Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
bump3r111 #44824 üzenetére
Pont úgy működik ahogy le van írva a honlapon, ahonnan megveszed
Ha olyan oldalról veszed, aminél oda van írva a cashback, akkor le is van írva, hogy hogy van. Ha nincs oda írva, akkor annál az üzletnél nincs cashback. 1 év helyett 3 év gari viszont már nincs, ahhoz decemberben kellett volna venned
-
Neck
veterán
válasz
bump3r111 #44764 üzenetére
Amennyire olvastam, Canon lencsével is előjöhet. Minél fényerősebb a lencse, annál szignifikánsabb.
Ha tudja a váz, hozzá lehet állítani, ha nem, úgy tudom szervíz.Ebben a témában nem vagyok annyira otthon, sose volt tükrös gépem, csak azt írtam le, amit olvastam erről.
-
PuMbA
titán
-
80hun
addikt
válasz
bump3r111 #44742 üzenetére
Onnantól lehet problémád ha fényerős fixet veszel rá pl 50/1.8 mivel nincs a vázban AF microadjusment.
Tehát ha front v. backfocusos a vázadon az obi irány a szervíz. Persze ha már ez két fényerős obinál jön elő akkor nagy bajban leszelÉn a 80D-t nézegetném. , na az egy jó kis váz
Persze lehet semmi problémád nem lesz a 77D-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest