Hirdetés
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzas71
tag
válasz
Perillustris #11496 üzenetére
Szerinted a Legria jobb választás lenne?
-
borzas71
tag
Tudja valaki mi a különbség a két kamera között?
Panasonic HC-W850EP
Panasonic HC-X920Eléggé egy árban vannak...
[ Szerkesztve ]
-
borzas71
tag
Sziasztok!
Már kértem és kaptam is tőletek tanácsot amit nagyon köszönök, de kamerát akkor nem tudtam venni. Most viszont egy héten belül KELL vennem egyet.
Amire kell: iskolai rendezvények rögzítése, kisfilmek, riportok készítésére. Állvány, mikrofon, SD kártya illetve amit gondoltok hogy kellhet még hozzá.
Keret: 300.000
Mit gondoltok? Mit vegyek?
-
borzas71
tag
Még mindíg 200k-s kerettel keresek kamerát.
Canon Legria HF S100 -hez mit szóltok? Valakinek tapasztalata? Tudja a Full HD-t?
-
borzas71
tag
válasz
maxika2004 #11342 üzenetére
Köszi a linkeket de ha ezeket összeadom nekem egy kicsit több jön ki mint 200.000.
Lehet hogy a kiegészítőket egy későbbi akcióval szerzem be, ha a suli nem tud többet költeni ilyesmire.
De a pana egyedül is túl van a költségvetésünkön. Mi van ha ragaszkodunk a 200k-s árhatárhoz? Akkor mit vegyek? -
borzas71
tag
Köszi a hozzászólásokat!
De azért nem kaptam igazán választ. Szóval van 200.000 Ft-unk vásárolni. Kéne egy jó kamera amit iskolai rendezvényeken és saját készítésű filmeknél használnánk. Esetleg mikrofon, lámpa stb kiegészítő. Bár ezeket később is beszerezhetjük.
Mit gondoltok, mit vegyünk?
A fent említett panán kívül egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
borzas71
tag
válasz
Watt25 #11336 üzenetére
Szerintem ugyanazt mondtad amit én.
A mobilok elvitték azokat akik csak azért vettek volna hobbi kamerát hogy a gyerekről ne csak álló de mozgókép is készüljön...
Maradt néhány mohikán aki még mindig kamerát használna de azok közül a hardcore társaság már átnyergelt DSLR fényképezőre. És akkor itt vagyunk páran a kettő között mint én is a filmklubommal és még csak érdemi infokhoz sem nagyon jutok mert a "milyen asztali számítógépet vegyek" topicban (annak ellenére hogy a mobil eszközök őket is osztják rendesen) napi 50-100 hozzászólás van addig itt napi 1-2.
Erre gondoltam. -
borzas71
tag
Köszi az infokat!
Nincs valami nagy élet itt. HA jól értelmezem a dolgot azért nincs itt senki mert a kutya sem vesz videókamerát. Úgy tűnik a tapifonok kinyírták ezt a piacot.
Kiváncsi lennék hogy milyen minőségi különbségek vannak egy mai mobil meg egy kamera között. Szemlátomást a diákjaink mobillal készített felvételei sokkal szebbek mint amit a mi régi kameráink tudnak.
Ha most veszek egy baromi drága (230k) kamerát akkor az mivel fog többet tudni mint egy mobil?
Vannak esetleg egyéb lehetőségek is érdemben? Tablet + valamilyen objektív.Hol tudok érdemben ilyesminek utánaolvasni?
[ Szerkesztve ]
-
borzas71
tag
Miért természetesen?
Milyen szempontok vannak? -
borzas71
tag
Sziasztok!
Kamerát szeretnék venni, gimnáziumi filmklubnak.
Felhasználás: beltéri rendezvények felvétele, riportok készítése, amatőr filmkészítés.
Keret: 200.000 FtEddig Panasonic SDR-H80 -at használtunk de a képminősége borzalmas.
Ne égjünk már hogy egy mobillal jobb képet csinálnak mint mi...Esetleg mikrofont csatlakoztatnánk rá.
Remélem tudtok valami jót ajánlani. Ja és nem szeretnék DSLR fényképezőgépet. Diákok fogják használni...
Köszi!