Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, véleményt. A helyzet az, hogy egyenlőre elég lenne a D5000. A közeljövőben egy fix obival (35 mm f/1,8), és vakuval szeretném bővíteni a felszerelésem. Viszont erősen gondolkodtam a nagyobb obin, tehát a 18-105 Vr obival venni a D5000-et. Ekkor néztem, hogy 40e. forinttal több a D90...... amin agyaltam:
-Objektív meghajtás a vázban: Nem biztos, hogy használni fogom, de a lehetőség...
- Nagyobb, világosabb kereső:
- Dedikált ISO gomb, két tárcsa:
- Bikább akku:
- Státusz LCD: Megszoktam. (Nikon D50, Pentax K200D)
- Mégiscsak középkategóriás váz.Videó, kihajtható LCd, élőkép nem érdekel. Ezt a 18-105 obit a hibái ellenére 50eft-ért (kb kitben ennyiért kapom) nagyon jónak tartom.
Jó lenne tudni, esik-e még nagyobbat a D90 ára, végülis várni tudok, bár mostanában meg akartam venni a gépem. Már csak az a kérdés, a D betű után két, vagy négy számjegy álljon.Szerk: Na, mire bepötyögtem a laptopra kötött felcsavarható gumibillentyűzeten a mondandómat, TeeJay fórumtárs is leírta majdnem ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- ELADÓ - GODOX XPRO-N vakukioldó (Nikon vázakra)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ELADÓ GODOX TT350-N rendszervaku (Nikon)
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest