Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- One mobilszolgáltatások
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Próbáltam az egész negatívot befotózni és nem annyira tetszett. Egész más a denzitása, nem véletlenül kell ehhez speciális érzékelő, azaz szkenner. Meg hát már két objektíven meg miegymáson jut el a monitorra a kép. Nem csak tesztelni szeretném, hanem majd használni, sony-om adapterem már van, tehát az első lépést már megtettem a lejtőn
p_adam: Ebben bízom. Majd ha több időm lesz és még lejjebb megy az A7 beszerzek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Synology NAS
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Panasonic HDC-SD60
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest