Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pollux66
tag
Én csak a saját tapasztalatomat mondom el.....azaz nem kötelező megfogadni!
Írhatnak nekem akármilyne hiper értékelést 1 kameráról ha lesüt róla nagybetűkkel a GAGYI címszó!
De persze nyomatékosítom ez az én véleményem(és persze még sok másé is)!
Aki ezt nem látja annak azt ajánlom fogjon a kezébe 1Samsungot és 1 Sonyt. -
Pollux66
tag
Bár csak az lenne! Sajnos el kell h keserítselek! 1műszaki üzlet fotó videó osztályán dolgozom! Így elég nagy rálátásom van dolgokra! EZ nem kamu dolog SAMSUNG, JVC kamerát nem szabad venni! aki ezt teszi az meg is érdemli h ilyen gépe legyen! Botrányos képzaj, pontatlan és lassú fokusz, kromatikus aberrációk nagy zoomátfogásnál stb.
Tény olcsóbbak a samsung kamerák, de aki 1 kicsit is komolyan gondolja a vásárlást annak
én Sony v. Canon kamerát ajánlok! Esetleg Pana!(bár ez utóbbi "nagyzolási" mániában szenved és sok gépének paraméterei csak parasztvakítást szolgálnak lásd 45x optikai zoom) -
ch4os.prof
csendes tag
a működése kb az hogy nem lesz minden éles a felvett képen hanem csak amire fókuszálsz, a többi elmosódik, ezzel tudod irányítani a néző figyelmét, amatőr filmeknél ezért érezhető azonnal hogy amatőr ha nem használ ilyet az ember.
-
reden87
tag
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy főleg beltéri használatra lesz, és azért gondoltam nagy felbontásút, mert a videók számítógépen lesznek megtekintve (egy 1600x1200-as felbontású monitoron), de végül is nem a méret a lényeg
Köszönöm a hozzászólásokat, amint lesz szabad fél órám átnézem a javaslatokat és a videókat is -
johnjohn
addikt
Szépen összerakott gép, rettenetes műanyag lencsével, és nagyon rossz elektronikával, még rosszabb mechanikával,/ behallatszik a motor a felvételbe/.A tesztek szerint a képminőség "rettenetes".Az egyedüli pozitívum az összeszerelés, és a burkolat minősége.Zajos, mosott felvételek, pontatlan autofókusz, ronda színek.Dióhéjban ennyi.Volt nálam két hétig Samu kamera, több típus is, onnan a tapasztalat.Mindet visszavittük./Próbagépek,közbeszerzés előtt!/
-
Cyrin
addikt
Mindenki azt vesz amit akar, vegyél nyugodtan Samu-t. Csak aztán nem kell sírni. Nem egy ember véleményét olvastam, aki megvette, és rájött, hogy mennyire melléfogott. Hiába, mindenben nem lehet jó egy gyártó, és a Samu csakúgy mint az Lg, mindíg a gyenge minőség/alacsony ár felöl közelít, aztán feltornázza magát, csak nem mindíg sikerül.