- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
Ninox Venator -> G305, par hetes tapasztalat kovetkezik, hatha segit valakinek. nem vagyok pro kozel sem, filthy casual
19cmX10xm a tenyermeret, 1-2-2, tehat nem tartom a kozepso ujjamat a gorgon.
G305 eleg pici, fingertip/claw-ra viszont jo.
nemreg valtottam high_sense-rol -> low_sensre, jelenleg 34cm/360-t hasznalok.
kabel kiboritott foleg hogy eleg merev a venatoron, wireless hatalmas aldas ha alacsonyabb sensitivityt hasznalsz. kabel nelkuliseg, erzetre mintha levett volna meg 20g-ot az eger sulyabol.
foleg quake champions-el jatszok mostansag ahol szamit is az eger, mas jatekoknal nyilvan az elozo patkany is kiszolgalt, boven.elso heten a fogas kifejezetten kenyelmetlen volt, par ora utan fajt a kezem, de ugytunik megszokas kerdese volt, mert mar abszolut nem erzem. ez lehet amiatt is mert elegge pici ez a patkany a kezmeretemhez.
valamint eleinte gyari "nehez" AA elemmel konnyebb volt hasznalni de ez valoszinuleg a szinten uj speed egerpad miatt is van de mostanra hozzaszoktam a AAA+alu_galacsin csokkentett sulyahoz. (egerpad: DreaMachines DM Pad L)
railgun erezhetoen jobban ut, lightning gun tracking is meggyozobb, szazalekok is feljebb csusztak es szerintem par het/honap utan lesz ez meg jobb is.bal es jobb klikk konnyunek hat, amit en szeretek. oldal gombokat is, bar eleg hosszu a travel distance, sokaknak megszokast igenyelhet.
szenzor nyilvan messze tulmutat a kepessegeimen, sohasem ereztem volna hogy az -vagy a kesleltetes- lenne a szuk keresztmetszet.
filthy casualkent elegge endgame feelingem van, nem tudom innen hova lehetne javitani az egereszesen, bar lehet egy kezemhez jobban illo forma segitene.
csak jatekhoz hasznalom, hetkoznapi egereszeshez ott az MX master ami mindenre is jo.
thanks for coming to my TED talk
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Háztartási gépek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest