Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
huppancs89
tag
válasz
Perillustris #14440 üzenetére
Itt a probléma szerintem a rendereléssel lesz. Ennél még a V770-is jobb képet mutat. A 4K meg annyira haszontalan 25fps-ben, hogy szinte senki sem használja.
-
huppancs89
tag
válasz
Perillustris #11680 üzenetére
Szia! Én is ezt a kamerát néztem ki!
Vagy 40 ezer oldat átolvastam, de szinte mindenhol mást írnak a felbontásáról. Az biztos, hogy 1920x1080 60p-t tud, de mi van a többi felbontással? Azok milyenek? Konkrétan EZ érdekelne!
Ha nem akarok FULL HD-t használni, milyen lehetőségek vannak, illetve a fotók minősége és a vaku is jó-e?
Előre is köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
válasz
Perillustris #11662 üzenetére
Ezek "igazi" videós állványok,szépen,akadás mentesen mozognak minden irányban,nem akadoznak?
-
tsyl
aktív tag
válasz
Perillustris #11662 üzenetére
Videóhoz én is sokáig Velbon márkájú DV-6000-es állványt használtam.
-
kelly7
aktív tag
válasz
Perillustris #11642 üzenetére
Köszönöm kipróbálom mindkettőt amit ajánlottatok.
-
nonameidea
csendes tag
válasz
Perillustris #11575 üzenetére
Köszi a választ
, nos a felsorolásban nem csak egy videókamera van hisz a blackmagic is az.
Az nem is tud fotót készíteni. A panasonic GH4-et se nagyon a fotók miatt veszik az emberek. A vállkameráknál szerintem azért fontos a kép stabilizátor, mert pont hogy arra van hogy vállról mozgasd vagyis eszükbe se jut, hogy állványon használd, ezért egy kis extra stabilitás jól jön. (Ez egy tökéletes példa volt arra, hogy hogyan ne fogalmazzunk!)
A panasonicok se rosszak elég jó handycam-eket gyártanak ők is nekem egy hc-x900 as van, és azért az se rossz. (főleg, hogy leica objektív van benne
, na meg zebra, stb.)
A JVC is gyárt hasonló árú és típusú kamerát de a sony azért jobb a kamera piacban mint a jvc. (de a jvc is elég jó) Esetleg mit gondoltok a JVC Gy-HM70U-ról?
[ Szerkesztve ]
-
Craincsgo
csendes tag
válasz
Perillustris #11566 üzenetére
Rendben, köszi szépen a választ!
-
Craincsgo
csendes tag
válasz
Perillustris #11564 üzenetére
Értem, kicsit drága lenne most így hirtelen, én egy Canon 700D -re gondoltam, nem tudom erről mi a véleményed/tek?
-
anonym1s
őstag
válasz
Perillustris #11561 üzenetére
Hali.
A legolcsobb balanced amit talaltam a PJ530, de ez tobb mint ketszer annyiba kerul mint a cx330. Van olyan hatalmas a kulonbseg a sima optikai es balanced kozott mint az ar kulonbseg, vagy csak a szamomra felesleges projector miatt ennyi az ara a pj530-nak? -
updog
őstag
válasz
Perillustris #11539 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Van olyan ismerős, akinek már volt a kezében fényképezőgép / kamera, és azt a párszor 10-15 percet bevállalná, az a rész nem olyan nagy gond. Főleg csak arra kéne a felvétel, hogy pl. az idősek, akik nem tudnak eljönni, megnézhessék a szertartást.
Szóval valószínűleg jó lesz a kis Canon, úgyis még holnapig él a visszatérítős akciójuk
Egy másik lehetőség lett volna, hogy (kölcsön) DSLR-el rögzíteni, de sikerült a gyakorlatban is megállapítanom, hogy borzasztó körülményes a dolog, legalábbis ha nem állítjuk be egy állványról fix zoom/fókusszal és hagyjuk ott érintetlenül
Pedig az érzékenysége és a képminősége is nagyon meggyőzött, hiába "csak" egy Nikon D3100-t próbáltam.
-
borzas71
tag
válasz
Perillustris #11496 üzenetére
Szerinted a Legria jobb választás lenne?
-
Ottó58
senior tag
válasz
Perillustris #11491 üzenetére
Általában elég a 20x-os zoom, de vannak kivételes esetek, amikor jól jön az intelligens zoom, én már nemegyszer használtam a Sony CX-250 55x-s zoomját, a digitális sosem volt beállítva semelyik kamerán.
Ja, a "profik" másképp használják a kamerát. Példa: egy versenygyőztes nyilatkozott, mint amatőrök kb. 4-5 méterről vettük úgy hárman, a "PROFI" beállt elénk, 1 méterre az alanytól, szinte az arcába tolva a kamerát, meghiúsítva a többi felvételét. De nézzél meg természetfilmet, félénkebb állatokat igen távolról nagy zoommal vesznek, ha nincs lehetőség a közeli rejtőzködésnek, vagy rejtett kameraállásnak. -
Maksifül
senior tag
válasz
Perillustris #11483 üzenetére
Nagyon köszönöm!
A V750-nél azt írják, hogy csak 20x-os optikai zoom-ja van. Ami nekem van az 12x-es /szintén Panasonic/, de annál valami jóval combosabbat szeretnék zoom tekintetében, mert ez a 12x elég harmatos.
Egyéb javaslat? -
tsyl
aktív tag
válasz
Perillustris #11452 üzenetére
Mai napig is használom, igaz már csak digizésre. Első digitális kamerám volt és én is imàdtam...
-
törölt tag
válasz
Perillustris #11450 üzenetére
Nem az ár miatt választom a gyártót, hanem az előző Sony kamerámhoz vásárolt tartozékokat még szeretném használni. (A Panasonic 750 nagyon tetszik amúgy!)
Ma a Mediamarkt-ban megnéztem a PJ530 kamerát. Csináltam néhány tesztfelvételt kizárólag a boltban, műfényben:
-meglepően jó képminőség, nem kenődik/kockázik/szemcsézik a gyors kameramozgás alatt, (PJ420-nál volt ilyesmi),
-a PJ420-nál jóval erősebb kivetítő,
-blende és élesség aut. érzékelhetően gyorsabb mint az elődé volt,,.
-mikroadatkártya kell hozzá, lespórolták a belső memóriát, valamint a GPS-t,
-a kijelzőn nagyon kicsik a betük és a jelek, nehéz kezelni emiatt ,
-talán lehetne a felvételeken egy kicsivel több szín.
-eléggé fapados a "drága"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Perillustris #11447 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Kizárólag kézben használnám a cuccot, állványról nem. A Sony PJ530 teszik, de nem túl jókat olvasok róla. A PJ420 kifutott típus, végeredményben hasonló.
Ezek után tovább kell keresgélni... -
vazol
tag
válasz
Perillustris #11447 üzenetére
Várom!
-
vazol
tag
válasz
Perillustris #11444 üzenetére
Asszem nem vagyok egyedül a kéréssel... Várjuk a tapasztalatokat a V750-el!
Eddig nem találtam átfogó teszteket pedig már jó hónapja a piacon van! -
maxika2004
őstag
válasz
Perillustris #11441 üzenetére
A sonyt- nem tudom,
de a v750-nel szerintem nem egy csapatban játszik, annak csak azért 180 az ára mert idei modell...kb 50k val van feljebb árazva.....
inkább a x920-al val egy csoportban ! szóval én most a v750 ért nem adnék 180-at az tuti ![ Szerkesztve ]