- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Koktail #12319 üzenetére
Először engem is az tántorított el, de aztán a legtöbb szakszót már amúgy is nagyjából ismerei az ember, és van is hozzá egy 80 oldalas magyar nyelvű használati utasítás
(Én is attól féltem hogy a feleségemet zavarni fogja, de a főiskolájához felsőfokú angol kell gyakorlásnak pont jó
)
-
Mhamster
tag
válasz
Koktail #12206 üzenetére
33200 és a sony kilőve előbbi a 24 mp, utóbbi az slt jelleg miatt.
Én 5100-ast biztos nem vennék, annyival rosszabb a fogása és kezelhetősége mint a 600D-é (Nekem), hogy arra szavak nincsenek. Nikonnál ami az első normális(abb) méretű váz az a D7000.
Én úgy vagyok vele, hogy lehet jobb szenzora, de ha nem szeretek vele fényképezni akkor hiába...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest