- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
bump3r111 #44824 üzenetére
Pont úgy működik ahogy le van írva a honlapon, ahonnan megveszed
Ha olyan oldalról veszed, aminél oda van írva a cashback, akkor le is van írva, hogy hogy van. Ha nincs oda írva, akkor annál az üzletnél nincs cashback. 1 év helyett 3 év gari viszont már nincs, ahhoz decemberben kellett volna venned
-
Neck
veterán
válasz
bump3r111 #44764 üzenetére
Amennyire olvastam, Canon lencsével is előjöhet. Minél fényerősebb a lencse, annál szignifikánsabb.
Ha tudja a váz, hozzá lehet állítani, ha nem, úgy tudom szervíz.Ebben a témában nem vagyok annyira otthon, sose volt tükrös gépem, csak azt írtam le, amit olvastam erről.
-
PuMbA
titán
-
80hun
addikt
válasz
bump3r111 #44742 üzenetére
Onnantól lehet problémád ha fényerős fixet veszel rá pl 50/1.8 mivel nincs a vázban AF microadjusment.
Tehát ha front v. backfocusos a vázadon az obi irány a szervíz. Persze ha már ez két fényerős obinál jön elő akkor nagy bajban leszelÉn a 80D-t nézegetném. , na az egy jó kis váz
Persze lehet semmi problémád nem lesz a 77D-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest