- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
snake1977 #21646 üzenetére
A korban hozzáillő lemezekkel/egyrétegűvel/ általában nincs gondja. A kétrétegűekkel szokott vacakolni. Van egy Gyűrűk ura2 dvd másolt lemezem, az első dvd lemezem, 2003-ban vettem egy tagtól/akkoriban 2500Ft-ért/ és azt viszi, kb hibátlanul. Akkoriban vettem a Mátrix1-et eredeti, az már megáll, de kb ugyanott, na de az cakkosra van nézve.
A Denonszervíz/pontosabban Totel Szervíz Kft/ azt mondta, hogy nem tudnak megbízható helyről szerezni hozzá lézerfejet és azért nem foglalkoznak vele, ők mondták, hogy a Hitachi HOP1200S való bele. Vettem olyat is a Global Albani-tól/szerintem az megbízható hely/, de kérdés, hogy ők szerint is megbízható e. A másik kérdés, hogy ha átcserélnék az 1200S-re, megszűnik e a problémája, vagy ugyanaz a hiba megmarad. Egy Hifi fórumon azt mondták/ott ajánlották a HOP1000-et/, hogy a HOP1000-nek jónak kell lenni, a lézerfej beállítással van szerintük a probléma, mint ahogy te is mondtad. Először megnézem Debrecenben az AV mester-t, 30 éves tapasztalat, vintage -cuccokat mentegetnek, ezt írják a web-lapjukon, reklámozva magukat. Elviszem hozzájuk a Denon3910-et, hogy állítsák be a fejet, hogy működjön, ha nem az a baja, próbálják megfejteni mi az. Feltettem nekik a kérdést a firmware-ről, hogy tudnának e szerezni hozzá. Azt mondták, hogy a net-en biztos van, de nekik nincs idejük keresgélni. Aztán meséltek egy történetet, hogy egy Denon dvd lejátszóra rátett valaki frissítést, és onnantól többet nem működött jól, tehát nem veszélytelen a frissítgetés se. Ha így se lesz jó, akkor csak ráveszem a Denonszervízt, hogy foglalkozzon az üggyel.
Pénzzel már sokkal benne vagyok, de ez már nem érdekel annyira, ha tudom, hogy meg lesz javítva pöpecül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest