Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiss66

senior tag

válasz snake1977 #21646 üzenetére

A korban hozzáillő lemezekkel/egyrétegűvel/ általában nincs gondja. A kétrétegűekkel szokott vacakolni. Van egy Gyűrűk ura2 dvd másolt lemezem, az első dvd lemezem, 2003-ban vettem egy tagtól/akkoriban 2500Ft-ért/ és azt viszi, kb hibátlanul. Akkoriban vettem a Mátrix1-et eredeti, az már megáll, de kb ugyanott, na de az cakkosra van nézve. :DDD
    A Denonszervíz/pontosabban Totel Szervíz Kft/ azt mondta, hogy nem tudnak megbízható helyről szerezni hozzá lézerfejet és azért nem foglalkoznak vele, ők mondták, hogy a Hitachi HOP1200S való bele. Vettem olyat is a Global Albani-tól/szerintem az megbízható hely/, de kérdés, hogy ők szerint is megbízható e. A másik kérdés, hogy ha átcserélnék az 1200S-re, megszűnik e a problémája, vagy ugyanaz a hiba megmarad. Egy Hifi fórumon azt mondták/ott ajánlották a HOP1000-et/, hogy a HOP1000-nek jónak kell lenni, a lézerfej beállítással van szerintük a probléma, mint ahogy te is mondtad. Először megnézem Debrecenben az AV mester-t, 30 éves tapasztalat, vintage -cuccokat mentegetnek, ezt írják a web-lapjukon, reklámozva magukat. Elviszem hozzájuk a Denon3910-et, hogy állítsák be a fejet, hogy működjön, ha nem az a baja, próbálják megfejteni mi az. Feltettem nekik a kérdést a firmware-ről, hogy tudnának e szerezni hozzá. Azt mondták, hogy a net-en biztos van, de nekik nincs idejük keresgélni :) . Aztán meséltek egy történetet, hogy egy Denon dvd lejátszóra rátett valaki frissítést, és onnantól többet nem működött jól, tehát nem veszélytelen a frissítgetés se. Ha így se lesz jó, akkor csak ráveszem a Denonszervízt, hogy foglalkozzon az üggyel. :) Pénzzel már sokkal benne vagyok, de ez már nem érdekel annyira, ha tudom, hogy meg lesz javítva pöpecül. :)

Új hozzászólás Aktív témák