- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
Gedeon31 #42042 üzenetére
Én fényképezőgépet nem szívesen vennék használtat...objektívet inkább de csak megbízható forrásból.
A sötéthez vázat/gépet kell venni, a közelebb távolabbhoz objektívet. Megjegyzem, ha mindenhez fel szeretnél készülni, akkor a javasolt gép többszörösét kell a pénztárhoz talicskáznod...emiatt írták Neked, hogy kicsit írd körbe, mit szeretnél, mert itt mi szeretjük elkölteni más pénzét, ha kifejted az elképzelésed, akkor értelme is lesz -
Terapeuta
őstag
válasz
Gedeon31 #42029 üzenetére
Én azt gondolom, hogy ha cserélhető objektíves gépet veszel, nem tudsz olyat választani, ami Téged bármiben korlátozna. Én 12 éves gépet használok.
Én most ajánlottam ismerősnek: GF7 (de még egyszer: szerintem bármelyik jó lehet neked)
Ha nincs különösebb igényed, akkor megteszi: kicsi, még sötétben is jól harap, azt hiszem az obiban van stabi. magyarán: bármit le tudsz vele fényképezni.
Objektív: amit a linkben a kithez adnak, általános használatra meg fog felelni. A kijelzője megfordítható, mehet vele a face-ra a szelfi.Ha ez a mondat: "hogy később ne az legyen cserélni keljen ,mert megbántam a legolcsóbbat vettem" esetleg azt jelentené, hogy rendszerben gondolkodnál, vagy esetleg vannak nem szokványos igényeid: pl. sötétben, messzire, közelre, gyorsan mozgóra fényképeznél, fontos az ergonómia (nem akarsz kicsi/nagy gépet), ragaszkodsz a "kukucskához", ne legyen hangja...stb...akkor muszáj vallanod, és ebben az esetben a linkben szereplő gép sem biztos, hogy megfelel.
-
80hun
addikt
válasz
Gedeon31 #42027 üzenetére
Indulásnak javaslom olvasd el ezt és eszerint kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged