-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
atis78 #47272 üzenetére
Teljesen igazad van az oly fejlesztésén optikákkal teljesen jó megoldás,de a stabi kérdésben az objektív stabilizálás legalább olyan jó mint az EM 10-ben(persze amiben van
)
Amúgy valóban meg lehet oldani a dof-ot az EM 10-el is amiben az apsc-vel nyerhetne az a részletesség. -
Throme
veterán
válasz
atis78 #44179 üzenetére
A Panasonic GX800 (ha jól sejtem a GF7 utódja) inkább másodgépnek jó.
Úgymond munkára a kis mérete miatt kényelmetlen, és a kezelőszervek se nagyok, nem hiszem, hogy szeretnék hosszútávon.
Belteret említett a kérdező, de ha mégis kiviszik szabadba, egy napsütésen napon nem olyan könnyű az LCD-n komponálni, keresője meg nincs.Én szeretem a kis GF7-et, de ilyen point & click dologra használom, és elfér a zsebemben.
szvsz
-
vendingo
veterán
válasz
atis78 #10298 üzenetére
A pl2 1600-ig gyönyörű képeket készít zajszűrés nélkül, fölötte pedig belehet kapcsolni több fokozatba is a zajszűrést, és még úgy is szép képeket készít.
Szerintem semmi gond az ISO-jával.
A másik meg hogy az olympusoknak a legjobb a Jpeg motorja, a panákkal ajánlatosabb RAW-ban lődözni, és utólag feldolgozni.
NEX-hez meg kicsit szegényes az obipark, míg az olynál meg a panánál csereszabatos az objektív.
Az E-M5 lenne a legjobb de félek, hogy az ára 3-assal fog kezdődni. -
ttoth
tag
válasz
atis78 #10295 üzenetére
Szia!
Nekem Nikon D3000-em van, és az magasabb ISO-n sajnos nem produkál túl jól, szóval én a kettő közül azt választanám, amelyik magasabb ISO-n elfogadhatóbb képet ad. Nekem is ezt tanácsolták, mikor hasonló cipőben jártam, de akkor nem mondhattam (sőt most sem), hogy "Az ar nem elsodleges szempont."
De ahogy írtad, ha eddig eljutottál, biztos nem fogsz mellélőni egyik választással sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- RODE Vlogger Kit Universal
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged