- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vanir
veterán
válasz
MaTpr0F #67177 üzenetére
Részemről off, a többiek nem tudom, hogy mit terveztek.
Amúgy aki akar tapicskolni valamit az alábbiakból, az szóljon (egyik sem eladó):
Logi G102
Cougar Minos X3
Dream Machines DM2 Comfy
Ninox Venator (fehér, jobb gombál meggyilkoltam kicsit a burkolatot véletlenül)
Razer Krait 2007
Razer DeathAdder (3Gv2)
Microsoft MLT04 szériaBP-n vagy Győrben lehetséges a dolog, posta off, akár több napig is vihetőek próbálgatni.
-
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #66238 üzenetére
Azt nem tudom, hogy kivezetik e (bár logikus lépés lenne a részükről egybekötve a QG árának csökkentésével), de itt még van azért belőle bőven.
@(#66239) PlatiaAmos
Fene tudja. A leírása alapján az MX Master is elég széles kellene legyen. Berendeled és max elállsz, ha nem jön be. De az tuti, hogy Neked ilyen szélesebb (80mm+) egerekre kellene rámenned.
Az összefoglalóban található egereknél fel van tüntetve a méretük is és ezeknek a szenzorában nem fogsz csalódni. -
Vanir
veterán
válasz
MaTpr0F #65894 üzenetére
A V7-et szerintem már nem lehet kapni. A Dream Machines amúgy ugyanabba az egérbe rakott egy 3310-et, bár elég nagy az SRAV valami firmware hiba miatt elvileg (legalábbis Ino tesztje alapján).
Írtam nekik, hogy kérnék egy tesztalanyt, aztán elküldöm neked is kipróbálni, ha rábólintanak. -
-
válasz
MaTpr0F #65077 üzenetére
Köszi, ezek szerint marad a GX1000! Könnyen lehet, hogy ha lett is volna még hasonló aluvázas, kényelmileg mégse hozta volna nekem azt, amit az ASUS.
Néztem, hogy AVAGO 9800 van benne, ami leírás alapján egész jó, de az itteni hozzászólások nem nagyon kímélik.
Viszont szerintem az mond valamit, hogy kipróbáltam sokkal drágább, sokkal csúcsabb egereket is ma a Media Marktban, és egyik fogása se volt akkora élmény, mint ezé a GX1000-é! Várok még, beállítok arukereso.hu-ra egy olcsóbb árat értesítésre, aztán ha beesik arra, megveszem. Senkit se szeretnék megbántani, de a mellette lévő -és amúgy technikailag sokkal jobb- csúcs Logitech egerek számomra gagyi kínai vackoknak tűntek a GX1000 előtt és után. Úgy néz ki, megfogott az alumínium.
Paraméterei alapján az én képességeimhez elég ez az Avago 9800 is, ezzel nyugtatom magam, és érzem a vágyat az ASUS után.
-
-
Vanir
veterán
válasz
MaTpr0F #64038 üzenetére
Jaffáé a G102, csak kipróbálási célzattal van nálam.
(Nekem bejön az a karbonfólia, nagyon jó a fogása.)
ribizly: Nem sok 15+ éves egér tud 8 kHz-es pollingot tartani, na.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
MaTpr0F #63979 üzenetére
Szerintem meg ha valakinek nem fontos a szenzor (urambocsá azzal sincs tisztában, hogy az számít), pont ezek a dolgok mérvadóak. Szerinted a kocajúzer megvenne egy olyan egeret, ami recseg-ropog a kezében, olyan vastag és merev kábele van hogy kötélmászásra lehetne használni, a klikkje hangos és nem fog tudni aludni tőle az asszony, vagy a görgőnél nagyon élesen elkülönülnek a fokozatok és még hangos is, miközben ő egy smooth, könnyed görgetési élményt keres? Vagy a mai világban amikor már WC kefét sem vesznek RGB ledek nélkül, szerinted nem fontos a szoftver, hogy hányféle színt lehet beállítani és micsoda csillámpónis világítási effektet tud a cucc?
Persze, biztos van akit ezek sem érdekelnek, de így a topic alapján nekem inkább pont az jön le, hogy a random júzerek nagy részét, természetesen a forma/méret mellett elsősorban pont ezek a dolgok érdeklik. Amik a legkevésbé szokott figyelmet kapni az a tömeg és a szenzor, elsődleges a forma, de rögtön másodlagos minden ami az általános használati élményhez kapcsolódik, a görgő, a klikkek, az általános minőségérzet, a kábel...utóbbi persze kizárólag akkor jó, ha harisnyázott és aranyozott az USB csati vége.
Most ezektől a téveszméktől függetlenül, az a tény hogy ez sokszor felmerült már (mint téveszmés plusz pont) is azt mutatja szerintem, hogy igenis ilyen szempontok alapján is mérlegelnek a vásárlók.
-
Ant@
senior tag
válasz
MaTpr0F #63948 üzenetére
Azért ez nem ugyanaz. Itt nem arról van szó, hogy mégse tetszik hanem már most tudja, hogy a kettőből max egyet tart meg.
Amúgy meg ez a visszavételesdi egységes EU-s szabály.
Ja és ha jól emlékszem privátban egy üzlet kapcsán már egyszer beszélgettünk visszavételről, de ez most nem tartozik ide.
-
Tikakukac
titán
válasz
MaTpr0F #63853 üzenetére
Gyakorlatilag a G102 ára, 8k körül.
ribizly: Passz, ennyire a piacot nem ismerem, az fix, hogy 6-8 órákat a Gigával kényelmesen elvagyok.
Ha Roccat akkor mondjuk érthető, a billzet is az lett az mesejó. De egérben azért nem veszek 10k fölött, 30k-s billzetre is azt mondtam, hogy uram, mekkora barom vagyok. -
Vanir
veterán
válasz
MaTpr0F #63583 üzenetére
Nem én írtam neki, de ezt posztolta ki:
Its come to my attention that people are unable to request delivery of the mice to countries like the Netherland and Hungary from Amazon.de. I'm looking into this at the moment, however it seems it may simply be a case of waiting for the stock to move through the system. I will update when I know more, or have resolved the issue. Sorry for the inconvenience and thank you for your patience.
-
Vanir
veterán
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
MaTpr0F #63148 üzenetére
De legalább van belőle alu vázas kivitel, ami nehezebb, és még abba is tudsz súlyokat rakni! Az oldalgombok meg jól néznek ki, csak tök szar használni őket, mert beljebb vannak az egér szélétől..
RJN tegnap jött ki a videóval róla -
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #62080 üzenetére
Én nagyon szerettem a g500-nál, de egyébként tényleg teljesen felesleges feature. Ha nagyon görgetni akar valaki akkor elég a görgetett sorokat feljebb állítani és kész.
Ha választani kellene, hogy könnyű, de fapados vagy egy ilyen mindent tudó (mint a g502), akkor nekem is inkább az első felé húz a szívem. És ezt most saját tapasztalatból mondom, mert én azt hittem régen, hogy a több feature-t tudó egér a jobb, de ez nagyon nem mindig igaz.
És mindezt úgy, hogy a g502 egyébként egy nagyon kiváló egér, de nem minden felhasználásra jó választás. -
naja
aktív tag
válasz
MaTpr0F #61941 üzenetére
Erre van két megközelítés:
-Az egyiknél a kapcsoló belsejében a kapcsolónyelv végpontjait olyan közel kell nyomni egymáshoz, amennyire csak lehet (amíg még érzékelhetően kattan a kapcsoló), ilyenkor a lengő rész nagyon rövid úton jár, azért nem lesz hangja. Erre itt van leírás.
-A másik esetben egy kis szivacsot kell betömni a kapcsoló belsejében a megfelelő helyre. Így ni.Mindkettő jól működik, akár kombinálhatóak is. Kis kézügyesség kell hozzá. Favágó kézzel, csipesz és fogpiszkáló nélkül ne állj hozzá.
OFF-OFF: Amúgy meg keress rá a "ninja mouse"-ra gógelban, de vigyázz ez nem az.
-
-
Vanir
veterán
-
Vanir
veterán
válasz
MaTpr0F #61133 üzenetére
A Ducky-tól a Secret-nek és a Secret M-nek is vannak olyan durva hibái, amik erősen indokolatlanná teszik az árazásukat.
Btw a Nixeus Revel-t a DM1 Pro S-nél a nagy átlag jobbnak tartja néhány dologban, és lehet Amazon-ról is rendelni, ami nem hátrány. Én viszont nem hiszem, hogy beszerzem pusztán tesztelési célzattal, mert a forma nekem nem áll kézre (túl nagy), és kb. soha nem tudnám eladni értelmes áron.
-
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #61056 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy ezek az amúgy nem túl erős gyártók hogy nem zabálták fel eddig a piacot azzal, hogy komolyabb szenzort építenek bele a termékeibe és kb "csak" kihasználják azok tudását.
Próbáltam utána járni annak, hogy mennyibe is kerül egy ilyen 3310/3360/3366 szenzor, de nem találtam rá árat de elég biztos vagyok benne, hogy mondjuk egy normális 3310-es már nem sokkal lehet drágább egy gagyitól. -
AsDvenomAsD
csendes tag
válasz
MaTpr0F #60977 üzenetére
Igaz.
Viszont ha ugy nezzuk jelenleg olyan mintha megsem vette mivel vissza lett utalva a pénz, én eddig még csak olyan embereket láttam kitiltva lenni akik tényleg "átbaszták a másikat és még a pénzt sem utalták vissza.
Az elöző irásom utolsó kérdésére kaphatok egy választ? -
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #60839 üzenetére
Még akkor egy utolsó off.
Nekem nem volt ilyen problémám. Egész végig ugyanaz a figura tolta a support-ot. Igaz az elején nem értette mit akarok, pedig próbáltam a papucsállatka szintjére süllyedni már...
No mindegy is. Már megszoktam amúgy a helyzetet (csak 2 DPI állást használok és azt még meg bírom jegyezni). -
-
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #60622 üzenetére
Gondolom arra is.
Én mondjuk semmilyen precíziós feladatra nem vennék wireless egeret, de hátha van olyan beállítása, hogy ne kelljen várni 1-1 kisebb üresjárat után arra, hogy felvegye a fonalat.
Ezektől viszont már tényleg csak drágább megoldások vannak, amelyek lehet már nem adának hozzá annyit, mint amennyivel többe kerülnének.
Hardverapro-n találni amúgy néhány új g602-t. Szóval spórolni is lehet még egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest