-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Ha ez a Tamron = alábbi:
[link]Akkor erősen nem ajánlott. 70-300 képstabi nélkül ezzel a fényerővel...
18-55 +55-200 Nikkor sztem akkor bár nem szeretős a pont 55-nél csere.
Nem lenne elég D3100 + 18-105 kit, az egy jó páros aztán meg majd veszel egy 55-200 vagy egy tamron Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di SP USD VC ha kell a 300... (nekem ez van és árához mérve klassz üveg mind a kettő) vagy 70-300 VR Nikkor ha van sok pénz + egy 35 1.8 fix játszani...
-
zolka78
senior tag
Arra figyelj, hogy általában az 1100D-hez duplakitben a régi 18-55 obit adják a régi 75-300 obival. Ezek nem a jó képalkotási képességükről híresek. Érdemes a 18-55 IS obival venni és utána egy telét külön. Az 500D-t pedig már nem forgalmazzák, az ahol van már egy beragadt darab lehet.
(#10756) ezzio: és ezeknél nem csak a stabi híány a probléma.
-
Peetry
senior tag
nekem is 500D-m van. szerintem minimális a különbség ez és 550D között, nekem nem értem meg még arra ráfizetni, szóval az 500D is jó választás. Az 1100-asnál azért kellemesebb a fogása is. és nem muszáj duplakitbe venni, lehet utólag is 55-250IS-t, használtba is szokott lenni.
-
Balinov
titán
Currys, Pcworld ilyen szempontbol draga. Nezd meg a Jessops-ot , igaz, itt duplakit nincs Kr-bol, vagy a Warehouseexpress vagy Parkcameras
Jessops-szal van szemelyes tapasztalat, vaz, obi, memkartya, 2 szurom, meg egy lowepro tatyo is toluk van
-
Peetry
senior tag
Küldföldről vásárolt temék esetén(EU-n kívülről) mindig van vám és áfa a célország szabályitnak megfelelően. Ez nincs benne az árban, hiszen a feladó nem tudja belekalkulálni. Neked kell megfizetni amikor átveszed a csomagot jó eséllyel.
Az hogy a szállítás ingyenes, az tök más dolog.Egyébként meg azt írtad hogy anglián belül, erre hongkongi linket mutatsz, onnan csak repülővel hozzák.
-
Peetry
senior tag
alapvetően teljesen jó az 550d. Canonon kívül másban nem is gondolkodsz?
Kezdésnek jó lehet a kitobi is, mindenképp IS-es, de ha meglenne hogy mennyi a keret akkor annak függvényében többet tudnánk mondani. nyilván ha valakinek 300 van vázra+obira annak nem kitobit javasoljuk.
az hogy más obit nem lehet feltenni, nem tudom honnan szedted. A EF és EF-S bajonettesm vagyis canonra szánt obik mind felmennek rá, nyilván egy nikon obi nem.
ebayt nem ismerem, én több 100ezres terméket nem vennék ebayről, a repülőn összevissza vagdalják a csomagokat, hiába van jól becsomagolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged