Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Picco

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    Ninox Venator -> G305, par hetes tapasztalat kovetkezik, hatha segit valakinek. nem vagyok pro kozel sem, filthy casual :)

    19cmX10xm a tenyermeret, 1-2-2, tehat nem tartom a kozepso ujjamat a gorgon.
    G305 eleg pici, fingertip/claw-ra viszont jo.
    nemreg valtottam high_sense-rol -> low_sensre, jelenleg 34cm/360-t hasznalok.
    kabel kiboritott foleg hogy eleg merev a venatoron, wireless hatalmas aldas ha alacsonyabb sensitivityt hasznalsz. kabel nelkuliseg, erzetre mintha levett volna meg 20g-ot az eger sulyabol.
    foleg quake champions-el jatszok mostansag ahol szamit is az eger, mas jatekoknal nyilvan az elozo patkany is kiszolgalt, boven.

    elso heten a fogas kifejezetten kenyelmetlen volt, par ora utan fajt a kezem, de ugytunik megszokas kerdese volt, mert mar abszolut nem erzem. ez lehet amiatt is mert elegge pici ez a patkany a kezmeretemhez.
    valamint eleinte gyari "nehez" AA elemmel konnyebb volt hasznalni de ez valoszinuleg a szinten uj speed egerpad miatt is van de mostanra hozzaszoktam a AAA+alu_galacsin csokkentett sulyahoz. (egerpad: DreaMachines DM Pad L)
    railgun erezhetoen jobban ut, lightning gun tracking is meggyozobb, szazalekok is feljebb csusztak es szerintem par het/honap utan lesz ez meg jobb is.

    bal es jobb klikk konnyunek hat, amit en szeretek. oldal gombokat is, bar eleg hosszu a travel distance, sokaknak megszokast igenyelhet.

    szenzor nyilvan messze tulmutat a kepessegeimen, sohasem ereztem volna hogy az -vagy a kesleltetes- lenne a szuk keresztmetszet.

    filthy casualkent elegge endgame feelingem van, nem tudom innen hova lehetne javitani az egereszesen, bar lehet egy kezemhez jobban illo forma segitene.

    csak jatekhoz hasznalom, hetkoznapi egereszeshez ott az MX master ami mindenre is jo.
    thanks for coming to my TED talk ;)

    **Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

Új hozzászólás Aktív témák