- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Jaaaaaaaaj neeeeeeeeee!
Gondoltam, hogy egyszercsak valaki belöki elém is.
Ha lesz belőle valami akció, akkor rámegyek, mert az új árán semmiképpen nem megyek rá.
Még mindig reménykedem a G102 és G305 egy újra lightweight kiadásán (könnyített megoldásban, teflontalpakkal, paracord-al (102/203 esetében)). Formára az MM710-en kívül eddig minden elvérzett néhány óra használat után. -
ferni
őstag
huh, próbálok úgy írni, hogy lehessen érteni mit akarok ebből kihozni....
én pl alacsony sensin játszok és nem vállból vagy ilyesmiből, hanem ilyen eltoszott alkar, csukló kombóval, amihez már sok nekem egy control pad, túl lassú az egész összességében.
De itt függ minden mindentől, ki hogy céloz, egér, egérpad, egértalp, milyen játék stb stb stbDe egy könnyű egér, főleg olyan, aminek nincsenek nagy talpai, mint pl egy Zowienak egyszerűen még egy control padba se tud úgy picit belesüppedni, hogy megadja azt a stabilitás érzetet, mikor egy helyben van az egér és kell az a kicsi kis plusz erő, hogy egyáltalán elmozduljon, tehát itt nem a stopping power részéről van szó, bár az is fontos, hanem mikor egy helyben van az egér és egy "nehezebb" 80-90 grammos egérnél van egy ilyen stabilitás érzet, hogy az ott van, nem mozdul el, de egy könnyű olyan simán és könnyen elindul álló helyzetből, hogy nincs meg nála annyira, így értettem ezt a stabilitást
És mikor pozit/szöget tartasz stb stb, ezt az érzetet rengetegen hiányolják és emiatt zavaró sokaknál ilyen slow pace fps játékoknál egy ennyire könnyű egér.
Meg egy Control padon logikusan nagyobb a stopping power egy nehezebb egeren és ha egy létező kb leglassabb egérpadon játszol, pls GSR, akkor neked már nem lesz többet akkora stopping powered sehogy se, ha könnyebb egérre váltasz.
Vagy pl mikor nagyon picit kell az aimon korrigálni, nagyon könnyű egérrel néha nehezebb, mert olyan icipicit kell rajta mozgatnod, hogy alapból nagyobbat mozdul ha megfújja a szellő
Azért itt minél nagyobb szinten tolja az ember vagy fejes, vagy vége a körödnek
Meg hát minél nagyobb felületen érintkezik egy egér egy egérpaddal+súllyal egyszerűen logikusan stabilabb.
De ezek már ilyen nagyon kukacoskodós dolgok, amiket írok.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Talán lesz egy harmadik is majd, de már nem fő egerek (nekem fiziológiailag már sok sajna a 70 gramm is) .
Amúgy meg azért, mert 5 év alatt 4 EU TDM dobogót lőttem vele és (hajdani) FFA world rank #3-ra tornáztam magam a kicsivel. Mondjuk úgy, hogy adta.
A vicc az, hogy legbrutálisabb statokat egyébként (2300+ meccsen átívelve) még mindig az MX300-zal puffantottam, 125 Hz-en(!), műanyag talpakkal, egy szénné kopott Allsop XL-en.
Quakerek csinálták céltudatosan, aztán használták is sokan, ha már a megálmodásában aktívan részt vettek. Anno én is azért regeltem ESRealityre <3 (quaker community hazája), hogy hozzájáruljak az ötleteléshez. bst (fellow quaker) az Aurora létrehozását célul kitűzve alapította meg a Ninox céget.
De korábban írtam róla egy részletekbemenő tesztet is PH-ra (sok tartós használat utáni inputtal), ha érdekel a was ist los, az a legegyszerűbb, ha elolvasod. És persze azt sem szabad kifelejteni a képletből, hogy a megjelenésének idején (2014) milyen volt a piaci felhozatal.
-
Yeffy
veterán
valoban kisse draganak tunik ez az eger, illetve nem is vagyok nagy Razer fan, elegge hypeolt, tularazott markanak tunik tobbsegi, eddig altalam latott velemenyek alapjan. plusz eloben is probaltam par periferiajukat, nem estem hasra tole. a G602-t inkabb szerettem, igaz Logi-t is sokan szidjak hasonlokkal.
mindenesetre ki fogom probalni a nagyobb mozgatast.
-
nuke7
veterán
nem hiszem el, hogy alkarból, vállból mozgatva egészségesebb lenne a dolog... így nekem fixen pihen az alkarom az asztalon, nem kell mozgatni, csak ha gépelek... Anatómialiag a csukló és az ujjak vannak a finommozgásra hangolva, nem hinném, hogy ezt a vállból csinálva egészségesebb lenne
tudtommal csak egy méret van... (18x8,5cm a kezem kb. és a decus respec alacsony...) -
Yeffy
veterán
probalkoztam konnyu/gamer/logi g/mindenfele egerrel honapokig, sajnos nem hozott valtozast. egyedul ez a fajta. nem vonult sehova mashova a fajdalom, legalabb is nem erzem.
de azert kivancsisagbol: ugyanazon indulo kriteriumok menten, AA-s elem lehetoseggel ti mit javasoltok/hasznaltok?
valamint az indulo kerdes meg mindig el, volna vertikalis, ami azokat hozza? -
Yeffy
veterán
-
törölt tag
Xtrfy M42 illetve Model O- elég jónak tűnik, valószínűleg e kettő közül fogok választani, azonban most nézem hogy a Logitech G Pro HERO Wireless 36k, és kb egy méretben van az Xtrfy ill. Glorious-sal, a Razereket is néztem még (DAv2, DAElite) azok gondolom palm gripes fogással kényelmesek tehát azoknak lőttek, maradt tehát:
Xtrfy M42
Glorious Model O-
Logitech G Pro Hero WirelessLogitechnél milyen input lagra lehet számítani? Illetve nem vagyok nagy szakértő, de a Gloriousból van egy Model O is ahogy nézem, az mennyivel nagyobb mint az O- ?
Köszönöm szépen.
-
zedok
őstag
-
Akkor ezek szerint az a cm110 az nem jó? Igazán tesztet se láttam, a szenzor listában se volt a PWM3050, ami benne van. Igazából nem nagy gond, ha nem jó, csak annyiból venném ezt, mert billentyűt is kell vennem és az tuti cm-től lesz. De lehet gondolkozom még az mm711-en is, bár az jóval drágább.
-
Yodamest
veterán
Most ránéztem a duckyra, csúnya ugyan, de nálam egy másik dolog miatt már alapból nem jöhetne szóba: a DPI olyan lépcsőkben állítható rajta, hogy: 400-800-1600 stb. és szoftvere nincsen, tehát én aki pl. 1200 DPI-t használok nem tudnám azt beállítani rajta. Csinálhatták volna kisebb lépcsőkbe mint az xtrfy egereken, ott van 1200 is...
-
-
Yodamest
veterán
Az XM1 RGB ből szerintem nincs v2 verzió, egész egyszerűen skineket adtak hozzá pl a Endgame Gear XM1 RGB Dark Reflex, de adataiban pont ugyan az, mint a nem átlátszó, a kapcsoló is ugyan az.
De amúgy ha valami akkor az XM1-nél a különböző verziók elkülönítése nagyon rosszul van megoldva, mintha nem lenne marketingesük vagy nemtudom... hogy lehet egy egérből "v2"-t kiadni, meg "r" meg "RGB" meg elvileg az RGB-n belül is "rejtett v2", ami sehol nincs feltüntetve még egy verziószámmal sem.... ez a része nagyon rosszul lett megoldva. Miért nem lehetett v2, v3 meg küldön RGB, RGB v2 stb.. túl átlátható lenne?
-
gabrielarky
tag
Na akkor ezeken filózom végül:
Endgame XM1 RGB Teszt - negatívumok: kemény kapcsolók, nehezebb görgetés
Cooler Master MM711 teszt - negítívumok (éleket tisztáztuk) Omron (20 mill klikk, megnéztem a Kana V2-ben is Omron van, nem bírtam 7 év alatt elhasználni)
XTRFY M42 teszt - Negatívum: Szoftver hiányaés a SteelSeries Rival 3 van még játékban. Mivel a gyerek is játszik a gépen, sokszor nem a legtisztább az egér, lehet ez a lyukacsos CoolerMaster-nél pl hátrány lenne (A felsők közül az tetszik).
Szóval a Rival 3 és a Cooler Master között vacillálok leginkább, mert a CoolerMaster nem sokkal drágább. Másrészt nézegettem még videókat, és gyanús, hogy ahogyan te is mondtad, a tesztekre kapott verziók sokaknak még hibásak és ezeket későbbre már javították. A Rival 3nál pl a videós mutatta a kábelt használat közben és nem volt vele gondja, "elvileg" prémium az is, de gondolom a CoolerMasteré azért jobb. Illetve gondolom az amcsi Amazon reviewekben is azért osztanak szinte általában bármit, mert ők kapják meg elsőként sok esetben és akkor még több a hibás aztán ezt csak-csak javítják a gyártók. -
gabrielarky
tag
Köszönöm szépen, akkora lett a lista, hogy mostmár tényleg tanácstalan vagyok
Igen, fintegrtip-re tippeltem én is magamat, a claw az tuti nem, a tenyerem meg nem ér úgy hozzá folyamatosan mint a palm esetében mutatják a különböző grafikonok.
A Razer Viper Mini nagyon kicsinek tűnik, volt egyszer egy logitech laptop egerem, az tűnt nagyon aprónak, nem is volt jó kezelni, csak hordozhatóság miatt volt jó, szerintem a közepes méretűek lehetnek a jók nekem.
A szövet borítást miért tartod hátrányosnak? Nekem 7 éves egéren nincs vele semmi gondom, azon kívül, hogy megtapad valamennyire benne a kosz. Engem leginkább az érdekel, hogy elég rugalmas legyen a kábel és pl. ezzel kapcsolatban a SteelSeries Rival 3-t sokan lehúzták. A G-Wolfes Hati S igen szépen megvan rakva ajándékokkal, de ott a magyar tesztben azt írják, hogy a bal és jobbgomb elmozdul balra jobbra és miután ezt észreveszi az ember, elég zavaró (ezen kívül minden oké). A Cooler Masternél azt írják, hogy iszonyat patent, de hajlamos felkaristolni az egér padot az alsó élek miatt. Teljesen összezavarodok -
gabrielarky
tag
18 hosszú és 10 széles. A hüvelykujjammal támasztom / lökdösöm balról, a tenyerem kicsit ér csak hozzá az egérhez, csuklóból mozgatom, nem csak a mutató és a másik ujjammal ami a bal és jobb egérgombon van, máshogy nem tudom leírni, de szerintem nem a "claw" tartás mert ők szinte felülről irányítják az ujjaikkal. Itt egy fotó róla.
-
ADAM1337
nagyúr
Fps-ekkel játszok főleg, a Viper ultimate kb munka és fps-ben is kiváló, néha feleslegesen miss clickelek vele. (talán túl könnyű lenyomni a kapcsolóját)
Amivel főleg játszok ott van vertikális mozgás is elég sok, nem tudom kinek van még esetleg fps-el tapasztalata a 2 egérrel ?
Viper Ultimate vs model o wireless -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Két éve volt kapcsolócsere (a gyáriakat omronra), bár ott nem azzal volt a gond, hanem a kis műanyag távtartó eltört, ezért nem kapcsolt rendesen.
Lehet megint ez okozza a problémát?
Bár akkor a dupla kattintás nem volt probléma, csak egyszerűen nem tudam a kapcsolót rendesen lenyomni.
Neten azt olvastam, hogy ez akár szoftveres hiba is lehet.
Ezt ki tudom szűrni valahogy? -
Amerigo57
őstag
Zaied .
Ez a cím egy kicsit túlzás:
" Az új király megérkezett, wireless a korona – Glorious Model O Wireless egér teszt".
Link:
Szerintem így lenne a helyes cím. :
Az egyik legjobb wireless egér a Glorious Model O Wireless.
Sokáig profi wireless egér hiány miatt a Logitech MX Master volt a legjobb vezeték nélküli egér.
Majd jött a Logitech MX Master 2S és a Logitech MX Master 3.Következő a 3Dconnexion CadMouse Wireless egér lett, melyet sokan nem kedvelnek.
A Logitech G PRO HERO Wireless követte.
(Az árért japán Omron is bőven beleférhetett volna, plusz optomechanikus egérgörgő).Ezt követően a SteelSeries Aerox 3 W egeret kiáltották ki Királynak, de a tesztek és főleg a vásárlói értékelések miatt, 2 hétig tartott a Királysága.
A Logitech ismét új egerét mutatta be a Logitech G PRO X SUPERLIGHT -t.
(A tesztek és a vásárlói vélemények alapján, a gyakori görgő hiba miatt , két hét alatt jócskán csökkent az ára, valamint itt is az áráért a japán Omron is bőven beleférhetett volna, plusz optomechanikus egérgörgő.
...........................................................................................................................................
Saját véleményem alapján jó vezeték nélküli egereknek számítanak a :Razer Viper Ultimate
Glorius Model O Wireless
Logitech G PRO HERO Wireless
Logitech G305
Razer Pro Click
Razer Basilisk Ultimate HyperSpeed Wireless
Logitech MX Master 2S -
-
Yodamest
veterán
Biztos jó az M42-is, de az nekem már kicsi lenne, így nem azt rendeltem. Nem gondolnám, hogy gyári hibás, annyira azért nem gáz, bemozgásban kb olyan mint a DA v2 gombjai voltak, tehát csak van egy kis minimális mozgásuk, XM 1 után elsőre feltűnt, de hát annak olyanok a gombjai mintha ruhacsipeszt csattogtatnék, így nem meglepő.
-
Yodamest
veterán
Jogos, persze, de ez felvet egy másik tágabb témát is már, hogy akkor ha mindent adott időpillanatban tesztelünk és az úgy kintmarad a neten, akkor ezek a referenciaként kezelt tesztek már nem validak kis vagy több idő elteltével. Ez azért is tágabb téma már, mert ez ugyanúgy igaz a filmiparra is, egy anno alapműként felmagasztalt film, ami azóta is úgy maradt meg az emlékekben, hogy hát ezt minden generációnak látnia kell, ma már lehet, hogy egy dögunalmas, lassú tempójú, lerágott csont lesz és a mai generáció nem fogja érteni a film melletti magas pontszámokat.
Soha nem láttam pl. a ponyvaregényt, nagy unszolásra megnéztem, mert mindenki mondta, hogy a világ egyik legjobb filmje és tényleg pozitívan álltam hozzá, de számomra nagyon lassú, elnyújtott film volt, semmi olyat nem adott, amit már ne láttam volna más filmekben jobban, pörgősebben, frissebben megvalósítva, a pulzusom egy percre nem emelkedett meg alatta se örömömben se bánatomban, legnagyobb jóindulattal is egy közepes TV fim volt, semmi extra, anno elhiszem, hogy ütött, mert mindennek örültek az emberek, minden új volt, de mai viszonylatban már gyenge.
-
Yodamest
veterán
Alap, ezt várom tőle én is, de hát kitudja az ördög sosem alszik, máskülönben már mindenkinek ilyen egere lenne.
Csak egy gondolat a tesztoldalakkal kapcsolatban:
Nekem az a nagy bajom a különböző tesztelős oldalakkal (pl. techpowerup) hogy csomó egeret kihoznak ilyen "hibátlan" értékelésre, negatívumoknál semmi nincs feltüntetve, de te mondjuk berendelsz 2 ilyet és 1 nap használat után objektíven megtudod mondani (tehát nem forma meg kényelem), hogy melyik a jobb.Persze
nem várható el, bár pont, hogy az ilyen tesztelőktől, ahol MINDEN termék megfordul elvárná az ember, hogy kicsit kontextusában teszteljenek. Ahogyan pl. a DA v2-nél írtam, önmagában az egy 10/10 egér egyébként, DE egy jobb egér használata után megfogod, recseg ropog a kezedben, kotyognak a főgombok, a kábel nem olyan jó mint mondjuk az XM1-en, a talpak nem olyan vastagok, szóval így már egyből nem annyira fényes a helyzet. Minden relatív, attól, hogy valakinek valami tökéletes, lehet te nálad rezegni fog a léc, mert láttál már jobbat bizonyos szempontból. Na mind1 csak ezért nem hiszek már az ilyen "tökéletes" értékeléseknek. -
milan07
tag
@Zaied:Értem, meggyőztél, köszi!
@jaffa 2843: Akkor mit csináljak? Adjam el 2 ezerért az amúgy lehet még 2-3 évig is működő egeremet? Valahogy nem látom a piacon azt a sok dupla klikkes egeret, pedig mind az lesz kb. 1 év alatt. 5 ezer az állomás, az ónszippantó egy ezres. Miért nem éri meg? Ráadásul puhább görgőt is szeretnék, stb.
-
milan07
tag
Remek! Nem gondoltam volna, hogy ennyire macerás a paracord vezeték. Gondolom nem fél órás meló, szív vele az ember.
Az emagon vannak nagyon akciós forrasztópákák. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire olcsók, és ingyen is kiszállítják. Egy olcsóbb, nem szabályozós forrasztó nem tenné meg arra az évi max. 1 alkalomra, amíg ki és beforrasztom a kapcsolót? Vagy ezen inkább ne spóroljak? -
Chaser
legenda
magával a hálózattal biztos van valami, tizes panel közepe, mondjuk úgy, telített a rendszer ( :
de! a net teljes sebességen megy, mással nincs is gond
talán tavaly vettem valami csoda asus routert, hogy a belső háló jobban pörögjön a tv-hez, de megint csak hihetetlen módon a bejövő net sebességénél többet nem tudott produkálni az új router sem
120mb/s, az a router talán tízszeresét tudta, a wifim is többszörösét tudja, de megállt a net sebességénél a belső háló is, más géppel is - net optikai és mindig tudja a maxot, az a része rendben van -
összefüggés pedig nem lehet(ne) köztük, ahogy az egér szaggat-upload van közt sem, de most már ráfekszem a témára már csak kíváncsiságból is -
fLeSs
nagyúr
Gyárilag Omron 50m van benne (videók alapján mondom, én nem szedtem szét), a csere kapcsolók amit mellé kapsz TTC Gold-ok. Nálam nem lett kicserélve, de egyébként a Pulsefire Core-ban TTC (Silver) van és nekem az túl hangos. A Zowie ZA12 próbája óta a Huano jön be a legjobban hangra is, meg "keménységre", bár én nem próbáltam még túl sok félét.
-
Yodamest
veterán
G-prot most 40 alatt nem látok sehol, annyiért szerintem sok... Azon kívül, hogy a gombokat tudod jobbra balra helyezni, semmivel sem jobb a XM1-nél, de szerintem a G703-nál sem. Kicsit könnyebb igaz, de cserébe nekem hiányzik róla az a gumis borítás, amit nagyon szeretek a 403/703-mon, illetve fogásra is rosszabb.
Az a GM 8.0 nem tudom mi, valami switch? hogy mi van bennük nem tudom én csak érzetre mondom mi van.
A talp jogos az tényleg jobb az XM1-en, meg a súlya is előny valóban.
(megnéztem ja igen visszaálltak a kailh-ra, mert most kiderült az jobb mint az omron, pedig sokáig pont, hogy az volt az alsó kategory) -
Yodamest
veterán
"A G703 szerintem messze van az XM1 minőségétől." - ha ezt negatív értelemben érted azért az elég merész szerintem. Messze abszolút nincs tőle, a gombok érzete hasonlóan jó, erős visszacsatolású, nem rázkódik ebben sem semmi, stabil, jó anyaghasználatú, abszolút egy liga szerintem, sőt az oldalgombok még jobban bejönnek a login mert nagyobbak, kicsit könnyebb elérni őket. Max kényelmi szempontból lehet jobb, mivel laposabb kicsit, de ez meg szubjektív. Viszont amíg a logit megkapni wireless szinte ugyanannyiért addig az nekem jobb dealnek tűnik.
De ha mondjuk egy túlárazott g-pro wirelesshez kellene hasonlítanom, akkor százszor inkább az XM1.
-
-
Chaser
legenda
nincs, nem értek az egerekhez, "pattintós", forrasztós, azért kérdem
talán g305-nél olvastam hogy ment bt-ről is valkinél, de már kicsit belevesztem az egerekbe
gart nem kell intéznem gyártónál, maximum lehet ha én ott akarom ( : nem is tudtam hogy van a loginál itthon support, ha behal valami én inkább boltba viszem, szerencsére ritkán van ilyen
az alza hozzáállása a nem elsumákolt elállásban visszavitt termékeknél szerintem példátlanul pozitív, a többi magyar kiskerbe vagy nem visznek vissza semmit, vagy feketelyukban elvesznek azok a dolgok ( :
most ilyen 32 vs 35e ft-nál az alzánál hagynék pénzt, 13,5 vs 19e az már %-osan nagy, egyébként akvánál' a heronál garra is egy évet írtak este
és még ez az amiatt alzát nagyon szeretem, szinte mindig megadják a teljes gyári gart, ami sokszor 3-10 év terméktől függően, ami a legtöbb boltban 1-3 évre változik...ha vissza is viszek valamit nem sz@roznak, telefonon mindig el tudtam őket érni, csúcsidőben is
volt olyan hogy helyben bemondásra bevizsgálás nélkül cseréltek vga-t, na ah ilyen apróságokért vásárolok náluk ha néha esetleg drágábbak is más boltnál -
Chaser
legenda
nem értek hozzá ( :
házilag cserélhetőek?
tegnap éjszaka valahogy ránéztem a csodás akvára', személyes átvétre le is ütöttem, így ráérek kitalálni elhozzam-e vagy inkább mástól drágábban vegyem
ha kettőt veszek és két géppel lesznek egy helyiségben, zavarhatják egymást?
az olcsó logi egérrel ez is gond volt, a másik egy drágább hp wireless, de "összekakadtak" random - az én egerem belaggolt, a hp nem -szerk:
a g pro wireless mennyivel/miben jobb bt részlegtől/reakció időtől eltekintve?
azt meg levitték alzán 35-re -
Janoo_07
aktív tag
A G603 most 17.500-ért kapható, míg a G703 30k körül. Megéri a felárat a G703, vagy vegyek egy G603-at? Formára ugyanaz. Amit látok, hogy pl a gombok nincsenek külön az egér testtől, ez nem tudom menynit számíthat nekem. Nem járékra használnám, hanem munkára.
Ami kicsit zavar, hogy elég vegyes értékelést kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest