Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Köszönöm az infot. Én már nem nagyon írogatok, max elvétve. Látom mostanában már nem kell erőltetni a 4x írást, több száz lemezt írtam meg anno úgy és szinte mind működik. Persze nem gagyi lemezre és tárolva is jól vannak. Mostanában milyen lemezt érdemes venni és milyen írással használni? Az említett nec pl hányszorosan tud egyenletes írást? Verba mcc lemezek TY-ok vannak még?
-
Chaser
legenda
Mégis érdekelne dvdrw is. NEC 7280s-01-ről mit kell tudni?
-
Chaser
legenda
Nem találtam bluray topikot, lehet béna vagyok
NEC Sony Optiarc SATA 12x BD-5300S-03 OEM fekete - egy ilyet nézegetek, vélemény róla?szerk: Flashget : nem írtam kötőjelet a bluray közé, ezért nem találta a kereső
-
Chaser
legenda
válasz
kicsirigó7 #11760 üzenetére
Nekem nem sürgős, státusz szerint nincs raktáron, de az a nagyker nyilvántartása. A boltban még lehet benn, ha meg nincs majd elhozom legközelebb. Soha nem szerettem lg-t samsungot, pio meg nec rw-im voltak kezdettől.
Most látom hogy te írtál
Neked odaadnám de cseretárgy, különben nem is menne sehova.
-
Chaser
legenda
válasz
kicsirigó7 #11757 üzenetére
Egye fene, havi 1-2x kibírom, a piot is vagy 2 hónapja már nem is használtam
Köszi a segítséget
-
Chaser
legenda
válasz
kicsirigó7 #11751 üzenetére
Azért veszem innen mert olcsóbban kapom meg gond esetén emelik a polcról a cseredarabot, nem utolsósorban pedig helyben van a bolt
NEC Sony Optiarc AD-5260S-0B Ezzel akkor nem lesz gond ha jól értem? Most pio 212d-m van 1ébként, tökéletes miden kitételre amit írtam, csak valszeg el kell cserélnem egy p-ata-ra és magamnak megint kell egy sata-sat venni, akkor inkább egy új legyen nálam. -
Chaser
legenda
válasz
kicsirigó7 #11748 üzenetére
Már kezd kínos lenni
, innen lehet választani. SH-S223C az mondjuk van, lehet tudnak mást is hozni majd megkérdem.
-
Chaser
legenda
válasz
kicsirigó7 #11746 üzenetére
A fentebb említett gyártók közül kell vennem, ezekből tudok akciósan venni. Nem baj ha minél olcsóbb, évente párszor lesz használva másolásra/írásra, filmnézésre valamivel többet, de az is kimerül havi pár alkalomban.
-
Chaser
legenda
Vennék egy dvdrw-t, szomorúan látom pio már nincs, velük meg mi történt? Na mind1, vannak lg-k, samuk, nec-k, lényeg ha dvd filmet nézek ne legyen hangja meg lehetőleg gyorsan másoljon, használva 1ébként elvétve lesz. Labelflash, ls nem érdekel. Régebben az első 2 gyártó elég gyeszura volt optika terén, de a nec-vel is coptam, gondolom több chippel szerelték azokat is, kikoptam már az optikai témából. Szóval melyik -pontos- típust ajánljátok?
szerk: mindenképp sata legyen, azt kifelejtettem
szerk2: lehetőleg kezelje a 8x ricoh rw lemezemet, csak arra írok félévente 1x
-
Chaser
legenda
válasz
lacko22 #2948 üzenetére
A pio110d és a 111 is hivatalosan 12x-en olvas..az más dolog, hogy 16x-osan ír
. Lehet kicsit lassabb az olvasása, de nálam egyik írót se fogta meg semmilyen lemez..NECem is volt, igaz, hogy olvasott mint egy atomgigametálbrutál akármi..csakhát sok lemezbe beletört a lézere. Ha választanom kell, hogy gyorsan de nem mindent, vagy kicsivel lassabban, de mindent, én az utóbbi mellett döntök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500BW) eladó!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest