Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, véleményt. A helyzet az, hogy egyenlőre elég lenne a D5000. A közeljövőben egy fix obival (35 mm f/1,8), és vakuval szeretném bővíteni a felszerelésem. Viszont erősen gondolkodtam a nagyobb obin, tehát a 18-105 Vr obival venni a D5000-et. Ekkor néztem, hogy 40e. forinttal több a D90...... amin agyaltam:
-Objektív meghajtás a vázban: Nem biztos, hogy használni fogom, de a lehetőség...
- Nagyobb, világosabb kereső:
- Dedikált ISO gomb, két tárcsa:
- Bikább akku:
- Státusz LCD: Megszoktam. (Nikon D50, Pentax K200D)
- Mégiscsak középkategóriás váz.Videó, kihajtható LCd, élőkép nem érdekel. Ezt a 18-105 obit a hibái ellenére 50eft-ért (kb kitben ennyiért kapom) nagyon jónak tartom.
Jó lenne tudni, esik-e még nagyobbat a D90 ára, végülis várni tudok, bár mostanában meg akartam venni a gépem. Már csak az a kérdés, a D betű után két, vagy négy számjegy álljon.Szerk: Na, mire bepötyögtem a laptopra kötött felcsavarható gumibillentyűzeten a mondandómat, TeeJay fórumtárs is leírta majdnem ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest