküli csak egy példa! Be lehet helyettesíteni bármire akár! -
-
bakerman
csendes tag
válasz
kemotox #35523 üzenetére
Hm, ez jól hagzik. Más béléssel is kompatibilis? Mondjuk így elsőre azt gondolnám hogy esetleg a Kana-val.
De ez egyenlőre még a jövő zenéje; előbb használnám gyári állapotában amíg minden működik rajta.Gondolom így most már nem árulok el nagy titkot, újítottam egy KinzuV3-at. Tapintásra és fogásra mocskosjó
Nálam az is plusz hogy a zsinór nem cipőfűző hanem sima gumírozott. A klikk is jólesően halk.
Aztán hogy a gyakorlatban hogy mozog majd elválik. -
válasz
kemotox #35506 üzenetére
A görgőt nem szeretem használni, mert több idő, mint ha csak kattintanék egyet egy gombon.
Két oldalgomb kéne lehetőleg hüvelykujjnál, ahogy a G5-on és a másikon is van, egyik a beszéd lenne, másik a gránát (vagy egyik flash, másik frag) görgő meg maradna lógva (vagy beszédhez), mert fegyvert billentyűzetről váltok.
Vagy esetleg áttenném a guggolást a görgő lenyomására.
Tetszenek ezek a Logik.
Azért húzok most jobban a G5-höz, mert nem sokkal több, mint negyedannyiért megkapnám, mint a G400s-t. -
Qlty
tag
válasz
kemotox #35328 üzenetére
Jobban utánajártam a dolgoknak és leírom hátha úgy gondolná más is hogy rendel gamer egeret az Amazonról. Sajnos kár volt előre örülni ugyanis a G400S amit 29 Fontért (kb: 12e Ft) hirdettek, az egy Kaliforniai cég forgalmazza és Angliába 4 Fontért (kb: 1600FT!!) szállított volna is, azonban Magyarisztánba természetesen nem szállít...Egy angliai cég már drágábban forgalmaz 39 Fontért (kb: 16e FT) , de irgalmatlan drágán 30 Fontért (kb: 12e FT) szállít nemes honunkba, bezzeg a sokkal távolabb lévő Görögországba csak 20 Fontért (kb 8e Ft) szállít...
Valakinek vmi ötlete hogy G400, G400S -t honnan lehetne újonnan vételezni? -
Qlty
tag
válasz
kemotox #35330 üzenetére
Nekem úgy jön le, hogy a logi is megpróbál egy kicsit designosabb, "razeresebb" útra térni, a már megszokott robosztus "egyben van" kinézet helyett. pl: MX518 ami kb örök élet meg egy nap, ellenben ugye a G402 vel ami szvsz inkább optikai tuning db + egy rakás haszontalan marketing szöveg lesz mint tartós elpusztíthatatlan kivitel. De ez a jövő zenéje, és ne így legyen! Én maradnék egy jól bevált szériánál még ha régebbi és mai szemmel szerényebb megjelenésű is...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kemotox #35285 üzenetére
Félre érthettél kicsit, a jobb click egy linken előhozza ezt a funkciót, csak utánna még kell egy ball click is. :
Mivel elég sokat használom ezt a funkciót, ezért kerestem valamit ami ezt "lerövidíti". (Lustaság Rulez
).
A válaszod másik részében azonban ott a megoldás, ki is próbálom. Remélem lesz benne ilyen beállítási lehetőség.
Köszönet!
Szerk: most látom, hogy ez csak a billentyűzetre van. Nincs valami hasonló egerekhez?
-
törölt tag
válasz
kemotox #35270 üzenetére
2013-ast is dicsérik, és megnéztem a Chroma-ba is ugyanaz a szenzor van mint a 2013-as Razerba. Külsőleg meg ugyanaz méretileg stb, csak a változtatható színeivel tudd többet. Lehet vennék Razert, de hallom hogy 2-3 év és dupla klikk stb, azért én ilyet nem igen szeretnék.
Az én általam leírt Zowie egér mennyire egyezik meg vele külsőleg -
-
dobragab
addikt
válasz
kemotox #35242 üzenetére
Szerintem megvehető.
P.S. Nálam van 2 db fehér (sárga) WMO, abból az egyiket tervezem megtartani, a másik előbb-utóbb eladásra kerül, csak előbb japán Omronokat kapnak, meg Jaffa tappancsait
Mondjuk úgy nem az igazi a modding, ha már a felét megcsinálta valaki, ha jól sejtem
-
dobragab
addikt
válasz
kemotox #35239 üzenetére
na azért játékban raw input on, tehát nincs winaccel, és 800 cpi @ 500 Hz & G400s
Fatert most próbálom GM-M6800-ról WMO-ra szoktatni, csak a fogását kellene kialakítani. Szándékosan low-sens-re váltott, az én beállításaimat elpiszkálta. Az eddigi szűkös hely miatt letámasztott csuklóval játszott, a patkányt emelgette. Most, hogy van hely meg nagy pad, de a csuklóját képtelen kényelmes pozícióban, felemelve tartani. Tippek esetleg?
De hogy az az M6800 mekkora egy ipari hulladék... Fogásra, minőségérzetre rendben van, kapcsolói is jó ideje húzzák, de hát az a szenzor... Amíg ő szokja a WMO-t, én kicsit próbálgattam. Optikai, és vezetékes, de kb. ennyi az összes pozitív tulajdonsága. Iszonyatos smoothing, AS, ennek megfelelő rettenetes input lag, 0,25-0,3 m/s körüli malfunction speed (!!!), de legalább ilyen smoothing mellett nem jitterel
Ebay? Megy a WMO modding?
-
-
nyunyu
félisten
válasz
kemotox #35214 üzenetére
SetPoint csak az MX1000-tol kezdve van, MX500/700 volt kb. az utolso L szeria, amihez meg az azt megelozo MouseWare kellett.
Legalabbis a gepemen az MX Revo miatt fent van az SP 4.82 x64, de ra se bagozik az MX500-ra: generic USB mousekent ismeri fel a Win, emiatt van limitalva 400dpire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Projektor topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest