Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
schawo #20058 üzenetére
Ezért írtam MFT-t és nem MILC-et, úgy tűnik nem jött le, hogy tudom következetesen használni a kifejezéseket.
De írhattam volna a Nikon CX és APS-C közötti különbségről is. Tök lényegtelen, ezek a különbségek akkor is ott vannak ha az FF széleslátó háttérmosását hasonlítom a CX teléjéhez, amiből persze, hogy az jön le, hogy "ezzel sem maradsz le semmiről".
jjeahh: Szűk rekesz mellett is telével lehet a legkönnyebben mosni a hátteret. Engem nem kell meggyőznötök, hogy az MFT is bőven jó tud lenni, csak ennek nincs értelme. Minden "kis" szenzoros fotós ehhez a trükkhöz nyúl, hogy igazoljon valamit, amit nem kell igazolni, aki az MFT és APS-C közötti különbségen fennakad az vagy nagyon jól tudja mit szeretne vagy semennyire nincs fingja hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Bluetooth hangszórók
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest