- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dentib
csendes tag
válasz
kristof123 #24712 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. A megrendeléssel nincs problémám, sőt az ár is okés, de nem tudok forrasztani....szóval itt elakadtam, én tuti nem tudom megcsinálni.
-
dentib
csendes tag
válasz
kristof123 #24710 üzenetére
Kilehet cserélni a vezetéket!? Erről még nem hallottam? Ki vállalja, melyik bolt és mennyibe kerül?
-
drtimot
aktív tag
válasz
kristof123 #24661 üzenetére
Most nem tudok pontos számokat fejből, de tapasztalataim szerint az 1.8-2 méter körüli vezeték (tipikusan 6 vagy 6.5 láb) sokkal gyakoribb, mint az 1-1.5 méter körüli. Érdemes lenne az első hozzászólásban ajánlott egerek vezetékhosszát kideríteni valahogy, mert szerintem legtöbbjük jóval hosszabb lesz a mostanidnál.
(A most asztalon levők között végeztem gyors felmérést: WMO - ~185 centi, Mx518 - ~185 centi, Ikari ~200 centi)
-
siege5
aktív tag
válasz
kristof123 #24659 üzenetére
Akkor talán már mindegy lenne ha a jelenlegit operálnám meg
Csak gondoltam hátha akad gyárilag hosszú, már ha költeni akarok rá -
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #24617 üzenetére
Értem, és a 2013-as modell egy jó marketingfogás vagy ténylegesen javítottak a 2006-os változaton ?
-
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #24614 üzenetére
Az nem probléma hogy régi az egér, mármint az alapkonstrukció ?
-
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #24614 üzenetére
Nálam ez játékfüggő, valahol 3500-on valahol meg 900-on se, egyébként a régi játékoknál kell visszavennem amikkel sokat játszok .
-
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #24612 üzenetére
És ez minden játékra tökéletes, igaz ?
Néztem ezt is csak mivel v3.x van az első hszben nem tudtam hogy jó lesz-e, de akkor ezt veszem .
Ja igen, mekkora előrelépés lenne ez a G9X-ről ? -
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #24610 üzenetére
Erről a Razerről jó véleményeket mondanak, ez jobb lenne ?
Egyébként böngésztem de sok mai egér nincs benne, mint ez a Razer se, és elvileg a Razerek a legjobb játékra való egerek ha jól tudom . -
aclandiae
senior tag
válasz
kristof123 #24205 üzenetére
kristof123 & [oWn]f4te: végül a Logitech Marathon Mouse M705-nál tettem le a voksomat. Nagyon jól kézre áll, kényelmes.
Egy dolog aggaszt: a középső görög olyan mintha lötyögne, mint valami gagyi ajándék egéren. Előre tekerés közben nagyon zörög. Ahhoz tudom hasonlítani mint egy nagyon leharcolt lendkerekes kisautó. Ez normális, vadonatúj egérnél? -
válasz
kristof123 #24411 üzenetére
Görgővel van baj, épp most takarítottam ki, de nem sokat javult.
Jobb lett, de játéknál idegsítő ha nem vált.jaffa 2843: Köszönöm, megnézem, de nem szeretek használt dolgot vásárolni.
Mindenesetre hátha...2-3 egér van aprón. ami 8000ft g400 azt már jegelték, de az már sajnos picit sok.
-
válasz
kristof123 #24265 üzenetére
Ez milyen mértékegység? "cm/180°C"
-
válasz
kristof123 #24227 üzenetére
Természetesen nem az ónmaradványról van szó, azt értelemszerűen eltávolítja az ónszippantó vagy a kiforrasztó huzal. Érdemes a felületet megtisztítani pl az ónban lévő gyantától, ami ottmarad (áttetsző barnás cumó), meg egyébként is, ha kezdeni akarsz bármit egy felülettel, legyen az forrasztás, ragasztás, festés, akármi, mindig meg kell tisztítani azt.
"Tudtommal forrasztási pontnak (forrpont) hívják."
Ezt kerestem, kösz. -
Pocokk
tag
válasz
kristof123 #24181 üzenetére
Köszi srácok, ezzel már tudok valamit kezdeni, viszonyítási alapnak mindenképp jó. A csuklóból való mozgatáson nem nagyon akarok változtatni, de mindenképp kipróbálom alacsonyabbra venni az érzékenységet és úgy próbálgatni még mi fér bele.
Csak példaképp leírom, hogy milyen egeret használok most: A4Tech X6-80D (lehet szörnyülködni
)
Ezt akarom most lecserélni, mert elkezdett hülyeségeket csinálni és ezért gondoltam, hogy kicsit minőségibb cuccba fektetek be. Kényelmesség/forma szempontjából a jelenlegi egerem viszont teljesen jó, mivel relatíve nagy kezem van.
-
válasz
kristof123 #24160 üzenetére
Ejj már, szobára!
Egyébként pontosan mit csinált a szoftver, ami miatt újra kellett húznod a rendszert?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kristof123 #24158 üzenetére
Én egyáltalán nem használtam, mert egy raklap kakimaki, meg különben is minek.
A pisztolyra gondoltam.
"Ne utánozz!"
Ha visszakeresel mindenféle topikokban, akkor láthatod, hogy jóideje ilyen szóközös megoldást használok. :>
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kristof123 #24155 üzenetére
Ilyen könnyen lehet téged befolyásolni? : D
-
válasz
kristof123 #24155 üzenetére
+1
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kristof123 #24138 üzenetére
"szvsz az ilyeneket nem az egérnek kéne tudnia, hanem a software-nek"
Szerintem a user-nek. :>
-
ThorsHUN
őstag
válasz
kristof123 #24128 üzenetére
Az erzekenyseget arra ertettem, hogy ha nem erzekelem akkor kevesebbet szamit nekem.
A gombok tekinteteben amugy az a bajom, hogy ez az 5 gombos az alap (jobb, bal, kozepso, jobboldalt elore, hatra gombok), erre meg rajon 1 v 2 dpi allito gomb, amit vagy lehet programozni vagy nem.
Ennel tobb gombot nem nagyon talalok a felsorolt egereknel. A g500 talan az egyeduli kivetel, ott 2 dpi allito gomb van es a jobb szelen ott figyel 2 helyett 3 gomb. Igy van 8 gombja es talan meg a gorgo dontheto amikhez szinten be lehet allitani vmit. Igy jon ossze a 10 gomb ha minden igaz.
Az ugy mar kellemesnek tunik."Sniper" modot tud a cucc?
-
Pocokk
tag
válasz
kristof123 #24125 üzenetére
Hali,
Köszi a választ minkettőtöknek! Nyilván nem az érdekel, hogy mi van a dobozra írva, nem az extra funkcióktól vagyok elájulva, valószínű a Bloody-nak soha nem használnám az ilyen recoil-reduction funkcióját.
Az tény, hogy a designja nekem speciel tetszik, mert hasonló formájú egeret keresek, meg eddig csak jókat olvastam róla (kivéve a minennapi használatra vonatkozó részt).Viszont akkor a Gigabyte kiesett a kosárból, ha ennyire nem megbízható
Át fogom mégegyszer nézni az 1 HSZ egereit, de esetleg valakinek tapasztalata van a harmadik egérrel amit írtam, az A4Tech X7 F7-el?
Üdv.
-
Pocokk
tag
válasz
kristof123 #24122 üzenetére
Hali,
Ahogy írtam is, átolvasgattam az első hsz-t is és ezek a modellek nem igazán szerepelnek ott és a kritériumok, amik nekem fontosak lennének annyira nincsenek részletezve, ezért is kértem a segítséget a döntésben
-
ThorsHUN
őstag
válasz
kristof123 #24043 üzenetére
Egy g400 szinten hasonlo arban van, de az itt olvasottak alapjan a dontesed nem nagyon fog oromujjongassal kisert dicsoitest kivaltani
*szerk:
lufact... a g400 olcsobb... igaz kevesebb gombbal rendelkezik. -
ThorsHUN
őstag
válasz
kristof123 #24041 üzenetére
Ez elvileg szinte barmilyen szinu vilagitasra beallithato nem?
-
zitromz
tag
válasz
kristof123 #24001 üzenetére
Miért?Kifejtenéd?
Igaz h nem egy örökéletű egér,de egy mezei játékos minden igényét kielégíti,kezdve azzal h töredékébe kerül egy márkás logitech,razer,steelseries stb egérnek.. -
Andor22
aktív tag
válasz
kristof123 #23952 üzenetére
kinzunak 0
xainak 2 -
Peddy789
őstag
válasz
kristof123 #23937 üzenetére
hát hogyha ez a régi ami nekem van számít jónak... el se merem képzelni az új milyen lehet
persze nem akarok sznob lenni, de akkor már tényleg ink egy microsoft egér vagy hasonló olcsó, de ne pont a4tech talán -
3l3mér
csendes tag
válasz
kristof123 #23937 üzenetére
Akkor az egérpad meg is van már csak egy rendes egér kéne. Nem nagyon szeretnék drágát (Steelseries, Rezer) mert az nekem teljesen felesleges mert nem vagyok nagy játékos azt inkább meghagyom azoknak akiknek van hozzá skilljük. Végigolvastam az 1. hsz-t de ott csak olyan egeret találtam ami vagy nem az én pénztárcmnak való vagy nem tetszett kinézetileg (igen nekem az is számít de ne kövezzetek meg érte) többet meg nem is találtam max ezt a A4-Tech-et ami ahogy olvasom nektek nem nagyon jött be és mivel adok a szavatokra mert ugye ti értetek hozzá ezért azt nem nagyon akarom megvenni.
Úgyhogy egyenlőre nézelődök... -
3l3mér
csendes tag
válasz
kristof123 #23933 üzenetére
-
solor
tag
válasz
kristof123 #23843 üzenetére
Köszi, néztem, de nekem úgy tűnt azok inkább gamer egerek
Nagy kezem van, valami egyszerű nagyobb egér kellene kevés gombbal, amit megérné a távol-keletről berendelni ... -
aAron_
őstag
válasz
kristof123 #23824 üzenetére
igen, van gari, csak ahhoz vissza kell küldeni + ált az egér olcsóbb mint maga a szállítás
-
anytime
őstag
válasz
kristof123 #23824 üzenetére
Bocsánat, átsiklottam felette
-
aAron_
őstag
válasz
kristof123 #23821 üzenetére
ebay-t nem szívesen vállalnék be garancia miatt, most egyébként találtam egy boltot ahol még értelmes áron árulják, majd hétfőn kiderül, hogy valóban-e
első hsz-t am végigolvastam, de azoknak az egereknek a nagy része vagy túl drága, vagy nem lehet már itthon kapni
-
Tin
veterán
válasz
kristof123 #23645 üzenetére
szerintem nem mikrokapcsoló, mert egy picit más szögből nyomva tökéletesen működik. nagy a kezem, szerintem egyszerűen picit oldalirányban nyomom, ahol esetleg picit elakad valamiben, ezért kattan nehezebbet.
drtimot: hardverkerben ki szokott lenni írva, mennyi van szállítás alatt. semennyi, mert megszűnt a típus. nem véletlenül kerül 15-20e-be mindenhol, ahol még maradt raktáron.
ng0ofy: abszolút, én voltam a hülye, hogy nem neten rendeltem meg, hazahoztam, kibontottam, és 2p után tudtam, hogy ez nem nekem való fogású. de visszavinni akkor már nem lehetett, bontottan. kértem is előtte a boltban, hogy bontsák ki hadd próbáljam meg, de a 220volt nem erről híres. az is meglepő volt, hogy 3 év garival adták az egeret, sok helyen csak 1 évvel adják.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #23645 üzenetére
Nem mindegyikben. Egy db. biztos van, amelyik 11 évig is bírta
-
F-ECT$
titán
válasz
kristof123 #23636 üzenetére
Nem feltétlenül a legolcsóbb kell, de fölöslegesen sokat se költenék rá. Egyelőre a 235 tűnik nyerőnek, mert abból tudok venni pirosat, ami ugye a legfontosabb szempont
-
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #23548 üzenetére
Még mindig 1000Hz-en megy driver telepítése nélkül plug and play.
Sőt a drivert leszedve minden beállításod bukó. Visszaáll 1000Hz-re és az alapértelmezett cpi-kre. -
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #23542 üzenetére
1000Hz-en megy driver nélkül.
(#23538) jaffa 2843: Emlékeim szerint ez sajnos nem így működik. Ha leszeded a drivert akkor visszaáll minden az egér alapbeállítására.
-
PeL
addikt
válasz
kristof123 #23542 üzenetére
és amúgy jelent az valamit?
-
rayoliviero
veterán
válasz
kristof123 #23482 üzenetére
Értem, köszi szépen, akkor még ha 10-ért odaadná, akkor is kihagyom.
#23485:
Csak azért tetszett volna, mert vezeték nélküli, az Abyssusomnak idegsít a kábele, hogy mindenbe beleakad. De akkor meghagyom azt, amúgy nincs vele baj.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kristof123 #23479 üzenetére
Elég olcsó?
14 az miért olcsó?
-
Feenyx
aktív tag
válasz
kristof123 #23469 üzenetére
3 év? Én azt hittem csak 2
Akkor visszaküldöm gariba nekik, úgyis megfordul pár nap alatt.
-
PNP
őstag
válasz
kristof123 #23021 üzenetére
Gondolom garanciában ezzel a nyűgömmel kinevetnek. Ki is tudnám cserélni a kapcsolót (MX5500-ban most tettem meg, mert kezdte magát megadni a gyárilag belerakott Omron), csak buknám a garanciát. Szokjam meg?
-
Mobildeck
tag
válasz
kristof123 #22928 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából megnéztem, és a claw/fingertip grip az ahogyan fogom az egeret, de szerintem azért, mert viszonylag kicsi egeret használok. Na most amit néztem egeret és kényelmes volt az egy hama knallbunt. Igaz ahogyan ezt fogtam meg rögtön az üzletben, az már palm gripnek lenne nevezhető.
Akkor úgy érzem hülyeség lenne a lézereshez ragaszkodnom, csak mivel picit mintás az asztalom, azért gondoltam azt, hogy jobb döntés lenne egy olyan, de az első hsz tüzetes átolvasása után illetve amit te is mondasz, maradhatok az optikainálszerk.: illetve aminek a formája még tetszik, és a fogása is viszonylag kényelmes volt az ez az egér, de bármilyen egér aminek ilyen formája van
-
doboka98
tag
válasz
kristof123 #22838 üzenetére
Nézegettem az 1. hsz-t, de ott olyanok vannak, amik nem nagyon elérhetőek itt Erdélyben. Ha megkérnélek tudnál mondani erről az oldalról? 6k forint az 90 lej körül van.
-
doboka98
tag
válasz
kristof123 #22832 üzenetére
Például az A4Tech X-710?
-
whYz
őstag
válasz
kristof123 #22832 üzenetére
Igen, pixart szenzor van benne, ami alapbol egy egesz jo beleposzintu gamer szenzor, viszont a4technel nem tudjal jol beloni.
-
dewil666
őstag
válasz
kristof123 #22827 üzenetére
Oké!
Tényleg az utolsó kérdés:
Ezt érdemes megvenni?
Vagy inkább ezt?Igaz utobbi 2x annyiba kerül de ér annyival többet?
-
dewil666
őstag
válasz
kristof123 #22822 üzenetére
Elolvastam
Akkor az eső hozzászólás szerint az utolsó egér amit linkeltem az lenne a legmegfelelőbb. Optikai és vezetékes. -
t.imi
addikt
válasz
Szegény 518 meghülyült, nem akartam ugyan olyat venni. Igy 20%-al jobban mozgatott a dolog, egyébként g400 lett volna a vége. Kipróbálok más formát is, pénz a legkevesebb
-
slashing
senior tag
válasz
A szétszedés összerakás nem gond, a led meg csatlakozós csak le kell húzni... a teflon talp miatt aggódom kissé de lehet kap egy kis pillanatragasztót ha nem akar visszaragadni rendesen.
De led ide vagy oda megrendeltem aztán meglátom milyen erős de tuti zavarni fog így szétszedem majd.
A router, modem, nas, pc ledeket ahol lehetett kikapcsoltam ahol nem ott leragasztottam. Utálom ezeket a kék ledeket, a lian li házon ha alszik a gép úgy villog az a rohadt kék led hogy csukott szemmel is zavar
de biosban ezt is ki lehetett kapcsolni, ha minden aktív cirka 25 led villogna 1,5 m2-en
-
Traxx
őstag
válasz
kristof123 #22703 üzenetére
Köszi az iránymutatást
Hát ez fura. Az enyémnél a felső tappancshelyek alatt semmi nincs, az alsók alatt meg csak a csavarok helyei, de abban csavar nincs
Ilyenkor mi van?
Az egér nem lötyög, 6 éves múlt, és bontatlanul vettem boltban...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
kristof123 #22688 üzenetére
Nem venni akarja...
[link] -
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22676 üzenetére
Kezdem megszokni, hogy cpi.
-
TIT
veterán
válasz
kristof123 #22649 üzenetére
A lézeres nekem nem gond,imperatorba is hibrid volt.
Corsairbe legalább van anyag és a teszteken is jól szerepelt.
A DA 3,5 már elavultnak tűnik
Ahová visszavittem az imperatort ott a razerről lebeszéltek mert nagyon sok baj van velük,viszont a corsairrel nem voltak gondok. -
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #22649 üzenetére
Ezt azért ajánlom figyelmedbe. Mielőtt belemerülsz a dologba...
-
mzso
veterán
válasz
kristof123 #22641 üzenetére
Szoktam is használni. De inkonzisztens. Van ahol nem működik. Más programokban meg legtöbbször vagy egyáltalán nem működik vagy használhatatlan. Nem mozdul semmit majd utána úgy begyorsul, hogy egyből a végén van. Meg ugye akkor sem lehet használni, ha valamilyen program a görgetés eseményt dolgozza fel.
Egyébként, mi a fene? A Razer Abyssus fele annyi e-bay-ről mint itthonról...
Lehet akkor többen is gondolkozhatok, hogy mit rendeljek... -
mzso
veterán
válasz
kristof123 #22628 üzenetére
Én ujjvégekkel mozgatom. Szerintem így lehet pontosan mozgatni. Az túl töketlen lenne ha az egész kezem e levegőben lenne.
-
whYz
őstag
válasz
kristof123 #22593 üzenetére
Igen tudom, a4tech-et direkt nem is emlitettem.
Attol meg, hogy az egyik gyarto nem kepes beallitani a szenzort, meg lehetne ajanlott, elvegre a kana is ajanlott...
-
Dexter-2000
őstag
válasz
kristof123 #22561 üzenetére
érdekes nekem is az volt a lézeres x7 előtt (optikai) és az nagyon jól bírta utólag váltottam le egy lézeresre aminek sajnos ez az antivibrációs szenzora bedöglött :/
-
Dexter-2000
őstag
válasz
kristof123 #22547 üzenetére
neked is V7 volt?
nekem előtte X7 volt ami nagyon jól bírta -
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22555 üzenetére
A segítséget köszönöm!
De egy hetet is nehezen bírok ki, nem hogy kettőt
Amit utoljára linkeltem, az azért előnyös, mert Budapest van városnak megjelölve. Csak használt, nincs garancia és sérült a harisnya (az nem akkora probléma, legfeljebb ráteszek egy zsugorcsövet vagy valamit)Az amelyik meg 5500 Ft, lehet hogy gyanús, de még ha nem is működik tökéletesen 2000 Ft-ért láttam javítást.
Sensei vagy Xai milyen? (mert az ajánlottban nincsenek benne)
-
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22553 üzenetére
Hong kong kicsit messze van...
-
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22506 üzenetére
Elolvastam, de ezt elfelejtettem.
Nyilván.
Ebayről nem. Mi az a bolt?!? -
whYz
őstag
válasz
kristof123 #22461 üzenetére
Biztosan szubjektiv.
En pl a kana gorgojet szeretem. Nagyon hasonlo a razerekben talalhato gorgohoz. Szerencsere nalam meg birja. -
törölt tag
válasz
kristof123 #22412 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, a Logitech G400 pl. nekem is szimpatikus lenne, ám a 8-10k Ft-os ár húzós.Már a mostani Gigánál is sokalltam a 4k Ft-ot, úgy meg pláne, hogy ilyen hamar bekrepált.
(#22417) dantre
Köszi a javaslatot neked is. Ez jónak tűnik, megfontolandó opció, egyedül az 1 év garit keveslem. -
privacy99
senior tag
válasz
kristof123 #22412 üzenetére
Hogy lehet, hogy a felsőkategóriás, közel 20 ezres Logitech-nek amit most veszek, előreláthatólag tönkre fog menni a mikrokapcsolója, de az én Logitech M180 4 ezer ft-os egeremet 3 éve használom játékra, mindenre, hordozom, leejtem stb.. és még mindig semmi baja
-
Csub1
csendes tag
válasz
kristof123 #22391 üzenetére
Az ismerőseidnek pontosan milyen Abyssusa van ? Mirror, vagy az alap, vagy valami más ?
-
kisborda
tag
válasz
kristof123 #22365 üzenetére
Majd meglátjuk. Köszönöm!
-
kisborda
tag
válasz
kristof123 #22325 üzenetére
Azokkal az a bajom, hogy amiket néztem vagy túl drágák vagy már nem kapni, egeret meg nem nagyon szeretnék használtan venni és túl sok pénzt sem szánnék rá. Azért köszönöm a segítséget!
-
Pocok256
veterán
válasz
kristof123 #22219 üzenetére
Lehet hogy igazad van egyelőre vettem egy razer orochit (laptopom van és ott jól jön néha a vezeték nélküli cucc) de lehet becserélem holnap egy razer DA 2103 -ra.
-
deadelon
aktív tag
válasz
kristof123 #22219 üzenetére
tegyél már fel légy szíves egy videót youtube-ra tényleg kíváncsi lennék milyen mikor kiakasztasz konkrétan egy egeret .minden hátsó gondolat nélkül kérem,csak hogy lássam mégis milyen,remélem nem okoz problémát.mondjuk frappsal tökéletes lenne.vagy bárki de sajátot!!!számomra tényleg tiszteletet érdemelne.
-
Pocok256
veterán
válasz
kristof123 #22213 üzenetére
Ha fogás szerint kéne választani akkor g500 -at vagy g700 at vennék de azok úgy emlékszem nem ajánlottak.
-
Ch4r0n
tag
válasz
kristof123 #22193 üzenetére
Persze tudom, hogy nem garancia a harisnyázott kábel, de nekem már az is pozitívum, hogy nem gubancolódik annyira.
Neked logi vagy genius g500-ad volt? Ha ez a genius mondanál valamit róla hogyan vált be?
Persze átnézem az első hozzászólást is, de előbb az iPon választékát futottam át és a GENIUS X-G500 felkeltette az érdeklődésemet. -
keke69
őstag
válasz
kristof123 #22120 üzenetére
Elmondanád a nagy titkot?Megköszönném!
De az 1 hsz egérgyorsítás fejezet alatt lévő mousefix + mouserate beállítást megcsináltam ezzel együtt gondoltam! -
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #22066 üzenetére
Max gép restartkor. Ha egyszer lejjebhúzod ottmarad.
Mondjuk eszetlen görgőzéskor előfordult, hogy megnyomtam a cpi+ gombot... -
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #22064 üzenetére
Ne használd a drivert.
Wwenigma. Néztem warssót, már csak ki kellene próbálnom...Ql leköt nagyon.
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #22063 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
Érdekes ha többlépcsősen adom meg a cpi-t a 400 (meg mindegyik beállítás) mintha gyorsabb lenne.Ahha, ha kilépek a driverből vagy uninstallálom csinálja ezt. Ez WTF?! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kristof123 #22057 üzenetére
Hopp , az kellemetlen, frissiteni kellene az első hsz-t az infóval.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
kristof123 #21957 üzenetére
A 40cm\180fokot rantva eddig csak a wmo, mx518, deathadder Black Edition, G400 és az Ikari Optical birta... Ebből a legkevésbé a DA és G400 megviccelhető. Innentől a kényelem számít
-
törölt tag
válasz
kristof123 #21957 üzenetére
Továbbra is ez a véleményem EZ A4-ekről..
-
válasz
kristof123 #21228 üzenetére
Lehet, hogy ennek a v-track verziónak alacsonyabb lett a LOD-ja.
-
válasz
kristof123 #21226 üzenetére
Kezdeti öröm érzése fogott el, amint látom. Majd nyilatkozz pár hét/hónap elteltével. Az úgy már relevánsabb lesz.
(Értsd: túl sok a "szerintem ezzel nem lesz baj" végezetű bekezdés)
Milyen padon tologatod? A LOD azért nem mindegy, hogy 1.5 vagy 2.5 mm. Szöveten nekem nagyon magas volt az X7 LOD-ja.Ez egyébként melyik verzió? Ha jól emlékszem van 2 fajtája ezeknek is.
1
2 -
whYz
őstag
válasz
kristof123 #21141 üzenetére
Ez legitnek tunik. Nekem egy kana i-cafe-m van, ugy latszik nepszeruek az ilyen egerek koreaban.
Viszont ennyiert en ezt valasztanam, ha mar ugyse kell oldalso gomb. -
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #21141 üzenetére
Csak tipp, de ezek ordas nagy fake cuccok.
-
válasz
kristof123 #21046 üzenetére
Nekem volt 718BK-m. Logitech anyagminőségét jócskán alulmúlja, továbbá az sem valami étvágygerjesztő, hogy a honlapról letölthető új driver nem működik megfelelően. (Már amennyiben bejön a letöltőoldal) Görgő fokozatai nem túl elkülönülőek, és a talpaival sem voltam teljes mértékben megelégedve.
Egyébként használható, de a Logitech-el jobban járnál.arn
Ha ebay játszik, akkor onnan jópár "minimalista" egeret lehet rendelni. (G1, MS WMO, mini Salmosa, MX310 így hirtelen)
-
Kube
senior tag
válasz
kristof123 #21037 üzenetére
MX518-as görgőjét kapta, talán egy picivel halkabbra sikerült, de lehet csak azért hallom így mert a G400 teljesen új
-
válasz
kristof123 #21031 üzenetére
Elég nehéz így dönteni, ha nem tudod kipróbálni, hogy melyik kényelmesebb. Első körben talán az olcsóbb G400-zal próbálkoznék, aztán ha nem kényelmes, akkor netes rendelés esetén 8(?) munkanapon belül vissza lehet küldeni a cuccost, esetleg cserélni másra.
Külföldi fúrumok közül az ESReality és az Overclock az, ami releváns a témában.
-
válasz
kristof123 #21016 üzenetére
Egy szép, kényelmes forma, amit megerőszakoltak egy nem túl jó szenzorral és egy botrányos driverrel.
Pénztárcával is jobban járnál pl egy V2-vel vagy Black Edition-nel. -
WolfheartGR
őstag
válasz
kristof123 #20862 üzenetére
NEM!
Válassz az első hszből. Keresőt használva megtalálod miért NEM. -
tixem
addikt
válasz
kristof123 #20736 üzenetére
a helyedben addig vennék g400-at amíg jó áron kapok.
Abyssus: hát ez gáz, éljen az ebay
na ezért nem veszek én soha semmit innen, max telefonra fóliát meg szilikon tokot, azon nem sokat lehet elsinkófálni. Inkább drágábban, de itthon, és jó esetben még vásárlás előtt ki is tudom próbálni.
-
válasz
kristof123 #20736 üzenetére
Jaja, most hogy kivettem, már talán a mini salmosa-nál is könnyebb lett
Éljen az alkatrészhiányosság!
A Mantis Speed pad viszont használható. Igaz nekem kicsit mérethiányos. (~300x250x2mm) és van egy olyan érzésem, hogy hamar el fog válni a teteje és az alja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest